reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

A mi wyszła dziewczynka ha ha fajnie by było chociaz jedna dziewczyna wywróżyła mi córke na poczatek roku szkolnego:-):-):-) a i z obrączki tez mi wychodzi dziewczynka ........
Czyzbym miała parke w moich dzieciach?????????????:-):-):-):-)

reklama
Iwcik - co do jedzenia mam to samo. Uwielbiałam szpinak, zjadałam go średnio 3-4 razy tygodniowo a teraz aż mi się uniosło jak o tym pomyślałam. Bleee... Nie moge patrzec też na surowe warzywa, sałaty, choć wcześniej wcinałam różne sałatki i wszystko smakowało.

A mi wyszła dziewczynka ha ha fajnie by było chociaz jedna dziewczyna wywróżyła mi córke na poczatek roku szkolnego:-):-):-) a i z obrączki tez mi wychodzi dziewczynka ........
Czyzbym miała parke w moich dzieciach?????????????:-):-):-):-)

Co to znaczy z obrączki wychodzi?????
No szybciutko pisz o co chodzi. bo chyba nie znam????:tak:

Co to znaczy z obrączki wychodzi?????
No szybciutko pisz o co chodzi. bo chyba nie znam????:tak:

Nawlekasz obrączke na swoj włos albo nitke i dajesz pod lewą rękę jak bedzie sie kreciła w kółko - dziewczynka jak pionowo to chłopak
U mnie z obrączki wyszedł chłopak z chińskiego dziewczynka:baffled:

"Gdy obrączka się waha...

A my nie chcemy znać płci dziecka!

Masz dosyć tej loteryjki wyssanej z palca? Spróbuj czegoś jeszcze bardziej bezpodstawnego: tym razem w kategorii czary - mary. Pamiętasz wczesnoszkolne wróżenie, ile lat będziesz miała wychodząc za mąż? Żeby orzec płeć twojego płodu, też potrzebujesz obrączki (tym razem własnej, a nie mamy, czy starszej siostry - chyba że tylko takie masz do dyspozycji) i nitki. Jeśli obrączka zawieszona na nitce przed twoim brzuchem zacznie kręcić się w kółko, urodzisz chłopca. Natomiast jeśli zacznie wykonywać ruch wahadłowy - dziewczynkę. Prawda, że logiczne?"

Cytat ze strony Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka

Mnie też się kręciła w kółko, wiec też juz nie wiem...

ale to tak jak z tym kalendarzem chińskim, pewności 100% nigdy nie bedzie... Teraz to taka zgadywanka. Dowiemy się najpóźniej w sierpniu :-D

reklama
"Gdy obrączka się waha...

A my nie chcemy znać płci dziecka!

Masz dosyć tej loteryjki wyssanej z palca? Spróbuj czegoś jeszcze bardziej bezpodstawnego: tym razem w kategorii czary - mary. Pamiętasz wczesnoszkolne wróżenie, ile lat będziesz miała wychodząc za mąż? Żeby orzec płeć twojego płodu, też potrzebujesz obrączki (tym razem własnej, a nie mamy, czy starszej siostry - chyba że tylko takie masz do dyspozycji) i nitki. Jeśli obrączka zawieszona na nitce przed twoim brzuchem zacznie kręcić się w kółko, urodzisz chłopca. Natomiast jeśli zacznie wykonywać ruch wahadłowy - dziewczynkę. Prawda, że logiczne?"

Cytat ze strony Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka

Cayra, ale to nie jest ta sama wróżba o której ja pisalam :tak: to najwidoczniej są dwie z obrączką bo tutaj kręcisz nad brzuchem a ja znam nad lewą ręką

Do góry