I napiszę jeszcze, że lekarz potwierdził mi termin na 14 sierpnia :-) więc tak jak od początku mam w suwaczku :-)
Hej! Ja też mam termin na 14.08 - tak mówi mój gin, chociaż wg. USG jest 18.08
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I napiszę jeszcze, że lekarz potwierdził mi termin na 14 sierpnia :-) więc tak jak od początku mam w suwaczku :-)
Hej! Ja też mam termin na 14.08 - tak mówi mój gin, chociaż wg. USG jest 18.08![]()
Inkaa a Ty zaakceptowałas w naszej grupie zaproszenie dostałas ode mnie??
Gratuluję.Super.moja fasoleczka ma 4,1 cm ( od głwki do pośladkow), srednica głowki to 1,5 cm. ma slicznie widoczny nosek, 2 rączki i 2 nozki i nawet machalo do mnie pokazując paluszki u rąk. niesamowite wrazenie
Spytałam lekarza o te móje kłucie w jajniku i też mi tak powiedział.mnie tez pobolewa podbrzusze ale to jest normalne. kzada ciąża jest inna- jedne dziewczyny maja te bole inne nie. macica sie rozrasta i powoduje pobolewania. takze spokojnie- mam tak samo jak ty
Takie osobiste pytanie....
Czy wy też mimo tych dolegliwości macie teraz tak jak ja dużo większą ochote na sex niż jak przed ciążą...???