reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie,
u nas wsio ok. Marcin chodzi do przedszkola od pn, na razie jest zdrowy, do następnego ;-) ja wczoraj miałam usg tarczycy, a dziś eeg mózgu. Wynik za tydzień, a w tarczycy mam dwa guzki, nieco urosły od 4 lat ale do endokrynologa w tym roku już się nie dostanę, a na nowy rok jeszcze nie ma zapisów....dziś nieco więcej mnie boli głowa, więc się nie rozpisuję. O Aneci nie znam szczegółów, tylko dostałam zdjęcie bobaska wczoraj, a ja wczoraj też miałam urodzinki ;-)

Anecia GRATULUJĘ!!!
Agulek Wszystkiego Najlepszego!

U nas w porządku. Byłam dziś na USG - serduszko już bije! :-) ulżyło mi...
Jutro wizyta u ginekolog. Mam nadzieję, że dostanę L4, bo strasznie słabo się czuję; spałabym cały dzień.
Trzymajcie się ciepło!:-)

Witajcie,
w czwartek wieczorem M przyjechał, a dziś pojechał do swojego brata tynkować dom. No cóż, nie był w domu za długo ale mam nadzieję, że szybko tam się obrobi i trochę posiedzi w domu. Wyjeżdża na początku XI. Mnie znowu rozbolała głowa tzn mocniej....w środę pojadę po wynik eeg, a potem do lekarza. Ciekawe co powie...już mam dość tego bólu...już prawie rok...:-(
Marcin we wtorek jedzie z przedszkolem do teatru na jakąś bajkę.
mallaika super, że wsio ok :-) masz L4?

Jestem załamana :-( od wczoraj koszmarnie się czuję, a jeszcze dziś się dowiedziałam, że mój neurolog jest w szpitalu i nie wiadomo kiedy będzie przyjmował :-( i co ja mam teraz robić z tymi wynikami??

Agulek a może warto by spróbować gdzieś prywatnie się umówić, wiem że to są koszty, ale może w końcu ktoś Ci pomoże i spojrzy na wyniki badań. Współczuję Ci że się tak męczysz i to już tyle czasu i tak naprawdę nie wiadomo w czym jest problem.

reklama
Madziu ja już ledwo daję radę, to już prawie rok boli mnie głowa :-( rozważam różne opcje. Jutro jadę po wyniki eeg, potem zobaczę. Mam w planach jechać do zakonników, którzy na podstawie badań przepisują zioła. Może one mi pomogą?! Na razie od dziś odtruwam organizm ziołowymi kropelkami(Marcina też). Pije się przez 7 dni. Potem mam już tabletki z liści oliwki, ponoć są dobre na wzmocnienie organizmu, oczyszczenie...zobaczymy. Mam również namiar na ponoć dobrego neurologa (choć kawałek drogi ode mnie), zobaczę co będzie dalej.

Do góry