reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Nie przejmuj się.Ona była dużo młodsza od Majeczki a pozatym moja mama też poszła wcześnie na nogi i też jej się nóżki powykrzywiały i wtedy nic nie robiło się z tym i nóżki się wyprostowały a z mojej mamy laseczka do tej pory jest :-)

reklama
Pajko, zdrowka dla Sebusia z okazji roczku! :)

MAdziu, u nas nie tylko brak krzesel, ale i ogolnie brak miejsca. Jeszcze w 6 bysmy sie jakos pomiescili, ale w 10 juz kiepskooo. Przeniesc sie tez nie mamy gdzie. :/

A ja bym chciala miec 3 dzieci. 2 synkow i jedna core. Ale zostaniemy raczej tylko przy Karolu. :p

anussia, na bank wez czapke zakrywajaca uszki i kurtke wiatrowke. ;) rajstopki, skarpetki i bluzeczki z dlugim rekawem. :)

Witajcie,
na początku wszystkiego najlepszego dla Dzieciaczków,które dziś mają roczek!
Mały śpi, więc ja mam chwilę żeby coś naskrobać ;-) dach już jest :-) w weekend byliśmy u Rodzinki. Zmieniłam fryzurkę, dużo skróciłam włosy. A moim fryzem zajęła się Szwagierka. Szkoda, że mieszka tak daleko, bo dobrze ścina i miałabym osobistą, darmową fryzjerkę ;-)
koralowa skoro chciałabyś mieć 3-kę dzieci, to dlaczego piszesz, że zostanie tylko 1-no?:baffled:wiadomo, że życie pisze różne scenariusze ale planować trzeba..
Madzia dobrze, że masz dodatkowe prace, kasa się przyda ;-)
Ostatnio zabrałam się za wywoływanie zdjęć. Znalazłam jakąś promocję, 200 szt za 56 zł z dostawą do domu :-) jedna tura już mi przyszła, drugą dziś wysłałam do wywołania. Jeszcze trochę będę miała ale chyba już nie 200. Odkąd mamy cyfrówkę, nie wywoływalismy zdjęć i tak sobie pomyślałam, że najwyższa pora;-)Dzisiaj pisałam na zdjęciach daty, jeszcze mi trochę zostało ok 50 szt.
Miłego wieczorku!

agulek, a jak z jakością? Podrzuć link;) Chętnie skorzystam, bo jednak mieć zdjęcia na papierze, to zupełnie coś innego niż w kompie.

hej mamusie. Dzisiaj wróciliśmy z urlopu. pogoda była ok, w sumie dwa dni troszkę mokre i chłodne a reszta ciepła i słoneczna. przynajmniej nie było nudno. plecy zjarane a Gabcio nabrał kolorków na buzialu :) jestesmy baaardzo zadowoleni :)

dzięki za życzenia dla Gabrysia.

Nadrobię jutro i odpiszę. buziaki!

Dziewczynki,chyba się udało :-):-) Wczoraj na teście zobaczyłam 2 kreseczki ale jedna była blada :-(ale robiłam test po południu jak E.przywiózł mi po pracy bo nie mogłam wytrzymać do rana :-D Teraz tylko nie wiem kiedy umówić na wizytę.Z Nati byłam w 7 tygodniu i było widać serduszko

reklama
Hej babeczki!!!! nio nareszcie jest co czytac:tak::tak::tak::tak: a mnie nie bylo dwa dni bo M mial wolne a jak "kierownik" miec wolne to z BB dooopa blada:crazy:

No i tak na szysbciutko Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych roczniakow i spoznione zyczenia dla Sebusia Pajko!!!!!!

Anussia
co ja czytam mamy pierwsza zafasolkowana sierpniowke Suuuuper mamuska gratulacje:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niom ja bylam z Leo w 6 tygodniu na potwierdzeniu ciazy, ale serduszko bylo widac dopiero w 8 tygodniu na wizycie:tak:

no i musze uciekac dziecie wzywa pa mamuski milego dnia!

Do góry