reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

matko dziewczyny wybaczcie, że tak dawno tu nie byłam.a tego co tu naskrobałyście to sorki ale nie ogranę, bo skrobiecie i skrobiecie :p

reklama
Witajcie Dziewczyny,
Madzia zazdroszczę, że Jaś tak ładnie zasypia. Marcin albo przy cycu, albo na dworze w wózku. Jakoś to będzie. Życzę szybkiego zrobienia ładnego ogródka i udanego grilla w weekend. Ponoź ma być ładna pogoda:tak:
Lea szybkiej przeprowadzki:-)
Bombusia Marcin też nie przesypia całej nocki i pewnie do tego jeszcze daleko ale jakoś sobie radzimy...nie ma wyjścia;-)pielęgniarka środowiskowa w tym czasie...u mnie była raz i to już dawno. Teraz jak, Marcin skończy 9 m-cy, mamy się umówić do dr na wizytę kontrolną- badanie itd
Dziś z Mamą robimy szarloptkę sypaną:-)a spacer był bardzo długi około 7 km:-D
Miłego wieczorku:-)

witam sie

u nas jest 1 podudka na karmienie troche dziwnie bo Sebek jest na butli zjada 220 ml przed snem czyli gdzies w granicach 19 , a potem musi zjesc kolo 2 w nocy...zjada wtedy około 180 ml mleczka. Tak jest juz od dłuzszego czasu i zastanawiam się czy tak bedzie zawsze??

Niuunia fajnie, ze jestes :D

WITAM!!!!

Ojjj wszystkie Mamuski chyba siedzą na dworzu z dziecmi he he.:-)
U nas dzis piękna pogoda wiec oczywista tez na spacer wyjdziemy.:tak:

Pajko ja tez mam czasami wrazenie, ze Alan bedzie juz zawsze jadł w nocy:eek::sorry:

my właśnie wróciliśmy z ogrodu. mały strasznie marudził, nie chciał spać w wózku. rozilismy, połozylam sie z nim na łóżku, dostał cyca i od razu zasnął ;)

a ja jestem dzis maksymalnie wypompowana. nie mam siły i ochoty na nic :/ ehh...poza tym mamy trochę zamieszania w rodzinie, tyły w pracy i bieganie po wpisy na studiach :/
poza tym

No mój bączek też dzisiaj cosik na spacerku nie mógł zasnąc, robił mostek w wozku i chcial wychodzic i "chodzic" sobie na raczkach u mnie i oglądac świat :) A pogoda cudna, tylko oby upałów nie było takich jak w ub roku w lipcu i sierpniu BRRRRR...........

Hej Dziewczyny,
ja nie mam czasu na neta. Dziś zasypujemy fundamenty. Dużo czasu spędzamy z Marcinem na dworze. Niestety znowu coś mnie bierze :-( jutro wyjazd do rodzinki, zupełnie mi się nie chce...Mały ma już nowy fotelik i może droga będzie lepsza...oby...
Co do karmienia w nocy, to ja nawet nie patrzę ile razy karmię Marcina;-)
Mój rozrabiaka jest wszędzie, nie usiedzi w miejscu i szybko wszystkim się nudzi...a mnie już boli kręgosłup na maksa od Jego chodzenia...no cóż, jakoś to trzeba przetrwać;-)
Miłego wieczorku i weekendu!

hej mamuski :) ale dzis miałam jazde... chciałam wykupić dla Basi recepte na nuramigan i sie okazało ze producent wstrzyamał produkcje i nie wiedomo kiedy zacznie znowu w całej w-wie ludzie latają jak opętani i szukają tego mleka:szok:... w koncu fuksem udało mi sie dostac ostatnie kilka opakowan na drugim koncu miasta. Sytuacja była podbramkowa bo nie mozemy dawac zadnego zamiennika, a zostało mi 1 opakowanie, do tego napoczęte.A po tym nutramigenie Basi prawie znikneło uczulenie :-):-D :-) . Proponowali mi bebilon pepti ale po nim właśnie nie było poprawy i uczulenie sie utrzymywało, a po "nutra" pieknie złazi. Sorki ze tak egoistycznie, ale musiała sie podzielic moimi "przezyciami". A w ogóle jestem zła bo moj M wyjezdza niedługo na delegacje do Niemcowa i zostaje sama z dzieckiem, buuuu. Całuje wszystkie, życze nw weekend niezbyt dużych upałów i pogody bez burz!
ps. co do pielegniarki środ. to u nas ani razu nie dotarła... :no: totalna zlewka tematu

reklama
Lobelia nie jestem zdziwiona ta akcja z mlekiem.kiedys synek pił Bebilon amino i tez były takie akcje,a potem wycofali.Pewnie znowu jakichs droższy zamiennik wporwadzą za jakichs czas,biznes,jak kazdy inny.

Do góry