A co myślicie Mamuśki o kalendarzu chińskim????
Wierzycie w te wyliczanki?????
Podobno w większości się sprawdza, ale podchodzić trzeba z rezerwą do tego!!!
ja traktuje to z przymrożeniem oka- i tak bedzie co ma byc. najwazniejsze aby zdrowe bylo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co myślicie Mamuśki o kalendarzu chińskim????
Wierzycie w te wyliczanki?????
Podobno w większości się sprawdza, ale podchodzić trzeba z rezerwą do tego!!!
Ja tak szczerze mówiąc nie wiem czy do końca wierzę.
Kilku znajomym osobom się sprawdziło, a kilku nie.![]()
Właśnie, okaże się jak nasze dzidziolki przyjdą na światNo właśnie ja też sprawdziłam wielu znajomym i się kurczę zgadzało!!!!!
Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!!
No właśnie ja też sprawdziłam wielu znajomym i się kurczę zgadzało!!!!!
Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!!
z tym zaświadczeniem chodziło o to, że zaświadczenie, że byłam w ciązy na tamten czas chcieli w pracy to od lekarza wzięłam żaswiadczenie o ciąży
Jaka dziewczyna? Mogłabyś podać? :-)
Trzeba wejść w tą stronę i do niej się pisze GOSIA 73 zresztą będzie widać
KAFETERIA - chiski kalendarz pci !!!!!!!!!!!!!!! - Forum dla kobiet - 33 strona
ona wylicza ludziom dawno do niej piszą, ale traktujcie to oczywiście z przymróżeniem oka:-)!
Odpisz czy ci się udało wejść na tą stronkę!!!!
Trzeba wejść w tą stronę i do niej się pisze GOSIA 73 zresztą będzie widać
KAFETERIA - chiski kalendarz pci !!!!!!!!!!!!!!! - Forum dla kobiet - 33 strona
ona wylicza ludziom dawno do niej piszą, ale traktujcie to oczywiście z przymróżeniem oka:-)!
Odpisz czy ci się udało wejść na tą stronkę!!!!