reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie; faktycznie ciągle czytamy jak ktoś się źle czuje, więc "czucie" się dobrze jest pewną anomalią :)

Rozalka gratulacje kochana, cieszę się, że Twoje maleństwo się dobrze rozwija. Nie ma nic piękniejszego jak ruch małych rączek na monitorze:)
Miłego dnia kobietki:)

ja wlaśnie wstałam położyłam Kube i sama z wrażenia usnełam :-):-)ale widze ze tu pustki no cóż to chyba dalej pujde spać;-);-)

No humor mi się ciut poprawil chociaż Tobi się jeszcze nie odezwał od wczoraj:-( pewnie udaje urażonego...
Dostałam dzisiaj już odszkodowanie na samochód więc humorek lepszy.
Dzwoniłam jeszcze raz po wszystkich ubezpieczycielach ale wszyscy uparcie przystają przy 9-miesięcznym okresie karencji. Więc kaplica z refundacji na urodzinki fasolki:no: ale co tam, gapa jestem, ale przynajmniej się starałam...

co robicie dziewczynki?
ale mam bęca, mówię Wam:-)

dopisane 5 minut później:-)
zadzwonił i koooocha bardzooooo, tylko mówi, że mam obsesję jak Kim, a on się czuje jak Greg. zapomniałam nazwy serialu ale leci na ComedyCentral:-D

Ostatnia edycja:
a ja z innej beczki zaczne wiecie może w którym tyg najlepiej na usg 4d ;-)

U mnie gin robi między 25 a 30 tygodniem, ale slyszalam, ze troche wczesniej lepiej wszystko widac, bo dziecie mniejsze i miesci sie na ekranie bardziej :-D

Ja jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje. Z cora odpuscilismy, bo wtedy nikt u nas nie mial usg 3D. Teraz moj lekarz ma ale jak sam mowi to gadzet i dla niego do pomiarow sluzy 2D, a 3D tylko jako bajer dla rodzicow. Pomyslimy jeszcze, ale poki co nie mam parcia na to usg. A wy robicie?

mężą siostra robiła ponoć coś niesaamowitego dostala film i jest zachwycona pamiątka na całe życie po za tym można wszystkie choroby wyklóczyć jest dokładniejsze i bardziej można wszystko sprawdzić:-)

reklama
Do góry