reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Kochane melduję, że wróciłam już po wizycie do domciu i normalnie :-) :-) :-) umieram ze szczęścia!!! Zobaczyłam moją cudną dzidzię, która jest już dość spora bo mierzy 35,7mm :-) Gin powiedział również że badania wyszły mi rewelacyjnie... Normalnie roznosi mnie teraz ze szczęścia.
Zaraz wkleję fotkę mojej Kruszynki w odpowiednim wątku, a później poczytam co u Was bo nie było mnie chwilę a Wy już tyle naskrobałyście.
Buziaki :-*

wow, ale duży dzidziol:tak: świetnie, gratulacje:cool2:

reklama
oooo, może pracujemy w tym samym..chociaż nie wiem, czy dobrze kojarzę ale Ty pracujesz w centrali, czy tak? pochwalisz się w jakim? jeśli nie chcesznapisać w jakim to może napiszesz jakąś rzecz która może kojarzyć sie jedynie pracownikom tego samego banku hmm? ja rzucam hasło "lew lucjan"...zobaczymy:-)
Pracuje w Getin Banku:-D:-D więc nie Lew, ale to zawsze ta sama branża:-D:-D

Milusia, tak myślę, że moje dzieciątko duże bo prawdopodobnie chłopak,
zresztą ja 172cm, mój mąż 184cm więc dużo mierzymy :-D:-D:-D:-D
Jedz kochana zdrowo, bo dużo to chyba nie zawsze dobrze.
Jestem pewna, że u Ciebie będzie wszystko w porządku, bo jesteś świadomą mamusią:-D:-D

Kochane melduję, że wróciłam już po wizycie do domciu i normalnie :-) :-) :-) umieram ze szczęścia!!! Zobaczyłam moją cudną dzidzię, która jest już dość spora bo mierzy 35,7mm :-) Gin powiedział również że badania wyszły mi rewelacyjnie... Normalnie roznosi mnie teraz ze szczęścia.
Zaraz wkleję fotkę mojej Kruszynki w odpowiednim wątku, a później poczytam co u Was bo nie było mnie chwilę a Wy już tyle naskrobałyście.

Gratuluję!!! Im więcej czytam Waszych relacji z ostatnich badań, tym bardziej nie mogę się doczekać swoich :-)

Usiadłam z twardym postanowieniem, że przeczytam wszystkie nasze/wasze dzisiejsze posty, ale już odpadammm:nerd:

Widzę, że sporo z nas studiuje, ja też dołączam się do tego grona :-) I rok doktoranckich i III licencjackich...:baffled: Ehhh, jak zazdroszczę tym z Was, które piszą, że siedzą sobie w domciu na L4, szczególnie teraz - w sesji, najgorsze wciąż jeszcze przede mną a mi się już tak strasznie nie chce...

No nic, Dziewoje, uciekam. Trzymam za Was/Nas kciuki. Nie dawajmy się złym myślom!!! Buziole

I wzięłam jeszcze to zaświadczenie od gina, powiedział że nie zaszkodzi wysłać, wypisał w minutę, bo mają takie gotowe druki.

Gratuluję!!! Im więcej czytam Waszych relacji z ostatnich badań, tym bardziej nie mogę się doczekać swoich :-)
Ja też już się kolejnego nie mogę doczekać...a ono dopiero za 3 tygodnie. A pewnie i tak nie wytrzymam i polecę wcześniej zobaczyć dwie cudne stópki mojego Skarbeńka.

Dobrze coś takiego czytać:-D:-D:-D:-D:-D
Gratuluje mamusiu, cieszymy się Twoim szczęściem:-):-)

nie no jestem w szoku......... ja byłam nad morzem w Świnoujściu w sezonie letnim, mieszkaliśmy 1,5 km od morza w przestronnym pokoju - standard nie był wysoki, ale cena nas zachęciła, bo 30 zł/os za wakacje w sierpniu...

Fakt jest taki, że trzeba się porządnie naszukać, naszperać a najlepiej jechać w ciemno i negocjować na miejscu... My mamy trudniej i więcej ryzykujemy z dzieckiem ale moi rodzice zawsze jeżdżą w ciemno... ostatnio w ciemno byli w chorwacji...

wiesz ja nie chce w ciemno jak bede w 6 m-cu ciąży to troche kapa;-)

dziewczyny a ja Wam polecam rejsy weekendowe do Szwecji. W październiku byłam z moim J. i się rewelacyjnie bawiliśmy. Fakt faktem ciekawym doświadczeniem było płyniecie tym dużym czymś- nie powiem musialam sobie strzelić na jedną i drugą nóżkę, żeby równo bujało :sorry2: Zabawa przednia, jedzenie (tutaj razem z J. stwierdziliśmy, że tak dobrego nie jedliśmy jeszcze nigdy i mieliśmy wrażenia zmysłowe ocierające się o orgazm!). Wypad kosztował nas 600pln z groszami + 100 Koron na drobne wydatki - w zupełności wystarczyło.

a chce w Polsce cokolwiek sie bedzie działo to sie dogadam ;-)

Gartuluje Kochana

wow, ale duży dzidziol:tak: świetnie, gratulacje:cool2:

Ciamajdko widze, ze pracujemy w tej samej firmie ja również Lew Lucjan :-DTy oddział czy centrala?

dziewczynki załozyłam z koleżanką grupe dyskusyjną jak macie ochote przyjmijcie zaproszenie , które Wam wysłałam/wyśle.

I napiszę jeszcze, że lekarz potwierdził mi termin na 14 sierpnia :-) więc tak jak od początku mam w suwaczku :-)
Jejku...normalnie opętało mnie jakieś dziwne szaleństwo!!!
Zmykam do spania -> choć pewnie i tak dzisiaj szybko z wrażenia nie zasnę.

reklama
Witam!!!
No i ja po wizycie, jak na razie wyglada wszystko ok. USG nie mialam wiec i zdjecia lepszego nie mam, ale widzialam dzidzie na ekranie przy sprawdzaniu serduszka-bije a dzidzia sie rusza. Nastepna wizyta za 2 tyg. bede miec usg i umowienie wizyty na podszycie szyjki macicy:( huraa tenczas jednak leciiiiii:)))
Teraz zmykam na poczte, ale zagladne do Was jeszcze :))))bayyyyyy

Do góry