reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych roczniaków, Mamusie Monika8112 i Myszek35 ucałujcie małych łobuziaków :laugh2:

Anecia1111
- toś się przyłożyła do lektury bb :laugh2: dzięki za starankowe kciuki
Neftis - świetny avaterek :tak:
Luizka4don - to przypomnę się we wrześniu, może Andzi też podpasuje termin i Anussi ;-)

A u nas wczoraj nic z boboseksów, ja zaległam na kanapie oglądając „Przepis na życie”, A. działał w kotłowni i kuchni, bo go nudziłam. :sorry: A jak skończyłam oglądać to mi się nie chciało i i uciekłam spać. :confused2:
Drugi dzień z rzędu budzę się z katarem po pas, normalnie nie daję rady
unhappy.gif
Dzisiaj pracowity dzień, będę się bronić by tu nie zaglądać, bo wczoraj w pracy to tylko śniadanie zjadłam i cały czas bb prawie :confused2: No nic grunt to samą siebie przekonać, że warto popracować, tym bardziej, że mnóstwo karteczek "miłosnych" szef mi na biurku zostawił.
oo9ei.gif

A tak w ogóle to Adrianna ma 8 września imieninki i mam chytry plan zrobić dla Niej latawiec, idzie jesień będzie jak znalazł, no o ile śniegi nie spadną :sorry:

Miłego dnia i błagam przegońcie tą jesień :confused2:

reklama
Witam,
ja tylko na chwilę, bo Mały śpi, a ja muszę pozmywać podlogi i poprasować. Nie mam czasu na neta, bo dachowców mam...ale niedługo już będę miała śliczny daszek na domku :-)
Przepraszam, że tylko o sobie, ale nie mam jak pisać, poczytałam co u Was. Marcin już biega po całym domu.
Najlepszego dzieciaczkom z okazji roczku!!!

Hejka. J a czoraj zlozylam lozeczko malego bo i tak juz od miesiaca w nim nie spal zaraz wiecej miejsca .Piotrek dostal pieniazki od babci i stwierdzilam ze on juz praktycznie wszystko ma i zamowie na allegro mu sanki juz na zime:)

Mamusie Monika8112 i Myszek35 usciskajcie swoje skarby i ucalujcie od nas :-) i wszystkim dzisiejszym solenizantom zyczymy wszystkiego co najlepsze:-)

Luizka - sanki fajny pomysl,my mamy po starszym takze ten wydatek nas ominie:-)
agulek - superrr ze dach bedziesz miala juz niedługo gotowy,my bedziemy musieli w najblizszym czasie nasz wymienic,zbieramy na razie kasiorke:szok:
Lillijanna i anussia - owocnych staranek zyczymy:-)
Neftis - fajnie ze mala zadowolona z zabawki nowej:-)

Milosz dzis od samego rana strasznie marudny:-(

agulek80-fajnie że niedługo dach będzie zrobiony :-) Nam wczoraj właśnie zrobili na przybudówce i otynkowali ściany
luizka4don-sanki dobra rzecz na zimę tym bardziej że znów ma być prawdziwa zima:-( Nienawidzę zimy bo ciągle jest mi zimno nawet w lato.A jakie sanki chcesz kupić? Bo ja właśnie nie wiem czy plastikowe czy drewniane z oparciem

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych roczniaków :-)

Luizka, świetny pomysł z tymi sankami:) Ja kasę z urodzin zostawiłam na kombinezon i buty zimowe:)

A starającym się życzę POWODZENIA! I gratuluję decyzji:)

Hej hej!!!
Dziewczyny kurcze niby na BB spokojnie ale i tak nie mam czasu zeby cus wiecej naskrobac :no: mlody spi to wykorzystuje chwile i chociaz poczytam co tam u was.

Oczywiscie Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych roczniakow!!!!!

Ja nawet nie pisze o roczku bo mi jakos smutno , mamy mala rodzine oboje jestesmy jedynakami wiec citkow i wujkow brak:-( tylko tesciowa byla bo moi rodzice w Polsce........

O ja tez sie przyznam ze bedziemy sie starali o drugiego bobaska ( po cichu marzy mi sie dziewczyneczka) tylko czy mi sil wystarczy na tuli-tuli:-D cholera no dni plodne za mna a na przytulanka tylko raz sil starczylo:-pbo codziennie padam na pyszczek wieczorem :baffled: no bedzie ciezko:-D:-D:-D:-D ale nic w nastepnym miesiacu sie postaram.;-)

ok uciekam pozdrawiam

annusia-http://allegro.pl/sanki-metalowe-oparcie-pchacz-spiworek-rozne-kol-i1751712197.html mysle o tych .

No nareszcie kupilam buty malemu ale przejezdzilam pol bydgoszczy:) No i czapeczke na chlodniejsze dni musialam kupic:)

reklama
luizka4don-ze śpiworkiem fajne byłoby cieplutko :-) a my też kupiliśmy Natalci ostatnio buty w deichmannie

Nati ma od urodzenia zrośnięte paluszki dokładnie 2 i 3 u obu stópek tak do połowy.Fachowo to się nazywa syndaktylia i to jest rodzinne.Rzeczywiście E.też ma tak zrośnięte palce tylko u niego mniej to widać bo ma już dłuższe palce niż Nati :-D Wcześniej tego nie zauważyłam u niego i na porodówce położne pytały się czy ktoś u nas w rodzinie ma tak a E.że tak,że sąsiad ma takie.Mina położnych bezcenna :-D Oczywiście żartował.I nie wiem czy zostawić tak te paluszki czy poddać Nati zabiegowi rozdzielenia.Pediatra mówił że można to zrobić jak będzie starsza lub to zostawić i jak sama zdecyduje to wtedy iść na zabieg.Jak myślicie?

Ostatnia edycja:
Do góry