reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
witam

szczególnie witam niektore z Was ;-) bo się znamy z innych wątków

Jestem już mamą Cudka córci która skończy 2 lata w marcu ale i mamą dwóch Aniołków.
Podobnie jak Starlet nie ujawniałam się choć beszczelnie Was podczytywałam czemu więcej oWas wiem;-)
Mój NIespodziankowy Malutek podobnie jak siostra ma sasiada krwiaka i jakies cos na jajniku(byla cysta teraz jest plyn i wielki jajnik)
zaliczyłam pobyt w szpitalu z powodu plamień, biore duphaston acard póki co..pewnie pod koniec zamienie acard na fraxiparyne..
moja ciąża jest niespodzianką bardzoukochaną
jest zagrozona ale żeby udowodnic sobie przede wszystkim ze wszystko będzie dobrze chcę z Wami spędzić czas ciąży...
wierzę że wszystko będzie zdrowo a mój Malutek rośńie zdrowo :-)
Cudek często przyula siędo brzusia caluje go tuli i mówi kamasie dzidziu ..a wtedy mama sie rozkleja.
Mdłościi wymioty tez zaliczam ;-)

spokojnej ciąży dla kazdej z Nas

Termin mam na 13 sieprnia

Pajka genetycznew15 tygodniu?? No super lekarz nie powiem
Współczuje bólu ech Ci lekarze ważna kasa a ze przysiegali to nie ipamietaja

Pajka ale porazka z tym lekarzem... niektórzy to normalnie jakby się z rzeźni urwali.... lepiej umów się ze swoją starą lekarką... kontakt z lekarzem jest ważny, ale prawda jest taka, że przy poród to raczej żywioł.. :-p

hej dziewczybny no i jestem
lekarz no cóż żenada strata mojego czasu - owszem bardzo miły, ale badanie bardzo bolesne - chyba powinien troche uważac jak robi je kobiecie w ciąży - nie wspomnę, ze nie chciał mi nawet usg zrobic no i nie zrobił! Pocieszam sie tylko tym, ze moze gdyby cos mu sie tam w srodku nie podobało to by je zrobił. Stwierdził, ze następna wizyta za UWAGA 4 tygodnie wtedy zrobi usg genetyczne - cały czas gadał, ze mi sie zaczął 10 tydzień - sprostowanie zaczął sie 11 tydzień wiec z tego wszystkiego wyszłam tak wkurzona, ze szok. Chyba jednak zostane przy poprzedniej lekarce

No nieee.... ale lekarz, jak z koziej d*** trąba:no:
Powiem Ci, że ja też to badanie u nowego lekarza miałam mało przyjemne, bo jednak trochę bolało..i też myslałam, że może za mocno wszystko robi, ale jest ok i lekarz świetny także sie nie stresowałam:sorry2:
ale ten to przekroczył wszelkie granice...

witam

szczególnie witam niektore z Was ;-) bo się znamy z innych wątków

Jestem już mamą Cudka córci która skończy 2 lata w marcu ale i mamą dwóch Aniołków.
Podobnie jak Starlet nie ujawniałam się choć beszczelnie Was podczytywałam czemu więcej oWas wiem;-)
Mój NIespodziankowy Malutek podobnie jak siostra ma sasiada krwiaka i jakies cos na jajniku(byla cysta teraz jest plyn i wielki jajnik)
zaliczyłam pobyt w szpitalu z powodu plamień, biore duphaston acard póki co..pewnie pod koniec zamienie acard na fraxiparyne..
moja ciąża jest niespodzianką bardzoukochaną
jest zagrozona ale żeby udowodnic sobie przede wszystkim ze wszystko będzie dobrze chcę z Wami spędzić czas ciąży...
wierzę że wszystko będzie zdrowo a mój Malutek rośńie zdrowo :-)
Cudek często przyula siędo brzusia caluje go tuli i mówi kamasie dzidziu ..a wtedy mama sie rozkleja.
Mdłościi wymioty tez zaliczam ;-)

spokojnej ciąży dla kazdej z Nas

Termin mam na 13 sieprnia

no witamy następną ciężaróweczkę:-) widzę, że Ty już forum znasz całkiem nieźle. na pewno Ci się uda urodzić to maleństwo:sorry2:

Kto nas jeszcze podgląda?? przyznać się:cool2:

wierzę że już wszystkie urodzimy tzn wiem i juz
mogę zostać nadworną czarownicą ;-)

Tak Ciamajdka to forum to kawał mojego zycia..mam tu przyjaciół co wespra i co przyslowiowym deklem walna jak trzeba

Pajka genetycznew15 tygodniu?? No super lekarz nie powiem
Współczuje bólu ech Ci lekarze ważna kasa a ze przysiegali to nie ipamietaja

Tak bo on mi wmaiał, ze ja zaczęłam 10 tydzień a mam 11 i mi mowi, ze OK to mam do niego przyjechac za miesiąc na wizyte i wtedy zrobimy usg genetyczne :szok:

Pajka ale porazka z tym lekarzem... niektórzy to normalnie jakby się z rzeźni urwali.... lepiej umów się ze swoją starą lekarką... kontakt z lekarzem jest ważny, ale prawda jest taka, że przy poród to raczej żywioł.. :-p

No nieee.... ale lekarz, jak z koziej d*** trąba:no:
Powiem Ci, że ja też to badanie u nowego lekarza miałam mało przyjemne, bo jednak trochę bolało..i też myslałam, że może za mocno wszystko robi, ale jest ok i lekarz świetny także sie nie stresowałam:sorry2:
ale ten to przekroczył wszelkie granice...
jak wkładał wziernik to myslałam, ze mu takiego kopa zasadze, ze szok:szok:

jak wkładał wziernik to myslałam, ze mu takiego kopa zasadze, ze szok:szok:
no i trzabyło

debilizm...
wiecej szkody niż pożytku ubic takiego to malo
a co kobieta to zwierze jakies?? z reszta nawet jemu nie robi sie krzywdy

ja myślałam żeby chodzic na NFZ (z racji darmowych badan) i prywatnie ale 1 lekarz powie jedno drugi drugie a swojego znam juz 5 lat on mnie tez i nie dam se grzebac innym:cool2:

reklama
to współczuję pajko... masakra.
i dlatego ja wole do swojego lekarza 300km dojeżdżać, bo wiem, że mnie nie oleje, nie zrobi krzywdy tylko się porządnie zajmie.

Do góry