cayra1984
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bidulko trzymaj się i gratulacje, że z dzidziolkiem wszystko w porząsiu
P.S. Ktoś skłamał jak pisał, że mdłości się utrzymują do 12 tc. to się chyba nigdy nie kończyMoże są mniejsze, ale są.
Ja jeszcze, co do badania mojego ostatniego USG, jaka była wasza waga dzieciątek, bo mi mierzył 71 g, a wszędzie jest napisane, że 13 tc. to maksymalnie 30 g.
A właśnie co do mdłości.. Właśnie wysmarowałam sie paskudnym balsamem (przed ciążą mój ulubiony!) o zapachu czekolady z pistacją... i chyba raz jeszcze wezmę kąpiel... inaczej nie usnę
mam to samo niestety na zapachy męskie głównie i nosi mnie jak moj maz sie wykąpie w jednym plynie do kąpieli bo sobie zapomni![]()
He,he,idę na ok 10.00,jak sie wyrobie,bo spalismy dzis dłuuuugo.
Minęły mi szystkie dolegliwości,no oprócz bolących piersi...no i sie martwie ,czy wszystko OK,tak dobrze sie czuje,ja to wariatka normalnie jestem
Waga tez ani drgnie.