reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych roczniaków, Mamusie Monika8112 i Myszek35 ucałujcie małych łobuziaków :laugh2:

Anecia1111
- toś się przyłożyła do lektury bb :laugh2: dzięki za starankowe kciuki
Neftis - świetny avaterek :tak:
Luizka4don - to przypomnę się we wrześniu, może Andzi też podpasuje termin i Anussi ;-)

A u nas wczoraj nic z boboseksów, ja zaległam na kanapie oglądając „Przepis na życie”, A. działał w kotłowni i kuchni, bo go nudziłam. :sorry: A jak skończyłam oglądać to mi się nie chciało i i uciekłam spać. :confused2:
Drugi dzień z rzędu budzę się z katarem po pas, normalnie nie daję rady
unhappy.gif
Dzisiaj pracowity dzień, będę się bronić by tu nie zaglądać, bo wczoraj w pracy to tylko śniadanie zjadłam i cały czas bb prawie :confused2: No nic grunt to samą siebie przekonać, że warto popracować, tym bardziej, że mnóstwo karteczek "miłosnych" szef mi na biurku zostawił.
oo9ei.gif

A tak w ogóle to Adrianna ma 8 września imieninki i mam chytry plan zrobić dla Niej latawiec, idzie jesień będzie jak znalazł, no o ile śniegi nie spadną :sorry:

Miłego dnia i błagam przegońcie tą jesień :confused2:

reklama
Witam,
ja tylko na chwilę, bo Mały śpi, a ja muszę pozmywać podlogi i poprasować. Nie mam czasu na neta, bo dachowców mam...ale niedługo już będę miała śliczny daszek na domku :-)
Przepraszam, że tylko o sobie, ale nie mam jak pisać, poczytałam co u Was. Marcin już biega po całym domu.
Najlepszego dzieciaczkom z okazji roczku!!!

Hejka. J a czoraj zlozylam lozeczko malego bo i tak juz od miesiaca w nim nie spal zaraz wiecej miejsca .Piotrek dostal pieniazki od babci i stwierdzilam ze on juz praktycznie wszystko ma i zamowie na allegro mu sanki juz na zime:)

Mamusie Monika8112 i Myszek35 usciskajcie swoje skarby i ucalujcie od nas :-) i wszystkim dzisiejszym solenizantom zyczymy wszystkiego co najlepsze:-)

Luizka - sanki fajny pomysl,my mamy po starszym takze ten wydatek nas ominie:-)
agulek - superrr ze dach bedziesz miala juz niedługo gotowy,my bedziemy musieli w najblizszym czasie nasz wymienic,zbieramy na razie kasiorke:szok:
Lillijanna i anussia - owocnych staranek zyczymy:-)
Neftis - fajnie ze mala zadowolona z zabawki nowej:-)

Milosz dzis od samego rana strasznie marudny:-(

agulek80-fajnie że niedługo dach będzie zrobiony :-) Nam wczoraj właśnie zrobili na przybudówce i otynkowali ściany
luizka4don-sanki dobra rzecz na zimę tym bardziej że znów ma być prawdziwa zima:-( Nienawidzę zimy bo ciągle jest mi zimno nawet w lato.A jakie sanki chcesz kupić? Bo ja właśnie nie wiem czy plastikowe czy drewniane z oparciem

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych roczniaków :-)

Luizka, świetny pomysł z tymi sankami:) Ja kasę z urodzin zostawiłam na kombinezon i buty zimowe:)

A starającym się życzę POWODZENIA! I gratuluję decyzji:)

Hej hej!!!
Dziewczyny kurcze niby na BB spokojnie ale i tak nie mam czasu zeby cus wiecej naskrobac :no: mlody spi to wykorzystuje chwile i chociaz poczytam co tam u was.

Oczywiscie Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych roczniakow!!!!!

Ja nawet nie pisze o roczku bo mi jakos smutno , mamy mala rodzine oboje jestesmy jedynakami wiec citkow i wujkow brak:-( tylko tesciowa byla bo moi rodzice w Polsce........

O ja tez sie przyznam ze bedziemy sie starali o drugiego bobaska ( po cichu marzy mi sie dziewczyneczka) tylko czy mi sil wystarczy na tuli-tuli:-D cholera no dni plodne za mna a na przytulanka tylko raz sil starczylo:-pbo codziennie padam na pyszczek wieczorem :baffled: no bedzie ciezko:-D:-D:-D:-D ale nic w nastepnym miesiacu sie postaram.;-)

ok uciekam pozdrawiam

annusia-http://allegro.pl/sanki-metalowe-oparcie-pchacz-spiworek-rozne-kol-i1751712197.html mysle o tych .

No nareszcie kupilam buty malemu ale przejezdzilam pol bydgoszczy:) No i czapeczke na chlodniejsze dni musialam kupic:)

reklama
luizka4don-ze śpiworkiem fajne byłoby cieplutko :-) a my też kupiliśmy Natalci ostatnio buty w deichmannie

Nati ma od urodzenia zrośnięte paluszki dokładnie 2 i 3 u obu stópek tak do połowy.Fachowo to się nazywa syndaktylia i to jest rodzinne.Rzeczywiście E.też ma tak zrośnięte palce tylko u niego mniej to widać bo ma już dłuższe palce niż Nati :-D Wcześniej tego nie zauważyłam u niego i na porodówce położne pytały się czy ktoś u nas w rodzinie ma tak a E.że tak,że sąsiad ma takie.Mina położnych bezcenna :-D Oczywiście żartował.I nie wiem czy zostawić tak te paluszki czy poddać Nati zabiegowi rozdzielenia.Pediatra mówił że można to zrobić jak będzie starsza lub to zostawić i jak sama zdecyduje to wtedy iść na zabieg.Jak myślicie?

Ostatnia edycja:
Do góry