Madzia_83
Fanka BB :)
Misssi wyobrażam sobie że z dwójką urwisów w domu jest ciężko, u nas Jasio chyba będzie chodził dalej do dzieci, ale zobaczymy jak to będzie po porodzie Torbę spakowałam we wtorek więc jest praktycznie gotowa, włożyłam sobie na wierzchu tylko kartkę z rzeczami które mam dorzucić Staram się odpoczywać, choć ostatnio noce już kiepskie, mam problem żeby zasnąć. Trochę boje się przyszłego tygodnia, bo popołudnia będę spędzać sama z Jasiem, najgorsza wieczorna kąpiel ale jakoś 4 dni damy radę, bo w piątek mój mąż ma wolne, a w sobotę pracuję na pierwszej zmianie więc popołudniu będzie w domu.
Dziś się dowiedziałam że w lipcu urodzi mi się bratanica fajnie bo moja mama będzie prawdziwą babcią a w maju mojemu kuzynowi ma się urodzić synek więc mojej babci średnio co 10tyg będzie przybywał nowy prawnuczek i na koniec prawnuczka
Dziś się dowiedziałam że w lipcu urodzi mi się bratanica fajnie bo moja mama będzie prawdziwą babcią a w maju mojemu kuzynowi ma się urodzić synek więc mojej babci średnio co 10tyg będzie przybywał nowy prawnuczek i na koniec prawnuczka