reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziewczęta, ja również tylko na chwilę, rzadko zagladam, bo czasu coraz mniej.
Wpadłam żeby życzyć Wam szczęścia w Nowym Roku, zdrowia dla Was i maluchów, mnóstwo miłości, oczywiście kasy;) i szampańskiej zabawy dzisiaj. Niech wszystko ułoży się po Waszej myśli.

reklama
Neftis: Jak to u kazdej malo czasu :)

A u nas Wiki juz spi a ja szykuje wszystko na wieczór goscie maja przyjechac na 20 mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim.

Pozdrowionka:)

384ea60e7e.png

201001241026.png

200810123541.png

Ja równiez wpadam na chwilke złożyć zyczenia i zmykam
yes2.gif
A wiec kochane:
Szczęśliwego Nowego 2012 roku!!! Oby ten był lepszy od poprzedniego! Tym co sie bawią szampańskiej zabawy i zero kaca jutro!!!

Witam się z Nowym Rokiem!
Jak po Sylwestrze? Ja poszłam spać po 22 razem z Marcinem :-) oczywiście o 24 się obudziłam bo strzlelali dookoła. Moje psy mało zawału nie dostały, dlatego ja nie strzelam ale co z tego :-( nadal się kiepskawo czuję ale mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej. A karmi nawet nie tknęłam he he jakoś wcale nie miałam ochoty. No i mamy mały sukces, oby początek dobrego tzn Marcin na cyca przyszedł dopiero ok 6:30 :-) to wielki postęp, co prawda wiercił się i trochę popłakiwał ale nie wyszedł z łóżeczka. Ciekawe, co będzie dzisiaj;-)
Miłego wieczorku i tygodnia Kobietki!

hej dziewczyny
Wpadam złożyć Wam życzenia:
Zdrówka i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku,
oby 2012 był tym najlepszym w Waszym życiu!
Całuski dla sierpniaczków!

Przepraszam że spóźnione, ale zamieszanie świąteczne, praca, potem choróbsko i tak w końcu tu dotarłam z tymi życzeniami ;)

reklama
Do góry