reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczynki ja też już w pracy, dziś czuję się ok. Ze wstaniem oczywiście była tragedia ale na razie nawet mi się nie chce spać.

reklama
Witam!
Jestem mamą sierpniowego Tomeczka.
Chciałam Wam wszystkim i każdej z osobna serdecznie pogratulować!
Cieszcie się ciążą i dbajcie o siebie i rosnące maluszki!!
Och pamiętam jak ja byłam w tym błogosławionym stanie-ciężko znosiłam ciąże do końca 6 miesiąca mdłości i wymioty a od 5 miesiąca musiałam leżeć,ale mimo to cieszyłam się na spotkanie z maleństwem.
Dziewczyny więc i Wy się cieszcie i korzystajcie z przywilejów "ciężarówek"!!!;-):-D
Szybko Wam zleci czas i będziecie tulić maleństwa!
ZDROWIA WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
POZDRAWIAM SIERPNIOWA MAMA 09'

hej dziewczyny ;-)
ja mialam dzisiaj pierwsza schiza z rana :-( tempka mi troche spadla ,wystraszylam sie , poczulam ze cycki mnie wogole nie bola i brzuch przestal bolec , prawie sie poplakalam!! naszczescie po kilku chwilach sie uspokoilam i cycuszki dalej bola :tak:caly czas wydaje mi sie to zbyt piekne :zawstydzona/y:

Ja w pracy mam koleżankę, która brała ślub w tym samym dniu co ja i teraz w tym samym czasie zaszła w ciążę. Ma tylko 5 dni wcześniejszy termin. Mam z kim więc naocznie porównywać wszelkie objawy :tak:

Marzienixx ja również mam takie schizy ... Ale nie mierze tempki, sprawdzam tylko czy piersi bolą a bola ;P
No ... i rano zrobiłam czwarty test :p Piękne, grube krechy ;D

He he i widze, że już nie jestem najmłodsza :)) Ewelinko2106 jak się czujesz jako młodziutka przyszła mamusia? :)

Bym zapomniała ... Witam serdecznie nowe sierpnióweczki !! Niech Nas będzie jak najwięcej ;))

Dziewczynki musimy wytrwać te pierwsze tygodnie i nie zwariować :rofl2:
Każda z nas chyba się martwi ale musimy być dobrej myśli :tak:

Właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka urodziła dziś w nocy córeczkę Maję :-):-):-)

Dziewczyny, nie mam żadnych mdłości ale cycusie to mam wrażenie że pękną.... i stale mam wrażenie abym miała okres dostać... test na szczęście wyszed ł pozytywnie. Powiedzcie czy w pierwszych miesiącu można już miec takie dziwne smaki.... czepiłam się kwasu z ogórków kiszonych ... pychota Fajnie że z wami można tak poklikać pozdrawiam.

Suwaczek juz zrobiony:tak:
A ja siedze i placze jak widze ten suwaczek i wynik bety - nie wierze poprostu ze to sie Nam udalo!!!

Nawet nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę, obserwowałam wątek "ciąża po 30" i bardzo trzymałam za Ciebie kciuki - najpiękniejsze gratulacje
Witajcie dziewczęta:)
Dołączam do Was jako sierpnióweczka;) Termin ma ok 2 sierpnia. Od jutra zaczynam 7 tydzień ciąży.. jestem szczęśliwa i ciągle nie wierzę w moje szczęście...
Mam do Was pytania.. miewam bóle typu przed miesiączkowego..coś jak jajniki, skurcze podbrzusza.. czy macie podobnie?
Poza tym jest idealnie bez mdłości, niestrawności...
Również najszczersze gratulacje sierpnióweczko:) Nie martw się ja do dnia dzisiejszego nie miałam praktycznie żadnych objawów oprócz senności i bóli jak na @, dzisiaj stale zbiera mi się na wymioty, jedne kobiety w ogóle nie wiedzą, że są w ciąży:) więc nie ma powodu do obaw:) uszy do góry

Każda z Nas jeszcze nie może uwierzyć w to, że pod sercem nosimy wymarzone Skarby. Jak zacznie brzuszek rosnąć i poczujemy ruchy, to podejrzewam, że dopiero wtedy uwierzymy, że to nie sen.:-)
Ja już powolutku zaczynam wierzyć, gadam do fasolki, że w nocy się uaktywniają wszystkie objawy ciąży (tatuś to nocny marek:) Ale czekam z niecierpliwością na USG i wówczas jak znowu nie będę mogła wierzyć to spojrzę na wydruk:)
Witam sie dziewczyny :) mam termin na naszą 4 rocznice ślubu czyli 5 sierpnia.
Gratulacje i powodzenia dla wszystkich sierpnióweczek!
Serdeczne gratulacje, u mnie dzieciątko szykuje się na pierwszą rocznicę ślubu (8.08.), być może w urodzinki tatusia (3.08):) Zobaczymy
To ja kolejna ;) na tescie zobaczyłam dwie kreski. To moja pierwsza ciąża. Termin mam na sierpien oczywiscie.
Gratulacje kochana:) tak jak i moja, będziemy się tu razem wspierać:)
ja tez moge do was dolaczyc pierwszy test pozytywny, drugi zrobie za pare dni, aby byl wynik wiarygodny :) nie moge w to jeszcze uwierzyc!!!

Gratuluję kochana:) dużo szczęścia i spokojnych 9 miesięcy
ja mam chyba pierwszą zachciankę normalnie bym zabiła dla talerza zupy kalafiorowej z koperkiem:eek::-D i skoro kwestia jedzenia to może ma któraś z Was sprawdzony przepis na pierniczki??

Ja wczoraj w nocy pojechałam z mężem do Tesco, które jest czynne do 24 i oczywiście co? OGÓRY:D:-D:-D:-D:-D
Kaarinka im człowiek mniej czyta tym jest szczęśliwszy ;-)

Milusia jak betka?
Otóż dzisiaj odebrałam wyniczki:) Toksoplazmoza ujemna, zarówno IGM oraz IGG to znaczy, że nie przechodziłam i chora nie jestem - musimy uważać na surowe jajka, kotów unikać jak ognia (to znaczy kociej kuwety - ja na szczęście nie mam kotka), surowego mięsa

A co do betki to piękniusia :-) wyszła mi 7527 mIU/ml
Ponadto dzisiaj pierwszy raz czuję, co to takiego mdłości, od rana stale mam wrażenie, że puszczę :zawstydzona/y: wiecie co - tego kolorowego ptaka:)

buziaczki i życzę wszystkim superowego samopoczucia:)

Otóż dzisiaj odebrałam wyniczki:) Toksoplazmoza ujemna, zarówno IGM oraz IGG to znaczy, że nie przechodziłam i chora nie jestem - musimy uważać na surowe jajka, kotów unikać jak ognia (to znaczy kociej kuwety - ja na szczęście nie mam kotka), surowego mięsa

A co do betki to piękniusia :-) wyszła mi 7527 mIU/ml
Ponadto dzisiaj pierwszy raz czuję, co to takiego mdłości, od rana stale mam wrażenie, że puszczę :zawstydzona/y: wiecie co - tego kolorowego ptaka:)
Milusia super że wyniki dobre i jak widać betka pięknie rośnie!!! :tak::-):-)

reklama
Do góry