reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ja nie dostalam zaproszenia:-(Wiecie co? ja musze koniecznie zmienic lekarza!Dobrze, ze ide na wizyte prywatnie we wt:tak:Nie mam pojecia o badaniu przeziernosci(choc tu na forum sie nieco uswiadomilam)lekarz pow, ze kolejne Usg bd jak juz dziecko bd mialo wszystkie kosci wyksztalcone, to za jakies 2 miesiace sprawdzi czy wszystko ok, na grupe krwi dostalam dopiero skierowanie i to za 2 tyg bym je miala robic, zadnych badan toxo:no:poza tym musialam isc na szybko do innego lekarza 2 tyg temu bo mialam jazde w pr i potrzebowalam L4(z trudem dotsalam)to dostalam dopiero fotke i materialy dla kobiet w ciazy...moj lekarz tego nie ma:no:

Ja nie dostalam zaproszenia:-(Wiecie co? ja musze koniecznie zmienic lekarza!Dobrze, ze ide na wizyte prywatnie we wt:tak:Nie mam pojecia o badaniu przeziernosci(choc tu na forum sie nieco uswiadomilam)lekarz pow, ze kolejne Usg bd jak juz dziecko bd mialo wszystkie kosci wyksztalcone, to za jakies 2 miesiace sprawdzi czy wszystko ok, na grupe krwi dostalam dopiero skierowanie i to za 2 tyg bym je miala robic, zadnych badan toxo:no:poza tym musialam isc na szybko do innego lekarza 2 tyg temu bo mialam jazde w pr i potrzebowalam L4(z trudem dotsalam)to dostalam dopiero fotke i materialy dla kobiet w ciazy...moj lekarz tego nie ma:no:

zmień lekarza i to jak najszybciej

ja chyba też zmienie lekarza tak jak planowałam pójdę do tego, który wcześniej ciążę prowadził...

wspominam z poprzedniej ciąży że ten mój "dziadek" jak mi badał maluszka w 12 tc to zrobił to w 10 minut i nic przy ty nie powiedzial prócz: "no wszystko jest ok." A jak poszłam za kilka dni do tego mojego lekarza u którego zostalam wtedy do końca to leżałam z tą pałką w pochwie z pół godziny i wszystko mi opowiadał co, ile cm, co jak ładnie się ukształtowało... wyszłam od niego przeszczęśliwa.... Nie do wiary jak różnie lekarze podchodzą do swoich obowiązków...

Dziewczyny odnośnie upławów-macie je??
Bo ja całą poprzednią ciążę miałam i teraz też.Są takie lekko żółtawe czasem się zdarza, że są gęste ale z reguły takie wodniste, że mam ciągłe wrażenie mokrości w majtkach.

Witam na forum sierpniowek:tak:
Juz uzywalam argumentow w stylu, ze to dla naszego dobra, ale on nie chce zeby to wygladalo, ze ze wzgledu na dziecko bierzemy slub a nie z milosci:-(
Chce zmienic lekarza ale np ten u ktorego bylam pow, ze nie ma takiej opcji i mam chodzic gdzie zaczelam:-(a ja ni chce chodzic do tamtego bo wydaje mi sie, ze prowadzenie mojej ciazy u niego pozostawia wiele do zyczenia:-(Obawiam sie, ze ten tez mnie odesle z kwitkiem:-(

reklama
Dziewczyny odnośnie upławów-macie je??
Bo ja całą poprzednią ciążę miałam i teraz też.Są takie lekko żółtawe czasem się zdarza, że są gęste ale z reguły takie wodniste, że mam ciągłe wrażenie mokrości w majtkach.

a zgłaszałaś lekarzowi? bo może to kwestia infekcji i przepisania jakiś globulek i miałabyś komfort....:confused:

Do góry