reklama
Ja nie dostalam zaproszenia:-(Wiecie co? ja musze koniecznie zmienic lekarza!Dobrze, ze ide na wizyte prywatnie we wt
Nie mam pojecia o badaniu przeziernosci(choc tu na forum sie nieco uswiadomilam)lekarz pow, ze kolejne Usg bd jak juz dziecko bd mialo wszystkie kosci wyksztalcone, to za jakies 2 miesiace sprawdzi czy wszystko ok, na grupe krwi dostalam dopiero skierowanie i to za 2 tyg bym je miala robic, zadnych badan toxo
poza tym musialam isc na szybko do innego lekarza 2 tyg temu bo mialam jazde w pr i potrzebowalam L4(z trudem dotsalam)to dostalam dopiero fotke i materialy dla kobiet w ciazy...moj lekarz tego nie ma

Ja nie dostalam zaproszenia:-(Wiecie co? ja musze koniecznie zmienic lekarza!Dobrze, ze ide na wizyte prywatnie we wtNie mam pojecia o badaniu przeziernosci(choc tu na forum sie nieco uswiadomilam)lekarz pow, ze kolejne Usg bd jak juz dziecko bd mialo wszystkie kosci wyksztalcone, to za jakies 2 miesiace sprawdzi czy wszystko ok, na grupe krwi dostalam dopiero skierowanie i to za 2 tyg bym je miala robic, zadnych badan toxo
poza tym musialam isc na szybko do innego lekarza 2 tyg temu bo mialam jazde w pr i potrzebowalam L4(z trudem dotsalam)to dostalam dopiero fotke i materialy dla kobiet w ciazy...moj lekarz tego nie ma
![]()
zmień lekarza i to jak najszybciej
marulka
mamcia wieloetatowa
ja chyba też zmienie lekarza tak jak planowałam pójdę do tego, który wcześniej ciążę prowadził...
wspominam z poprzedniej ciąży że ten mój "dziadek" jak mi badał maluszka w 12 tc to zrobił to w 10 minut i nic przy ty nie powiedzial prócz: "no wszystko jest ok." A jak poszłam za kilka dni do tego mojego lekarza u którego zostalam wtedy do końca to leżałam z tą pałką w pochwie z pół godziny i wszystko mi opowiadał co, ile cm, co jak ładnie się ukształtowało... wyszłam od niego przeszczęśliwa.... Nie do wiary jak różnie lekarze podchodzą do swoich obowiązków...
wspominam z poprzedniej ciąży że ten mój "dziadek" jak mi badał maluszka w 12 tc to zrobił to w 10 minut i nic przy ty nie powiedzial prócz: "no wszystko jest ok." A jak poszłam za kilka dni do tego mojego lekarza u którego zostalam wtedy do końca to leżałam z tą pałką w pochwie z pół godziny i wszystko mi opowiadał co, ile cm, co jak ładnie się ukształtowało... wyszłam od niego przeszczęśliwa.... Nie do wiary jak różnie lekarze podchodzą do swoich obowiązków...
marciamaja
Zaciekawiona BB
Dziewczyny odnośnie upławów-macie je??
Bo ja całą poprzednią ciążę miałam i teraz też.Są takie lekko żółtawe czasem się zdarza, że są gęste ale z reguły takie wodniste, że mam ciągłe wrażenie mokrości w majtkach.
Bo ja całą poprzednią ciążę miałam i teraz też.Są takie lekko żółtawe czasem się zdarza, że są gęste ale z reguły takie wodniste, że mam ciągłe wrażenie mokrości w majtkach.
Witam dziewczynyOd jakiegoś czasu "podczytuję" Was a teraz chciałabym dołączyć.
Witamy

Niesamowite tyle szczęśliwych kobiet w jednym miejscu

Gratuluję mamusiu, pochwal się skąd jesteś i na kiedy masz termin
marulka
mamcia wieloetatowa
witaj Avenitta jak tam samopoczucie u ciebie? miło że kolejna sierpnióweczka się pojawia :-)
Witam na forum sierpniowek
Juz uzywalam argumentow w stylu, ze to dla naszego dobra, ale on nie chce zeby to wygladalo, ze ze wzgledu na dziecko bierzemy slub a nie z milosci:-(
Chce zmienic lekarza ale np ten u ktorego bylam pow, ze nie ma takiej opcji i mam chodzic gdzie zaczelam:-(a ja ni chce chodzic do tamtego bo wydaje mi sie, ze prowadzenie mojej ciazy u niego pozostawia wiele do zyczenia:-(Obawiam sie, ze ten tez mnie odesle z kwitkiem:-(

Juz uzywalam argumentow w stylu, ze to dla naszego dobra, ale on nie chce zeby to wygladalo, ze ze wzgledu na dziecko bierzemy slub a nie z milosci:-(
Chce zmienic lekarza ale np ten u ktorego bylam pow, ze nie ma takiej opcji i mam chodzic gdzie zaczelam:-(a ja ni chce chodzic do tamtego bo wydaje mi sie, ze prowadzenie mojej ciazy u niego pozostawia wiele do zyczenia:-(Obawiam sie, ze ten tez mnie odesle z kwitkiem:-(
reklama
marulka
mamcia wieloetatowa
Dziewczyny odnośnie upławów-macie je??
a zgłaszałaś lekarzowi? bo może to kwestia infekcji i przepisania jakiś globulek i miałabyś komfort....