reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dziewczyny a ja tak z innej beczki; wszystkie piszecie o roznych objawach ciazy, a mi wszystkie przeszly i zaczyna mnie to martwic, na poczatku mialam rozne dolegliwosci typu jeden tydzien nudnosci (ktory być moze byl spowodowany swiatecznym przejedzeniem) - a teraz to juz nic, no moze czasem delikatna zgaga, czy to jest w porzadku?????????

reklama
dziewczyny a ja tak z innej beczki; wszystkie piszecie o roznych objawach ciazy, a mi wszystkie przeszly i zaczyna mnie to martwic, na poczatku mialam rozne dolegliwosci typu jeden tydzien nudnosci (ktory być moze byl spowodowany swiatecznym przejedzeniem) - a teraz to juz nic, no moze czasem delikatna zgaga, czy to jest w porzadku?????????
to się ciesz kochana jedni cała ciąże ledwo żyją a drudzy tak jakby wogóle w ciąży nie byli ja raczej bede do tych pierwszych należała już to widze

mi tez wszytsko przeszlo ale za to doszedl bol plecow!!!!

mnie tez czasami cos ukluje w plecach ale to wszystko , a wizyta dopiero w przyszlym tygodniu, mam nadzieje ze ten czas szybko zleci

mnie do 8 tygodnia przeszkadzały mdłości- jaka ja byłam naiwna, że się skończą:D teraz to dopiero jest jazda! do godziny 14 nic tylko zle mi i źle mi.... Co ciekawe dzisiaj ustąpiły po....prażynkach :-) i bądz tu mądra kobieto...
gratuluje braku objawów- chętnie się zamienię, bo mi przez to magisterka idzie jak po grudzie

oj no to faktycznie okropieństwo, ten tydzien moim "nudności" to bylo cos okropnego, czulam sie zle od rana do wieczora - to moze tak na zapas:)

Ja sie pragne pochwalić że mi mdłości przeszły tylko nie wiem czy ze względu na torekan czy po prostu mineły :-) ale inne sie pojawiły więc nie wiem co lepsze było:baffled:

reklama
ciamajdka ja tez mam dzisiaj chyba kiepski dzień... czuję się słabiutko, a sprawy, które mam do załatwienia przerażają mnie.... do tego okazało się, że w rozliczeniu przegapiłam sporą fakturę i małżonek mi łepek ukręci pewnie :szok: no ale cóż... jestem zakręcona jak słoik od ogórków muszę powiedzieć :baffled: do tego dzisiejsze tournee po babciach i dziadkach :dry:założę się że dziś padnie to fundamentalne pytanie: co zamierzasz w spr studiów....... bleeeeeee dziewczyny ratunku :sorry2:

Do góry