reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Witam!
Jestem mamą sierpniowego Tomeczka.
Chciałam Wam wszystkim i każdej z osobna serdecznie pogratulować!
Cieszcie się ciążą i dbajcie o siebie i rosnące maluszki!!
Och pamiętam jak ja byłam w tym błogosławionym stanie-ciężko znosiłam ciąże do końca 6 miesiąca mdłości i wymioty a od 5 miesiąca musiałam leżeć,ale mimo to cieszyłam się na spotkanie z maleństwem.
Dziewczyny więc i Wy się cieszcie i korzystajcie z przywilejów "ciężarówek"!!!;-)
Szybko Wam zleci czas i będziecie tulić maleństwa!
ZDROWIA WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM SIERPNIOWA MAMA 09'
Jestem mamą sierpniowego Tomeczka.
Chciałam Wam wszystkim i każdej z osobna serdecznie pogratulować!
Cieszcie się ciążą i dbajcie o siebie i rosnące maluszki!!
Och pamiętam jak ja byłam w tym błogosławionym stanie-ciężko znosiłam ciąże do końca 6 miesiąca mdłości i wymioty a od 5 miesiąca musiałam leżeć,ale mimo to cieszyłam się na spotkanie z maleństwem.
Dziewczyny więc i Wy się cieszcie i korzystajcie z przywilejów "ciężarówek"!!!;-)
Szybko Wam zleci czas i będziecie tulić maleństwa!
ZDROWIA WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM SIERPNIOWA MAMA 09'
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej dziewczyny ;-)
ja mialam dzisiaj pierwsza schiza z rana :-( tempka mi troche spadla ,wystraszylam sie , poczulam ze cycki mnie wogole nie bola i brzuch przestal bolec , prawie sie poplakalam!! naszczescie po kilku chwilach sie uspokoilam i cycuszki dalej bola caly czas wydaje mi sie to zbyt piekne
ja mialam dzisiaj pierwsza schiza z rana :-( tempka mi troche spadla ,wystraszylam sie , poczulam ze cycki mnie wogole nie bola i brzuch przestal bolec , prawie sie poplakalam!! naszczescie po kilku chwilach sie uspokoilam i cycuszki dalej bola caly czas wydaje mi sie to zbyt piekne
Shiira
Mummy'10
Marzienixx ja również mam takie schizy ... Ale nie mierze tempki, sprawdzam tylko czy piersi bolą a bola ;P
No ... i rano zrobiłam czwarty test Piękne, grube krechy ;D
He he i widze, że już nie jestem najmłodsza ) Ewelinko2106 jak się czujesz jako młodziutka przyszła mamusia?
Bym zapomniała ... Witam serdecznie nowe sierpnióweczki !! Niech Nas będzie jak najwięcej )
No ... i rano zrobiłam czwarty test Piękne, grube krechy ;D
He he i widze, że już nie jestem najmłodsza ) Ewelinko2106 jak się czujesz jako młodziutka przyszła mamusia?
Bym zapomniała ... Witam serdecznie nowe sierpnióweczki !! Niech Nas będzie jak najwięcej )
Paula25
szczęśliwa :)
Dziewczynki musimy wytrwać te pierwsze tygodnie i nie zwariować
Każda z nas chyba się martwi ale musimy być dobrej myśli
Właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka urodziła dziś w nocy córeczkę Maję :-):-):-)
Każda z nas chyba się martwi ale musimy być dobrej myśli
Właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka urodziła dziś w nocy córeczkę Maję :-):-):-)
Dziewczyny, nie mam żadnych mdłości ale cycusie to mam wrażenie że pękną.... i stale mam wrażenie abym miała okres dostać... test na szczęście wyszed ł pozytywnie. Powiedzcie czy w pierwszych miesiącu można już miec takie dziwne smaki.... czepiłam się kwasu z ogórków kiszonych ... pychota Fajnie że z wami można tak poklikać pozdrawiam.
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Suwaczek juz zrobiony
A ja siedze i placze jak widze ten suwaczek i wynik bety - nie wierze poprostu ze to sie Nam udalo!!!
Nawet nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę, obserwowałam wątek "ciąża po 30" i bardzo trzymałam za Ciebie kciuki - najpiękniejsze gratulacje
Również najszczersze gratulacje sierpnióweczko Nie martw się ja do dnia dzisiejszego nie miałam praktycznie żadnych objawów oprócz senności i bóli jak na @, dzisiaj stale zbiera mi się na wymioty, jedne kobiety w ogóle nie wiedzą, że są w ciąży więc nie ma powodu do obaw uszy do góryWitajcie dziewczęta
Dołączam do Was jako sierpnióweczka Termin ma ok 2 sierpnia. Od jutra zaczynam 7 tydzień ciąży.. jestem szczęśliwa i ciągle nie wierzę w moje szczęście...
Mam do Was pytania.. miewam bóle typu przed miesiączkowego..coś jak jajniki, skurcze podbrzusza.. czy macie podobnie?
Poza tym jest idealnie bez mdłości, niestrawności...
Ja już powolutku zaczynam wierzyć, gadam do fasolki, że w nocy się uaktywniają wszystkie objawy ciąży (tatuś to nocny marek Ale czekam z niecierpliwością na USG i wówczas jak znowu nie będę mogła wierzyć to spojrzę na wydrukKażda z Nas jeszcze nie może uwierzyć w to, że pod sercem nosimy wymarzone Skarby. Jak zacznie brzuszek rosnąć i poczujemy ruchy, to podejrzewam, że dopiero wtedy uwierzymy, że to nie sen.:-)
Serdeczne gratulacje, u mnie dzieciątko szykuje się na pierwszą rocznicę ślubu (8.08.), być może w urodzinki tatusia (3.08) ZobaczymyWitam sie dziewczyny mam termin na naszą 4 rocznice ślubu czyli 5 sierpnia.
Gratulacje i powodzenia dla wszystkich sierpnióweczek!
Gratulacje kochana tak jak i moja, będziemy się tu razem wspieraćTo ja kolejna na tescie zobaczyłam dwie kreski. To moja pierwsza ciąża. Termin mam na sierpien oczywiscie.
ja tez moge do was dolaczyc pierwszy test pozytywny, drugi zrobie za pare dni, aby byl wynik wiarygodny nie moge w to jeszcze uwierzyc!!!
Gratuluję kochana dużo szczęścia i spokojnych 9 miesięcy
ja mam chyba pierwszą zachciankę normalnie bym zabiła dla talerza zupy kalafiorowej z koperkiem i skoro kwestia jedzenia to może ma któraś z Was sprawdzony przepis na pierniczki??
Ja wczoraj w nocy pojechałam z mężem do Tesco, które jest czynne do 24 i oczywiście co? OGÓRY
Otóż dzisiaj odebrałam wyniczki Toksoplazmoza ujemna, zarówno IGM oraz IGG to znaczy, że nie przechodziłam i chora nie jestem - musimy uważać na surowe jajka, kotów unikać jak ognia (to znaczy kociej kuwety - ja na szczęście nie mam kotka), surowego mięsaKaarinka im człowiek mniej czyta tym jest szczęśliwszy ;-)
Milusia jak betka?
A co do betki to piękniusia :-) wyszła mi 7527 mIU/ml
Ponadto dzisiaj pierwszy raz czuję, co to takiego mdłości, od rana stale mam wrażenie, że puszczę wiecie co - tego kolorowego ptaka
buziaczki i życzę wszystkim superowego samopoczucia
Paula25
szczęśliwa :)
Milusia super że wyniki dobre i jak widać betka pięknie rośnie!!! :-):-)Otóż dzisiaj odebrałam wyniczki Toksoplazmoza ujemna, zarówno IGM oraz IGG to znaczy, że nie przechodziłam i chora nie jestem - musimy uważać na surowe jajka, kotów unikać jak ognia (to znaczy kociej kuwety - ja na szczęście nie mam kotka), surowego mięsa
A co do betki to piękniusia :-) wyszła mi 7527 mIU/ml
Ponadto dzisiaj pierwszy raz czuję, co to takiego mdłości, od rana stale mam wrażenie, że puszczę wiecie co - tego kolorowego ptaka
reklama