agulek80
Fanka BB :)
No proszę, będziemy świętować prawie równocześnie :-) u nas to pewnie bez fajerwerków ale cóż....:-)My już mamy ślub cywilny i ....4.08. będziemy też mieli rocznicę:-)Czwartą:-)
Dzięki, że mi przypomniałaś, bo w ferworze walki z weselem i chrzcinami, zupełnie zapomniałam o tym:-)
A co do kłaniania się osiemnastolatków, to mnie to już też spotkało.Paskudnie się czułam;-)
szkoda, że Twój pracodawca okazał się taki...zobaczymy jak będzie u mnie...ale coś czuję, że czasami będę siedziała dłużej bez wynagrodzenia...ale może się mylę(oby). W końcu każda godzina jest cenna, a niani trzeba płacić...
Będziecie chrzcić Maję, fajnie ale już będzie rozrabiała ;-) Marcin miał chrzest jak miał 2 m-ce, chciałam szybko, żeby był spokojny.
andzia życzę szybkiego wyjaśnienia sprawy z kredytem. My mamy we frankach, co prawda sporo wzrósł ale cóż...nie mieliśmy tyle gotówki żeby kupić ten dom z działką. A kredyt jakoś się spłaci. W końcu lepiej płacić ratę niż wynajmować jakieś mieszkanie lub dom.
Na szczęście moi "fachowcy" skończyli swoją pracę. Nie kazaliśmy im murować kominów z klinkieru. To zrobi mój M, lepiej, szybciej i czyściej. Teraz musimy zamówić pokrycie, orynnowanie i czekamy :-) Później znowu przyjedzie Szwagier z ekipą i dokończy dach. Potem to się zobaczy.