reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
mam chwile dla siebie położylam rozbujnika spać:-):-):-):-):-)
R
RiSiA
Gość
Jesli bóle są systematyczne idź kobieto do lekarza![]()
nie są systematyczne co jakis czas mam taki skurcz a potem puszcza niby to normalne tak mi lekarka mowila, ale czy na pewno?
Mama Aneta dostałas ode mnie zaproszenie do grupy dyskuzyjnej?
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
zaraz sprawdze:-)
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Wzajemnie Ehtele, mam nadzieję, że jak czas pozwoli (bo wiadomo jak to jest teraz nikt nie ma czasu) umówimy się na jakąś herbatkę lub kawkę
Będzie mi bardzo miło.
Ja też się biorę za robotę, bo mnie wyrzucą powiedzą, że nierób jestem

Mama Aneta to odpocznij sobie troszku
Pajeczko ja na Twoim miejscu bym to skontrolowaała, ja zauważyłam u siebie, że jak się denerwuję (np. jak prowadzę po ciemku
) to mam bardzo silny ból brzucha taki jak na @. Ale ty skoro bierzesz leki to lepiej zapytaj lekarza co z tym fantem zrobić.
Buziaki słodziaki miłego dnia
Ja też się biorę za robotę, bo mnie wyrzucą powiedzą, że nierób jestem
Mama Aneta to odpocznij sobie troszku
Pajeczko ja na Twoim miejscu bym to skontrolowaała, ja zauważyłam u siebie, że jak się denerwuję (np. jak prowadzę po ciemku
Buziaki słodziaki miłego dnia
R
RiSiA
Gość
ja sie zastanawiam nad zmianą lekarza
ta moja lekarka jest OK, ale jak sie cos dzieje to chyba panikuje za bardzo
no i nie mam z nia w ogole kontaktu:-( na wizyty musze sie umaswiac z miesiecxznym wyprzedzeniem a jak juz jestem na wizyte np na 16 to wchodze o 17 albo i pozniej:-( dodatkowo zawsze wszystko robi szybko bo wiadomo ma duzo pacjentek wiec chce sie wyrobic, a jak sie cos dzieje moge oczywiscie podjechac i ona przyjmie , ale czekam np 1h alboi dłuzej bo ona ma swoje pacjentki godzinowo. Sama nie wiem co mam z nia zrobic :-(

Mama Aneta
Bedzie Majeczka
nie są systematyczne co jakis czas mam taki skurcz a potem puszcza niby to normalne tak mi lekarka mowila, ale czy na pewno?
Mama Aneta dostałas ode mnie zaproszenie do grupy dyskuzyjnej?
dostałam już się wpisałam:-)
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
lece na uczelnie, narazki.
nie piszcie za dużo, hehe
nie piszcie za dużo, hehe
reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Może nie zmieniaj całkowicie tylko choć do dwóch a to jest lekarz państwowy czy prywatny .Ja mam prywatnego którego znam od lat prowadziłmoją 1 ciąże i ciąże mojej mamy ale dodatkowo zapisałam się państwowo bo nie chce płacić za wszystkie badania ;-)ja sie zastanawiam nad zmianą lekarzata moja lekarka jest OK, ale jak sie cos dzieje to chyba panikuje za bardzo
no i nie mam z nia w ogole kontaktu:-( na wizyty musze sie umaswiac z miesiecxznym wyprzedzeniem a jak juz jestem na wizyte np na 16 to wchodze o 17 albo i pozniej:-( dodatkowo zawsze wszystko robi szybko bo wiadomo ma duzo pacjentek wiec chce sie wyrobic, a jak sie cos dzieje moge oczywiscie podjechac i ona przyjmie , ale czekam np 1h alboi dłuzej bo ona ma swoje pacjentki godzinowo. Sama nie wiem co mam z nia zrobic :-(