Bombusia
Fanka BB :)
No ja z KINIUSIĄ z centrum Polski czyli możemy jeżdzić i w góry i nad morze hahahaha, nigdy nie będzie to cały dzień w podróży:-)!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrawdaNo ja z KINIUSIĄ z centrum Polski czyli możemy jeżdzić i w góry i nad morze hahahaha, nigdy nie będzie to cały dzień w podróży:-)!!!!
A co myślicie Mamuśki o kalendarzu chińskim????
Wierzycie w te wyliczanki?????
Podobno w większości się sprawdza, ale podchodzić trzeba z rezerwą do tego!!!
Cześć dziewczyny ja o pomoc małą w czasie ciązy byłam na l4 pamietacie i teraz dostalam pasek poczta i wogole 100%mi nie policzyli;/zamiast 1400zł policzyli mi cos 900zł;/nie wiem co mam robić
Marc, a mieli zaświadczenie od Twojego lekarza o ciąży lub literkę "B" na zwolnieniu ZUS ZLA? Bo jeżeli tak, to należy Ci się za ten okres L4 100 % wynagrodzenia. Może zadzwoń do tego, co wyliczał paski i wyjaśnij sprawę.Cześć dziewczyny ja o pomoc małą w czasie ciązy byłam na l4 pamietacie i teraz dostalam pasek poczta i wogole 100%mi nie policzyli;/zamiast 1400zł policzyli mi cos 900zł;/nie wiem co mam robić
Tak miałam ,,B" symbol plus zaświadczenie które dostali ode mnie;/