reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Cześć dziewczyny wróciłam niedawno ze Szpitala..Od godziny 8.00 do 16 byłam..Zabieg miałam o godz.13. trwał może z 6min.Nic nie czułam bo zasnęłam jak małe dziecko. Obudziłam się może po 15min nagusieńka, ale jak trzeba było to trzeba..mam już za sobą wszystkie te sprawy intymne.., ale teraz muszę zająć się chyba bardziej to co w środku zostało straszny ból;/ tęsknota...to jest nie do opisania jestem sama na siebie zła nie wiem smutno mi strasznie, że mój Aniołek nie jest już ze mną...boję się przyszłości boję się wszystkiego...W moim życiu naprawdę wiele się zmieniło bo wszystko na raz się zdarzyło rozstanie, straciłam moje dziecko, które tak strasznie kochałam.Nie leżałam na sali z kobietami w ciąży na szczęście bo wtedy byłby podwójny ból..., ale jak byłam na EKG, gdy czekałam stałam koło kobiety, która była w trakcie leżała gdzieś na korytarzu z dala od reszty z inkubatorem koło siebie dziecka jeszcze nie było bo chyba dopiero bóle zaczynała mieć i poczułam się tak strasznie pusta.......;/ na dodatek kobiety, które pytały się co taka młoda dziewczyna tu robi....płakałam...leżałam w łóżku i tak strasznie płakałam...

Kochana - najgorsze za Tobą !
Przed Tobą już tylko dobre dni !
Powodzenia i nadal dużo zdrówka życzę;)

nie no jestem w szoku......... ja byłam nad morzem w Świnoujściu w sezonie letnim, mieszkaliśmy 1,5 km od morza w przestronnym pokoju - standard nie był wysoki, ale cena nas zachęciła, bo 30 zł/os za wakacje w sierpniu...

Fakt jest taki, że trzeba się porządnie naszukać, naszperać a najlepiej jechać w ciemno i negocjować na miejscu... My mamy trudniej i więcej ryzykujemy z dzieckiem ale moi rodzice zawsze jeżdżą w ciemno... ostatnio w ciemno byli w chorwacji...

dziewczyny a ja Wam polecam rejsy weekendowe do Szwecji. W październiku byłam z moim J. i się rewelacyjnie bawiliśmy. Fakt faktem ciekawym doświadczeniem było płyniecie tym dużym czymś- nie powiem musialam sobie strzelić na jedną i drugą nóżkę, żeby równo bujało :sorry2: Zabawa przednia, jedzenie (tutaj razem z J. stwierdziliśmy, że tak dobrego nie jedliśmy jeszcze nigdy i mieliśmy wrażenia zmysłowe ocierające się o orgazm!). Wypad kosztował nas 600pln z groszami + 100 Koron na drobne wydatki - w zupełności wystarczyło.

reklama
Do góry