reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej kobiety :)

Ja już po wizycie, wczoraj nie pisałam bo byłam taka szczęśliwa :)
Wszystko jest w porządku :) Dzidziuś ma 5 cm, 2 rączki i 2 nóżki :)) Ruszał się jak wściekły he he :D Wymachiwał rączkami a My wpatrywaliśmy się jak zahipnotyzowani :D Coś pięknego i niesamowitego :D
Strasznie się cieszę i teraz już jestem dobrej mysli, wiem, ze wszystko będzie dobrze :))

Zastanawia mnie tylko jedno ... Piszecie cały czas o usg genetycznym ... Ja usg miałam wczoraj robione ale bez żadnych pomiarów. Następną wizytę mam 23 lutego ... Dziwne trochę, no ale ufam swojemu ginowi ...

Ja miałam narazie tylko usg potwierdzajace ciąże, bez żadnych pomiarów, dostałam masę badan do wykonania od jutra zabieram sie za nie i jak będą wyniki to mam z nimi pojejsc do mojej gin, ale martwi mnie jedno tez straszny ból podbrzucha, jak byłam wczoraj i powiedziałam o tym to stwierdziła ze to normale na początku i juz sama nie wiem co o tym myślec.... może powinnam isc do innego lekarza ....

reklama
Ja miałam narazie tylko usg potwierdzajace ciąże, bez żadnych pomiarów, dostałam masę badan do wykonania od jutra zabieram sie za nie i jak będą wyniki to mam z nimi pojejsc do mojej gin, ale martwi mnie jedno tez straszny ból podbrzucha, jak byłam wczoraj i powiedziałam o tym to stwierdziła ze to normale na początku i juz sama nie wiem co o tym myślec.... może powinnam isc do innego lekarza ....

mnie tez pobolewa podbrzusze ale to jest normalne. kzada ciąża jest inna- jedne dziewczyny maja te bole inne nie. macica sie rozrasta i powoduje pobolewania. takze spokojnie- mam tak samo jak ty

mnie tez pobolewa podbrzusze ale to jest normalne. kzada ciąża jest inna- jedne dziewczyny maja te bole inne nie. macica sie rozrasta i powoduje pobolewania. takze spokojnie- mam tak samo jak ty

Myslałam, ze tylko mnie te bóle męczą a macie tez tak, ze ból czasami ciągnie od jajnika z którego była owulka?? Ja dzisiaj nospe musiałam wziac

Takie osobiste pytanie....

Czy wy też mimo tych dolegliwości macie teraz tak jak ja dużo większą ochote na sex niż jak przed ciążą...???

Wszystko jest w porządku :) Dzidziuś ma 5 cm, 2 rączki i 2 nóżki :)) Ruszał się jak wściekły he he :D Wymachiwał rączkami a My wpatrywaliśmy się jak zahipnotyzowani :D Coś pięknego i niesamowitego :D
Strasznie się cieszę i teraz już jestem dobrej mysli, wiem, ze wszystko będzie dobrze :))

Zastanawia mnie tylko jedno ... Piszecie cały czas o usg genetycznym ... Ja usg miałam wczoraj robione ale bez żadnych pomiarów. Następną wizytę mam 23 lutego ... Dziwne trochę, no ale ufam swojemu ginowi ...

Nooo takie wiadomości dają od razu chęć do wszystkiego:-) gratuluję:tak: ja dopiero będę miała 11 lutego badanie przezierności i cos tam coś tam-gubię sie w tym już... mówił cos o genetycznym, ale byłam tak zaaferowana wizytą, że normalnie nie jestem pewna...

@Angel ja jestem w 9 tyg ciąży, więc nie wiem jak ja się będę czuła w 12... może też mnie będzie pobolewać, mnie pobolewał na samym początku, ale to tak, że myslałam że już mam okres i leciałam do łazienki sprawdzić a okazywało się za każdym razem że nie mam... i takim oto sposobem okazało się, że fasolak rozpycha się powolutku;-) także jak Twój już jest w 12 tyg to na pewno też chciałby mieć więcej miejsca i nie ma bata- boleć ciut musi..ale bez przesady:tak:

Ja dzisiaj miałam rozmowę z dyrektorką, otóż uzgodniłyśmy że zostaję w pracy do końca marca, później już zwolnienie... wynika to z tego, że w lutym czeka mnie premia, a w marcu być może podwyżka i chciałabym mieć jak największą średnią do chorobowego:-) jak dobrze pójdzie to na zwolnieniu będę miała więcej miesięcznie niż w tej chwili wynosi moja pensyjka:cool2:

reklama

No to gratuluję kochana:)

Kassia 181 możesz się pochwalić większą liczbą informacji od gina:) Np. wielkość itp:)

Do góry