reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Puchatko kochana, betki są milusi i aneczki, a mdłości wspólne. ;-)
Ja do tej pory zjadłam małą paczuszkę herbatników bebe, jedyne to, co przełknęłam. :-(
Kupiłam paczkę krakersów, za radą milusi :tak: Mam nadzieję, że pomogą.
Cały dzień leżę, bo tak jeszcze w miarę się czuję, ale jak tylko wstanę i nie daj Boże pójdę w duszne miejsce (tak jak weszłam do sklepu) to już masakra jest.
Mdli, jest mi mi słabo, myślę, że zaraz upadnę :-(
W domu, u mnie w pokoju jest w miarę, okno uchylone, więc powietrze jest w miarę świeże, ale jak idę do wc przez kuchnie, to mało tego, że nakopcone przez teściową :wściekła/y:, to gorąco, a okna pozamykane, no i pięćset różnych zapachów. Chyba sobie nocnik zakupię, żeby nie latać tak często do wc ;-)

fiuufiuu, gratulacje :-)

reklama
Kiniu ja mam tak, że mam wrażenie, że czuję dym z papierosów, ale u mnie nikt nie pali, a ja go stale czuję:D i dziwny smak w ustach, taki gorzki, bleeeee

fiufiu witaj wsrod sierpniowych ciezaroweczek:-)

ja sie do was dołącze kochane.... dzis zjadlam tylko danio i platki....a teraz probuje jabłko w siebie wcisnac.....:confused2:
nie mam mdlosci ale jak sie polozylam to mi sie tak dziwnie zrobilo jakbym nudnosci jakies miala......:eek: no ale jak nrazie jest ok :-)

Ja tylko na chwile... zaraz zbieram sie do domu. I postanowilam ze dzis basen odpuszczam bo caly dzien brzuch mnie pobolewa. Jade sie polozyc a maz sam na basen maszeruje.
Udalo mi sie jeszcze pogadac z moim ginem i chce mnie widziec w czwartek kolo 18. Wiec teraz bede czekala z niecierpliwoscia na czwartek. A jutro nie ide do pracy wzielam wolne!!!

Dziewczyny, przepraszam, że z opóźnieniem takim, ale dopiero do netu dotarłam po wczorajszej wieczornej wizycie :-)
zatem TAK - widzieliśmy Dzidzię, jest śliczna i maleńka:-):-):-) widzieliśmy jak serduszko bije (149x na sek! :happy:) ale niestety nie mogliśmy jeszcze (/) posłuchaać... właściwie nie zorumiałam, ale pani doktor powiedziała, że mam przyjść za tydzień za darmo w ramach tej wizyty na usg 3d, bo lepszej jakości i wtedy dokładnie maleństwo wymierzymy :tak: i serduszka posłuchamy :tak:
teraz jestem dużo spokojniejsza, że wszystko w porządku i ze mną i z maleństwem no i czekam na za tydzień ;-)
a Wy jak zaczynacie tydzień?:-)

joanna zofia alez ci zazdroszcze tej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!! boziuniu ja sie juz doczekac nie moge!!!!!:tak::-)
esch pewnie jedz do domciu odpoczac:tak:

moj mąż caly czas mi mowi - odpoczywaj sobie , aja przeciez tylko to robie!! hehe:-D

Joanna Zofia no to rewelacja, dobrze, że serduszko się rozwija:)
Ja mojej wizyty 22 grudnia nie mogę się doczekać, zwariuję chyba:D

reklama
Do góry