reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

jak zrobić żeby suwaczek się cały czas pokazywał?? przepraszam ale nigdy nie korzystałam z forum
kochana musisz wejsc w swoje menu kliknac na edytuj sygnature i ten link od suwaczka wklejasz w to wielkie okno jak do pisania i akceptujesz :tak:
no coraz więcej nas :tak:
Marzenixx wiesz tak naprawdę nie ma idealnych momentów na dzieci zawsze zna
masz racje i tego sie trzymam :-)

reklama
ja mam chyba pierwszą zachciankę normalnie bym zabiła dla talerza zupy kalafiorowej z koperkiem:eek::-D i skoro kwestia jedzenia to może ma któraś z Was sprawdzony przepis na pierniczki??

Ostatnia edycja:
Niestety...te,które zrobiłam są tward jak skała :/ nie wyszły,buuu a kuchnia była cala w mące.

Z moich zachcianek.Poza tym,ż ciągle jm mandarynki i piję sok pomarańczowy, to wzieło mnie dziś na pastę jajeczną więc na wieczór gotowałam jajka :-) Na słodkie nie mam w ogóle ochoty.

Ja chyba zbieram sie do spania bo oczy mi sie juz zamykaja, a jutro musze wstac przed 6. A po pracy jeszcze basenik :tak:
Mamuski zycze Wam dobrej nocki:tak:

Dzień doberek dziewczyny, wstałam na siusiu, to się od razu porannie przywitam. :-)
(choć pewnie zaraz i tak spać pójdę :-p).
Wy tu o takich pysznościach mówicie, a ja nie mogę nawet w myśli tego przełknąć :-(
Na słodkie także nie mam ochoty, a zawsze byłam łasuchem.
Co do pierników, to w mojej rodzinie to jakoś nie idzie. Moja mama kiedyś raz zrobiła i wyszły pyszne, a tak, no to niestety takie jakieś nijakie. :zawstydzona/y:
Miłego dzionka Wam życzę :-)

Witajcie,
Ja znowu mialam koszmarna noc, nie moglam spac :-( Meczylam sie tak prawie cala noc... A w pracy pewnie bede zasypiala!!!

I ja sie witam :-) już z pracy :baffled:
Jak mi się wstawać nie chce rano to szok :szok: ale muszę jeszcze troche wytrzymać!
Rano odrzuciło mnie od mycia zębów! a wieczorami brzuch mnie ciągnie, tak twardnieje na dole!

Widzę że coraz więcej nas :-) super! Witam serdecznie nowe sierpniowe mamy :tak: i GRATULUJE!!! :-):-):-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!!! :tak:
Ja znowu dzisiaj mam mnóstwo pracy :-(

Kaarinka im człowiek mniej czyta tym jest szczęśliwszy ;-)

Milusia jak betka?

Ehtele ja mam zamiar iść na L4 już niedługo :tak: nudzić sie napewno nie będę :-D

Aurorka trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte u gina :tak:

Puchatka ja w tamtym roku po raz pierwszy robiłam pierniczki, wyszły pyszne wszyscy sie zajadali :tak::-D w tym roku też będziemy robili bo mój synek mi w tym bardzo pomaga :-D owszem pierniczki są twarde jak kamień ale trzeba je włożyć do zamkniętego pudełka na jakis tydzień wtedy zmiekną :tak:

i faktycznie Joanna Zofia nam zniknęła???

Buziaki dla wszystkich!

reklama
joowi - a dlaczego miesiąc? Ja równiez jestem na wychowawczym i z tego co slyszałam poprostu można przerwać wychowawczy (30 dni wypowiedzenia) i już pierwszego dnia wręczyć L4...W moim przypadku praca w ciąży jest bardzo kiepskim rozwiązaniem- biorąc pod uwagę grafik 12h, hałas (centrum handlowe) i ciągłe stanie, itd.

hmmm no własnie tej opcji z wypowiedzeniem nie słyszałam i chyba musze przemyśleć... :)
życzę wszystkim ranka bez mulenia :)

Do góry