WITAM MALINY:-)
Ja na urlopie wiec mam czas na BB.....własnie skasował mi sie dłuugi post
, ale Alanek spi to ja niezmordowana pisze ponownie
.......;-)
Pajko no to fajnie, ze m zadowolony z pracy, a na jaki kurs Cie wysyła???
:-)
agulek he he wymagającym kierownikiem piszesz, ze jestes
i dobrze trzymaj brygade krótko;-)bo jaki inaczej z chłopami
GSC super, ze malutka juz siada, widac idzie swoim torem rozwojowym, a jak na rehabilitacjach?;-)
koralowa bardzo spóźnione, ale 100 lat i pociechy z e swoich facetów:-)......a ja tez daje słoiczki i tez gotuje, na przemian, jak mam czas... uwazam, ze kazda mama robi w/g siebie i niech spadają "dobre rady" lub jakies przytyki
Lobelia nie martw sie upadkiem, na pewno tylko sie córcia wystraszyła, teraz maluchy mają taki okres, ze wszędzie włażą, a niestety to potrwa
...a jak robisz pasztet???:-)....ojj spotkanie klasowe tez raz byłam, aleśmy sie ubawiły,wytaczyły ze ho ho, ale to było ze 3 lata temu
andziu ja tez częęęęsto piekę sama wędliny, a chłopaki wmiatają aż sie kurzy
a nasze obiadki tez Alan je tylko bez nadmiaru przypraw i b. lubi
a banany to
Madziu , bo moze Jasio nie bedzie raczkował, niektóre dzieci omijają ten etap rozwoju i zaczynają wstawac i powoli chodzic..........mój Alanek tez miał bakterie w moczu w 3 m-cu i brał ten jeden raz antybiotyk i wykurzyliśmy robala;-)
tylko mocz powinien byc złapany do pojemnika, bo inaczej to fałszywe wyniki wychodzą ojjj wiem cos o tym
Panienko i jak po wizycie u lekarza od czego te plamy na języczku i ciele??
Lilijanno miłej pracy zycze;-)
Jak Alan sie obudzi to smigamy na spacero-zakupy, ugotowałam mu dzis zupke na swieżej rybce z różnymi warzywkami, mam teraz czas to bede mu pichcic, a wczoraj zjadł banana z gruszką zmiksowałam w blenderze, aż piszczał tak mu smakowało
.....alergii do dzis nie ma na nic , mam nadzieję,ze na "nasze" gruntowe truskawki też nie dostanie, bo tyyyle ich zjedlismy w ciąży;-)
Miłego dnia Mamuśki:-)