monika1991 - Kochana to prawda kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie Moja Oliwcia mając 8 miesiecy tez byla mniej ruchliwa ale z dnia na dzien robila wielkie postepy teraz ma 9 miesiecy i siedzi sama bardzo dobrze przewraca sie z bardzo wielka łatwoscia z pleckow na brzuszek i odwrotnie ogolnie lubi na boczku sie wyglpiac :-) I podnosi dupke i raczkuje do tyłu :-)sądze ze niedlugo bedzie do przodu :-) Moja mała tez w super szybkim tempie sie nie rozwijała ale ma czas do wszystkiego :-) I moja rowniez jak twoja jak jest na jakis badaniach wpada w płacz i nie pozwala siebie dotykać :-) Ciezko jest wtedy
Życze powodzenia i jednak namow na ta rehabilitacje dla swojego spokoju :-)
A u nas wszystko ok wczoraj bylismy w ZOO Oliwcia ciaaaaagle sie smiala
Byla tak bardzo szczesliwa chyba kocha zwierzatka :-) Jak narazie w dalszym ciagu 1 zębal
A takto usmiechnieta i radosna dziewczyna z niej kazy jest pod wrazeniem ze taki wesołek jest
Jestem dumna mamusia hehe
Pozdrawiam was kochane
Aha i mam pytanko.. moja pediatra powiedziala zebym juz zaprzestala karmic piersia?? DLaczego? Powiedziala ze do 6 miesiaca jest wartosciowe mleko ale ja jej nie slucham i dalej karmie tez piersia... Jesli mam pokarm i Oliwia lubi to czemu nie? Dziwne..
Coś jeszcze chcialam zapytac ale jak mi sie przypomni to dopisze heeh:-)
Buziak w taka nie ładna pogode!!!