reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Czuję się całkiem dobrze :tak: Tylko coś spać w nocy nie mogę. Tzn. budzę się już ok 4-5 i tak przewracam się z boku na bok aż zadzwoni budzik do roboty. Wieczorem za to padam jak mucha ;-)
Brzuszek już nie boli tak jak wcześniej. Eh.. jestem pełna obaw ale i też nadziei mi nie brakuje.

A Ty?? Jakieś nowe objawy??
eh to dobrze ze ze sie dobrze czujesz :tak: ty sie teraz nie przepracowywuj kochana:tak::-)
ja chyba nowych objawów nie mam , chociaz dzisiaj pierwszy raz malo co w drzemke nie wpadlam ale siostra mnie obudzila:-) a tak to wszystko super :tak: jestem szczesliwa wiec chyba nie zauwazam objawów:tak:

ewelinko
widze ze ty młodziutka jesteś :tak::-) ale z postów wnioskuje ze sie bardzo cieszysz z maluszka:tak: super, bedziesz młodą mamusia:tak: ja starsznie zaluje ze tak pozno sie zdecydowalam na dziecko no ale widac tak mialo byc :tak:

reklama
No właśnie najchętniej to bym od razu na L4 poszła :-p ale nie chcę na razie rozgłaszać swojego stanu. Jakbym zobaczyła serducho przed świętami to może zdecyduje się najbliższym powiedzieć. Na razie pracuję do świąt a potem idę na urlop do nowego roku :tak:

ja tez moge do was dolaczyc pierwszy test pozytywny, drugi zrobie za pare dni, aby byl wynik wiarygodny :) nie moge w to jeszcze uwierzyc!!!

Puchatka nawet przez mysl mi nie przeszlo ze razem wyladujemy na sierpniowkach!!!:tak::-D

Aurorka a gdzie masz abonament z pracy? Ja tez mam i kolejki okropne do gina. Termin mam dopiero na 18.12 :szok:

Kiniusia a ja mam ochote na ta Twoja zalewajke!!!!!!

Black Opal witaj w klubie ja od 3 nocy tez mam problem ze spaniem!!

reklama
no coraz więcej nas :tak:
Marzenixx wiesz tak naprawdę nie ma idealnych momentów na dzieci zawsze znajdzie się jakieś ale więc teraz jest Twój czas i tyle :tak:
Esch no wiesz mnie też by nigdy to do głowy nie przyszło:-D
Black_Opal ja też nie mogę spać po nocach a rano jak Majka wstaje to marzę tylko o tym żeby się obrócić na drugi bok i spać :oo:
ehtele ja nie pracuje zawodowo bo bycie mamusią mojej diabliczki to praca na cały etat i o L4 nie ma mowy

Do góry