reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Milusia, piękny wynik!!! :-)

A ja do tej pory nic nie jadłam :-( Do tabletki tylko zjadłam 2 łyżki twarożku, ale mnie od razu cofało.Już nie mam pomysłu co mogłabym zjeść :-( Mdli mnie dzisiaj od samego rana. Zastanawiam się czy może jakiś kawałek mięcha nie zjeść, ale boję się, że jak poczuje zapach to mnie odrzuci.
A jak Wam dzionek mija dziewczyny?

reklama
Milusia, piękny wynik!!! :-)

A ja do tej pory nic nie jadłam :-( Do tabletki tylko zjadłam 2 łyżki twarożku, ale mnie od razu cofało.Już nie mam pomysłu co mogłabym zjeść :-( Mdli mnie dzisiaj od samego rana. Zastanawiam się czy może jakiś kawałek mięcha nie zjeść, ale boję się, że jak poczuje zapach to mnie odrzuci.
A jak Wam dzionek mija dziewczyny?

Kiniusia bardzo dobrze jest przed wstaniem z łóżka zjeść krakersa, paluszka, coś suchego:) ja do wczoraj jeszcze się bałam że może w ciąży nie jestem, bo w ogóle mnie nie mdliło, a dzisiaj chyba to wszystko nadrabia za pozostałe tygodnie:) Ale mówię CI krakers jest the best:) Buziulki
no właśnie, a jak Wasze betki?
Ja wczoraj miałam 1067. Czy to trochę nie za mało?
Aneczko, normy beta HCG (licząc od ostatniej miesiączki) to:
3 tydzień ciąży: 5.8-71.2
4 tydzień ciąży: 9.5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138
6 tydzień ciąży: 158-31 795
7 tydzień ciąży: 3697-163 563
8 tydzień ciąży: 32 065-149 571
9 tydzień ciąży: 63 803-151 410
10 tydzień ciąży: 46 509-186 977
12 tydzień ciąży: 27 832-210 612
14 tydzień ciąży: 13 950-62 530
15 tydzień ciąży: 12 039-70 971
16 tydzień ciąży: 9040-56 451
17 tydzień ciąży: 8175-55 868
18 tydzień ciąży: 8099-58 176

Twoja betka jest w normie:)
buziaki

No cieszę się bardzo:) A jak tam u Ciebie Paulinko samopoczucie?:)
u mnie ok, czuję się też dobrze, wczoraj wieczorem mnie minimalnie mdliło a dziś rano nie mogłam umyć zębów! boli mnie lekko podbrzusze no i plecy ale to od siedzenia przy biurku!!!
dzisiaj jedziemy zamówić tort dla synka bo w piątek kończy 4 latka!!! :-)

aneczko super masz betke :tak: ja nie robiłam.

kiniusia współczuje mdłości! ja narazie mam minimalne ale pewnie jeszcze mnie dopadna!

dzisiaj jedziemy zamówić tort dla synka bo w piątek kończy 4 latka!!! :-)
Wszystkiego najlepszego dla synusia, widać 4 lata temu sprawił wam prezencik prawie pod choinkę:)

Boziu dziewczyny siedzę w pracy i jestem zielona, nie mam ochoty na nic, chce mi się pić, ale wzięłam łyk kawy bezkofeinowej i mnie rzuca, łyk wody też mi się podnosi, nie wiem co mam pić, idę po herbatkę bo chyba zwiędnę:(
Najgorsze to zawroty głowy z nudnościami na przemian,

Ostatnia edycja:
witajcie ja dzisiaj też mogę dopisać się do klubu mdłości jak wstałam do Majki o 5 rano to myślałam że nad jej łóżeczkiem pójdzie kolorowe ptaszysko ale na szczęście nie:tak:obiadek udało mi się zjeść gotowane udko z kurczaka i rosołek z lanymi kluskami oby tylko to zostało tam gdzie jest a i co do mdłości to np. kwas foliowy lub witaminy może nasilać je więc lepiej te cuda brać wieczorkiem :tak:
kiniusia aneczko ładne betki :tak:ja nie robiłam betki nawet nie wiem czy teraz w laboratorium tutaj robią a sprawdzić póki co nie idę bo za dużo znajomych tam pracuje :-D
milusia jakby bardzo męczyły Cię mdłości i zawroty głowy to przy okazji wizyty u gina zapytaj o czopki tylko kurcze nie mogę sobie przypomniec teraz nazwy jak mnie oświeci to napiszę w każdym razie jak miałam niekończący się helikopter w pierwszej ciązy to pomagały:tak:

reklama
Dzięki Puchatko, normalnie czuję jakbym latała:-) Na początku się cieszyłam i mówiłam mężowi, że będę z radością znosiła objawy, że moja fasolka się rozwija, ale ja już dziękuję. To jest okropne, jak po dobrej imprezie:-)
buziulki

Do góry