WITAM MALINY:-)
andziu czytałam tą ksiązkę swojego czasu, ciekawa jest
........no i gratki co do 2 fasolki
koralowa no to pięknie synek grasuje Ci juz po mieszkaniu, mój tez daje czadu, jest dosc grzeczny, ale co z tego jak wszędzie wlezie
agulek mam nadzieję,ze z basenu "ziemnego"nie skorzystasz i nie bedzie juz u Was padało;-)........powodzenia w budowie:-)
Moniko wariuj z córeczką ile wlezie ja pamiętam,ze kiedys tez duuużo mojego Alana turlałam, troszku go męczyłam i były super efekty, które dzis mi dają popalić
....fajnie, ze Ty zauważasz już efekty:-)
Lea no to super, ze macie wieksze mieszkanko, synek bedzie miał gdzie rozrabiać;-) no i życzę owocnego zafasolkowania:-);-)
Aneciu współczuje z tym kregosłupem
:-);-)
Uffff mój Szkodnik śpi juz na noc wiec troszkę buszuje po BB
ogólnie dni mi przelatują migiem, praca, dom , spacer , zakupy itp. gdyby nie mój M i Adrian to bym padła jak mucha
..........pełen szacun dla samotnych matek
........
No wiec moja mamcia dzis poszła do szpitala na zabieg na kolano, jeszcze nie wiem kiedy go bedzie miała,....dziś Adi pierwszy raz dyżurował dość dłuuugo przy Alanie i suuuuper sobie poradził, jestem z niego mega dumna,:-) dał mu kaszkę, potem DANIO i nawet go przewinął z kupy pierwszy raz
, potem stery przejęła teściowa, jutro ma byc podobnie,a od poniedz. M ma urlop, a potem ja mam 2 tyg. jupiiiii:-)oby tylko pogoda dopisała, bo mam zamiar spacerwoac i spacerowac:-)
Alanek jak pisałam rozwija sie naprawde dobrze, daje nam w kość, jesli chodzi o ruchliwość
, natomiast jest dość grzeczny tzn. mało marudzi i ciągle sie smieje, nie boi sie obcych, moze go nosić praktycznie każdy, pasuje mu
cwaniak heh
Cieszę sie Mamuśki, ze i u Was wszystko idzie jak po maśle i dzieciaczki super rosną