reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
witajcie sierpnióweczki
ja jakoś taka dzisiaj bez życia i w ogóle niech jest już czwartek bo mnie po nocach męczą durne sny i jakieś schizy dopadają
Mama Aneta ja na badanka wybieram się jutro a za Twoje wyniki trzymam kciuki
Malagonia super dobre wieści zawsze w cenie:-)
kiniusia to ja polecam makaronik z tuńczykiem puszka tuńczyka jeden por i śmietana 12 albo 18% por pokroić i podsmażyć na patelni dodać tuńczyka w sosie własnym i śmietankę doprawić pieprzem wmieszać z makaronikiem i szamać
polianna współczuję stresu:-(
marulka dasz radę w końcu Ty przecież konkretna kobieta jesteś
Iwcik trzyma kciuki za operację Twojej szwagierki i Twoje USG
ja jakoś taka dzisiaj bez życia i w ogóle niech jest już czwartek bo mnie po nocach męczą durne sny i jakieś schizy dopadają
Mama Aneta ja na badanka wybieram się jutro a za Twoje wyniki trzymam kciuki
Malagonia super dobre wieści zawsze w cenie:-)
kiniusia to ja polecam makaronik z tuńczykiem puszka tuńczyka jeden por i śmietana 12 albo 18% por pokroić i podsmażyć na patelni dodać tuńczyka w sosie własnym i śmietankę doprawić pieprzem wmieszać z makaronikiem i szamać
polianna współczuję stresu:-(
marulka dasz radę w końcu Ty przecież konkretna kobieta jesteś
Iwcik trzyma kciuki za operację Twojej szwagierki i Twoje USG
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie,
Ja wpadam tylko na chwilke z pytaniem. Czy ktoras z Was miala uczulenie na lutke dowcipna? Jezeli tak to jakie miala objawy.
Ja od czwartku (z przerwami) mialam najpierw brazowe plamienie, potem bylo poltorej dnia przerwy, a od wczoraj bezowy sluz. Dzis doszlo niesamowite swedzenie na dole. Bylam w piatek na usg - z Dzidzia bylo wsio ok i nie zauwazyl zadnych zmian w macicy ani krwiakow. Jestem teraz po rozmowie z ginem i bedzie mi zmienial lutke na duphaston bo byc moze to jest ten trop.
Martwie sie strasznie i od soboty leze prawie plackiem w lozku :-(
Ja wpadam tylko na chwilke z pytaniem. Czy ktoras z Was miala uczulenie na lutke dowcipna? Jezeli tak to jakie miala objawy.
Ja od czwartku (z przerwami) mialam najpierw brazowe plamienie, potem bylo poltorej dnia przerwy, a od wczoraj bezowy sluz. Dzis doszlo niesamowite swedzenie na dole. Bylam w piatek na usg - z Dzidzia bylo wsio ok i nie zauwazyl zadnych zmian w macicy ani krwiakow. Jestem teraz po rozmowie z ginem i bedzie mi zmienial lutke na duphaston bo byc moze to jest ten trop.
Ostatnia edycja:
A z jedzenia - za mną ciągle chodzi sałatka z pekińskiej albo lodowej z papryką, cebulką pomidorkiem, czarną oliwką i odrobiną fety <może nie powinnam, ale lekarz uznał, że jak nie jem opakowania dziennie, to jest ok>. Mniam. No i ciągle mogłabym jeść pizzę z dużą ilością sera i sosem czosnkowym, ale nie pozwalam sobie, tylko mi się śni.
Makarony uwielbiam, ale tuńczyk i szpinak to dla mojego męża. Dla mnie wszystko inne
Makarony uwielbiam, ale tuńczyk i szpinak to dla mojego męża. Dla mnie wszystko inne
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Nie martw się na pewno wsio bedzie dobrze odpoczywaj kochana i sie nie denerwujWitajcie,
Puchatka
Majowe mamy'08
Esch ja niestety pomóc nie potrafię ale mocno trzymam kciuki co by wszystko było jak najlepiej
Malagonia fetę możesz jeść spokojnie jak jest z mleka pasteryzowanego i to jedyny warunek
Malagonia fetę możesz jeść spokojnie jak jest z mleka pasteryzowanego i to jedyny warunek
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
A właśnie słyszałam ostatnio że po urodzeniu dziecka gdy my jesteśmy na macierzyńskim równolegle z nami na urlopie tacierzyńskim może być ojciec dziecka .Taki urlop może trwać do 3 miesięcy do uzyskania przez dziecko 12 miesiąca :-)Czy któraś może słyszała coś więcej na ten temat ?bede wdzięczna za informacje :-)
martuśka85 dlaczego twierdzisz, że nie wiele jest gorszych rzeczy w ciąży niż opryszczka? Ja już miałam w ciąży ze 3 razy opryszczkę na wardzę. Niestety w ciąży jakoś często mi ten syf wyskakuję.Chyba, że chodziło Ci o opryszczkę na narządach płciowych.
Ciamajdka idź na zwolnienie i się niczym nie przejmuj. Zadzwoń do pracy w dniu w którym dostałas zwolnienie i powiedz, że więcej do pracy nie przyjdziesz. Jak Ty nie zadbasz o swoje zdrowie to nikt o nie nie zadba. Ja poszłam na l4 od 5 tyg i mam gdzieś co myślą inni, przyszła mi pierwsza pensja za cały miesiąc na zwolnieniu i jestem do przodu o kilkaset zł. Więc finansowo mi się bardziej opłaca siedzieć w domu.
Ciamajdka idź na zwolnienie i się niczym nie przejmuj. Zadzwoń do pracy w dniu w którym dostałas zwolnienie i powiedz, że więcej do pracy nie przyjdziesz. Jak Ty nie zadbasz o swoje zdrowie to nikt o nie nie zadba. Ja poszłam na l4 od 5 tyg i mam gdzieś co myślą inni, przyszła mi pierwsza pensja za cały miesiąc na zwolnieniu i jestem do przodu o kilkaset zł. Więc finansowo mi się bardziej opłaca siedzieć w domu.
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Esch, już wiesz co chciałam powiedzieć ;-) Pw (gg)
Puchatko, spokojnie, na pewno wszystko jest ok. Niepotrzebnie się stresujesz.
Mama Aneta, ja niestety nic nie wiem na ten temat
Puchatko, spokojnie, na pewno wszystko jest ok. Niepotrzebnie się stresujesz.
Mama Aneta, ja niestety nic nie wiem na ten temat
reklama
Estenbach ja biorę luteine dopochwowo ale wydaję mi się, że nie mam uczulenia. Na samym początku miałam duże upławy ale białe, bo część tego leku po prostu wypływała. I też było swędzenie. Ale po kilku dniach przeszło.
Jeszcze przed tym brałam luteine pozjęzykowo i to była dla mnie dopiero katorga, po każdej dawce kibelek :/
Przepraszam, że nie cytuję ale obecnie jakoś nie działa mi ta funkcja :/
Jeszcze przed tym brałam luteine pozjęzykowo i to była dla mnie dopiero katorga, po każdej dawce kibelek :/
Przepraszam, że nie cytuję ale obecnie jakoś nie działa mi ta funkcja :/