reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ja tak szczerze mówiąc nie wiem czy do końca wierzę. :baffled:
Kilku znajomym osobom się sprawdziło, a kilku nie. :sorry2:[/QUOTE]

No właśnie ja też sprawdziłam wielu znajomym i się kurczę zgadzało!!!!!
Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!!

Ja tak szczerze mówiąc nie wiem czy do końca wierzę. :baffled:
Kilku znajomym osobom się sprawdziło, a kilku nie. :sorry2:

Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!![/QUOTE]

Jaka dziewczyna? Mogłabyś podać? :-)

Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!!
Właśnie, okaże się jak nasze dzidziolki przyjdą na świat :tak:

Marc, walcz o swoje pieniądze. Niech sobie nie myślą, że może się uda...

Jaka dziewczyna? Mogłabyś podać? :-)[/QUOTE]

Trzeba wejść w tą stronę i do niej się pisze GOSIA 73 zresztą będzie widać
KAFETERIA - chiski kalendarz pci !!!!!!!!!!!!!!! - Forum dla kobiet - 33 strona
ona wylicza ludziom dawno do niej piszą, ale traktujcie to oczywiście z przymróżeniem oka:-)!
Odpisz czy ci się udało wejść na tą stronkę:-D!!!!

DO MARC!!!!
Słuchaj zadzwoniłam teraz do swich kadr i do księgowości i w dwóch Wydziałach powiedzieli mi, że wystarczy tylko zwolnienie z symbolem B, żadne zaświadczenia nie są potrzebne więc nie wiem o co u Ciebie chodzi, napisz jak się dowiesz, abyśmy my na przyszłość wiedziały jakby coś:confused:!!!!!!

z tym zaświadczeniem chodziło o to, że zaświadczenie, że byłam w ciązy na tamten czas chcieli w pracy to od lekarza wzięłam żaswiadczenie o ciąży

Jaka dziewczyna? Mogłabyś podać? :-)

ona wylicza ludziom dawno do niej piszą, ale traktujcie to oczywiście z przymróżeniem oka:-)!
Odpisz czy ci się udało wejść na tą stronkę:-D!!!![/QUOTE]

Na stronke weszłam, napisalam prośbę, zle cały czas "woła" mi o jakies hasło, ze nieprawidłowe, a przeciez chyba nie trzeba loginu i hasła, zeby zadac pytanie?? :-(

Zalogowałam się i juz jest OK :-) Dziękuję za info, Bombusiu :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Na stronke weszłam, napisalam prośbę, zle cały czas "woła" mi o jakies hasło, ze nieprawidłowe, a przeciez chyba nie trzeba loginu i hasła, zeby zadac pytanie?? :-(

Ja musiałam się zalogować , spoko!!!!

Zalogowałam się i juz jest OK :-) Dziękuję za info, Bombusiu :-)[/QUOTE]

Zalogowałam się i juz jest OK :-) Dziękuję za info, Bombusiu :-)[/QUOTE]
Bardzo proszę jak Ci odpisze to daj znać jakiej płci się masz spodziewać hi hi hi !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry