Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych roczniaków, Mamusie Monika8112 i Myszek35 ucałujcie małych łobuziaków
Anecia1111 - toś się przyłożyła do lektury bb dzięki za starankowe kciuki
Neftis - świetny avaterek
Luizka4don - to przypomnę się we wrześniu, może Andzi też podpasuje termin i Anussi ;-)
A u nas wczoraj nic z boboseksów, ja zaległam na kanapie oglądając „Przepis na życie”, A. działał w kotłowni i kuchni, bo go nudziłam. A jak skończyłam oglądać to mi się nie chciało i i uciekłam spać.
Drugi dzień z rzędu budzę się z katarem po pas, normalnie nie daję rady
Dzisiaj pracowity dzień, będę się bronić by tu nie zaglądać, bo wczoraj w pracy to tylko śniadanie zjadłam i cały czas bb prawie No nic grunt to samą siebie przekonać, że warto popracować, tym bardziej, że mnóstwo karteczek "miłosnych" szef mi na biurku zostawił.
A tak w ogóle to Adrianna ma 8 września imieninki i mam chytry plan zrobić dla Niej latawiec, idzie jesień będzie jak znalazł, no o ile śniegi nie spadną
Miłego dnia i błagam przegońcie tą jesień
Anecia1111 - toś się przyłożyła do lektury bb dzięki za starankowe kciuki
Neftis - świetny avaterek
Luizka4don - to przypomnę się we wrześniu, może Andzi też podpasuje termin i Anussi ;-)
A u nas wczoraj nic z boboseksów, ja zaległam na kanapie oglądając „Przepis na życie”, A. działał w kotłowni i kuchni, bo go nudziłam. A jak skończyłam oglądać to mi się nie chciało i i uciekłam spać.
Drugi dzień z rzędu budzę się z katarem po pas, normalnie nie daję rady
A tak w ogóle to Adrianna ma 8 września imieninki i mam chytry plan zrobić dla Niej latawiec, idzie jesień będzie jak znalazł, no o ile śniegi nie spadną
Miłego dnia i błagam przegońcie tą jesień