reklama
Ciamajdka
Edusia'2010
A do mnie dziś mdłości wróciły :/ Ponowię może to moje pytani- myślicie,ż w 10tygi 6d lekarz może zrobić to usg genetyczne?
Nie znam się niestety... jak coś to może idź tylko zobacz czy wszystko dobrze, a na "normalną" wizytę z USG genetycznym pójdziesz w terminie

Straszne... też myślałam, że już wszystkie jesteśmy w tym bezpiecznym okresie i że już takich złych informacji nie będziemy czytaćWitam
ja jestem po wizycie okazalo sie ze serduszko mojej fasolki nie bije przestalo bic oklo 8 tygodnia a dzisiaj mamy 10 ponad mam skierowanie do szpitala jutro jade w czwartek bede miec zabieg .Nie wiem co napisac ,nie mial krwawienia
trzymajcie sie dziewczy ny i zycze powodzenia

Anetha81 na prawdę bardzo mi przykro..mam nadzieję, że otrzymasz od rodziny i przyjaciół odpowiednią dawkę wsparcia.. życzę powowdzenia:-)
Starlet serdecznie witam w naszym gronie

Polianno wszystkie badania robię prywatnie, więc czas oczekiwania na wyniki to następny dzień, tsh np kosztuje 17 zł... Więc warto iść do laolatrium prywatnie i powinno być szybko. Nie wiem jak jest w przychodni...

Ola_
Fanka BB :)
ja też zrobiłam badania prywatnie, cena waha się w zależności od konkretnego badania, hormony są droższe, morfologia i mocz raczej tańsze; natomiast jeśli ma się skierowanie z przychodni nie płaci się za te badania nic - a czas oczekiwania jest taki sam; tylko że nie każdy lekarz w przychodni chce przepisać skierowanie na takie badania, jeśli on cię nie prowadzi
Ciamajdka
Edusia'2010
Z Częstochowy (nie do końca śląsk, ale województwo śląskie, a ty?
Oooo, Olu dzieli nas 40 km, ja jestem z Radomska:-)
reklama