reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajkaa-dużo zdrówka dla synusia :-)
Czy wszystkie starające chcą mieć parkę? Tylko ja taka dziwna jestem że chce znów dziewczynkę? :-D
Dzisiaj byłam na zakupach i do 16 siedziałam u mamy i Natalcia zakochała się w 16miesięcznym murzynku (synku sąsiadki) :-D z wzajemnością
Madzia_83-oby dalej tak dobrze i sprawnie szło w pracy

reklama
Pajko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SEBUSIA:) DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU ŻYCZYMY:)

dziękuję w imoeniu Sebastianka :)

Pajkaa-dużo zdrówka dla synusia :-)
Czy wszystkie starające chcą mieć parkę? Tylko ja taka dziwna jestem że chce znów dziewczynkę? :-D
Dzisiaj byłam na zakupach i do 16 siedziałam u mamy i Natalcia zakochała się w 16miesięcznym murzynku (synku sąsiadki) :-D z wzajemnością
Madzia_83-oby dalej tak dobrze i sprawnie szło w pracy

dziękuję :)
ja chcę mieć synka jednak postanowilismy spróbować na córke, ale bez parcia:) jak sie nie uda to trudno:) bede sie tak samo cieszyc z drugiego synka:)

Hej!!!
3 dni mnie nie było a tu tyle do nadrobienia:)
Świetne nowe urodzinowe fotki!!! Spóźnione najlepsze życzenia dla wszystkich Maluszków, które miały urodzinki!!!
Solidaryzuję się z wszystkimi Staraczkami:p
Co do butów, to Maja pierwsze kroki stawiała w domu boso, a potem wskoczyła w Elefunty.

A u nas po weselu:) Wracamy do normalności od środy do dzisiaj mieliśmy cały dom gości. Maja przeżyła wszystko suuuper:) Na weselu zasnęła po 21.00.

Dziś byłyśmy na szczepieniu. Towarzyszyła nam moja Mama, która tak rozbawiała Maję, że nawet nie zauważyła szczepionki i wyrywała mi rękę z wacikiem, żeby zrobic Pani "pa pa". Na razie skutków ubocznych szczepionki brak.
I jeszcze dziś wypadła nam wizyta u ortopedy. Powiedział, że w związku z tym, że Mała zaczęła szybko chodzic, nóżki od Jej ciężaru są troszkę krzywe, ale się wyprostują same. Mam nadzieję, że ma rację:)))
Od jutra już będę na bieżąco:)Pa

ejjj co tak skrobiecie???? jak tak to cisza a jak tak to wszystkie coś skrobną i pełno się robi ;-)

musze uciekać wykąpać młodego ale chciałam życzyć Sebusiowi Pajeczki wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na buźce każdego dnia, pełno miłości ze strony najbliższych, cudownych przyjaciół, no i oczywiście spełnienia każdego z marzeń!!!!

Witajcie,
dziś tylko się witam, cały dzień miałam problem z netem :-( a teraz już nie mam siły na czytanie. Jutro mam nadzieję, że uda mi się nadrobić zaległości.
Zdrówka i wszystkiego najlepszego dzieciaczkom, które dziś mają roczek!
Miłego wieczorka i spokojnej nocki!

Córka bratowej mojego E.zaczęła chodzić w wieku 8,5 miesiąca :szok: przez to miała wadę postawy(nie wiem dokładnie jaką),jeździli z nią na rehabilitację i wszystko już jest ok.Ma teraz 10lat i ma długie,proste nogi :-)

Kurcze, nie strasz mnie.... Majka zaraz po tym jak zaczęła raczkowac, zaczęła też stawac przy wszystkim i nie dało rady Jej powstrzymac:/ Pytałam lekarza czy mamy coś z tymi nóżkami robic, ale śmiał się ,że większośc dzieci na początku nie ma idealnie prostych nóg , i że samo wszystko się unormuje...

reklama
No to mam luźny wieczór, zaraz kłade się spać, tylko musze poczekać aż pralka skończy prać:), ale na jutro już dostane nową dodatkową prace:) Jasio dziś w żłobku był grzeczny:) Panie stwiedziły że przez te 2 tyg jak go nie widziały to mały się wyciągnął i już nie jest taki mały:) Popołudniu Jasiowi dokuczały dziąsła, nie wiedział co ma z sobą zrobić, troszkę pomarudził i często chciał na ręce, ale usnął bez problemu:)

Koralowa napewno się jakoś zmieścicie:) u nas z nami chyba też maksymalnie będzie z 10 osób, a krzeseł w domu mam 6szt:) ale coś się wymyśli żeby wszyscy mogli usiąść, jak będzie ładna pogoda to będzie można imprezkę przenieść do ogródka i na taras:)

Anussia ja niekoniecznie musze mieć parkę:) z jedej strony fajnie byłoby mieć też córeczkę, ale z drugiej strony myśle sobie że jak będzie drugi chłopak to będzie łatwiej:) bo będą mogli mieć wspólny pokój, ciuszki będzie można też drugi raz wykorzystać. A w pracy to jeszcze z miesiąc mógłby być luz:) to finansowo byśmy wyszli na prosto:) bo wtedy zamiast jedej pensji moge mieć praktycznie trzy:)

Pajko u mnie podobnie ja też przy drugim będę się cieszyć obojętnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka:)

Roseann super że ślub i wesele udane:) i że Maja dzielnie zniosła całe to zamieszanie:) Wiem że już byliście po ślubie cywilnym ale i tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA:) i nóżkami Majki się nie martw też mi się wydaję że samo się to unormuje:)

Do góry