reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Zapraszam Was też do grupy "sierpień 2010" - jeśli życzycie sobie zaproszenia ;-)to muszę niestety najpierw ogarnąć się z sesją...

31-go wyjeżdżamy z mężem do Zakopca. Dziś byłam po bilety - totalna paranoja, wszystkie miejsca w pociągach z rezerwacjami wykupione, udoło nam się dostać jakieś ostatki i będziemy wyjeżdżali ze stolicy o 5:40 :baffled: Nie będzie łatwo wstać na tą godzinę, ale jak sobie pomyślę o tygodniowym wypoczynku w górach to... hmm... chyba jestem to w stanie znieść :tak:

Tym optymistycznym (i trochę nie na temat) akcentem żegnam się z Wami dzisiaj, bo znów odpadam, a jutro egzamin :-( Trzymajcie kciuki i myślcie pozytywnie.

kissess

przepraszam, że będe zgryźliwa ale czy nie lepiej było się wybrać w jakieś inne, bardziej "odludne" miejsce? Toż tam teraz będzie ścisk!

Hej Babeczki
2 dni mnie nie było,a tu tyle naproukowałyście,że nie sposób nadrobic,ale dam radę,a co tam.:-D

moja fasoleczka ma 4,1 cm ( od głwki do pośladkow), srednica głowki to 1,5 cm. ma slicznie widoczny nosek, 2 rączki i 2 nozki i nawet machalo do mnie pokazując paluszki u rąk. niesamowite wrazenie
Gratuluję.Super.
mnie tez pobolewa podbrzusze ale to jest normalne. kzada ciąża jest inna- jedne dziewczyny maja te bole inne nie. macica sie rozrasta i powoduje pobolewania. takze spokojnie- mam tak samo jak ty
Spytałam lekarza o te móje kłucie w jajniku i też mi tak powiedział.
Takie osobiste pytanie....

Czy wy też mimo tych dolegliwości macie teraz tak jak ja dużo większą ochote na sex niż jak przed ciążą...???

Ja właśnie odwrotnie,biedny mój mąż:confused:

A teraz troszke polekarzowych wieści:-)

Moja dzidziolka ma sie całkiem dobrze,cudnie machała do mamuni łapkami.Ma 4,5 cm,co odpowiada 12 tygodniowi,więc spoko.Przeziernosc karkowa w porządku.Wszystkie badania OK.
A teraz z gorszych wieści,niestety podobnie jak w poprzedniej ciaży ciśnienie nieco wzrosło,dostałam Dopegyt jeżeli sie utrzyma,więc trzymajcie kciuki by był to jednorazowy wybryk organizmu.Leki dostałam,bo lekarz sie boi,by jak poprzednio nie odkleiło mi sie łozysko:confused:
Mam odpoczywać i sie NIE DENERWOWAC:-)
Fotka pózniej na odpowiednim wątku.

Aaaaa...i jeszcze,dzięki za zaproszeniedo grupy.:tak:

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki :happy2:

Daaaawno mnie tu nie było, ale męczą mnie takie mdłości, że nie ma szans na siedzenie przed kompem. Tylko jak leżę to nie mnie nie mdli :dry: Jeszcze z rana to w miarę, ale od południa to katusze przechodzę, przedwczoraj to wpół przytomna byłam :baffled: No ale wszystko zniosę dla Dzidziolka :tak: ostatnio przebierał nóżkami na usg i to było takie piękne eh... :-D

Cieszę się, że u Was wszystko ok, fasolki rosną jak na drożdżach :tak: Pozdrawiam Was mocno ;-) No i mam nadzieję, że wkrótce wrócę do Was na dobre :-D Buziaki :*

Do góry