reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
hej mamusie

ja tylko na szybko

generalnie jestem na maxa zeschizowana tym co sie na swiecie dzieje :( jak nie konflikty to jakies katastrofy :( od kiedy jestem mamą 100000000X bardziej mnie to wszystko przeraża i wzbudza lęk...

poza tym własnie siedzimy od pt u tesciów. jutro do domu.

pozdrawiam

Czesc dziewczynki,ja bardzo przepraszam ze tak tylko na chwile i ze tu na glownym ale potrzebuje informacji do tych z was ktore uzywaly krpoli sap simplex to znaczy gdzie i w jaki sposob mozna je kupic w Polsce wybaczcie ale nie mam na prawde czasu zeby odszukac te informacje tutaj na forum. Mojego M kuzynka urodzila miesciac temu i jej coreczka ma straszne kolki karmi piersia. Co polecacie w tym wypadku pytam bo my z Lio kolek nie mielismy wiec nie znam problemu.

jeszcze rez peplasam ze truje ale kto moze mi pomoc jesli nie Wy kochane!:sorry:

Lea u nas nie ma tych kropli, zamawia sie na all niemieckie albo czeskie (jak tak kupowałam) wiec jej zabierz kochana! w aptece nie kupi raczej!:no:

Ale pięęęekna pogoda co???? jupiiii :-)Alan szczęsliwy w spacerówce gada do psów i samochodów:-D:-D, ale podobnież od wtorku ochłodzenie:-:)wściekła/y:, ja od czwartu samotna , bo M w delegacji w Gdańsku i dzis w nocy dopiero wraca, ale Alan nawet grzeczny, bawi sie na kocyku, siedzi sobie, albo sie czołga:-)generalnie mało marudzi, moze mu sie cosik odmieni???

Pozdrawiam Was mocno:happy:

ja pochodze ze slaska i wiem ze w katowicach kolezanka kupowala.Ja sama zawozilam kolezankom z niemiec te kropelki bo kupowaly na allegro ale czeskie(i byly rozcienczone).Mozesz sprobowac tez Lefax kupic(pyszne malinowe)-u nas zadne nie pomagaly.

Czesc dziewczynki,ja bardzo przepraszam ze tak tylko na chwile i ze tu na glownym ale potrzebuje informacji do tych z was ktore uzywaly krpoli sap simplex to znaczy gdzie i w jaki sposob mozna je kupic w Polsce wybaczcie ale nie mam na prawde czasu zeby odszukac te informacje tutaj na forum. Mojego M kuzynka urodzila miesciac temu i jej coreczka ma straszne kolki karmi piersia. Co polecacie w tym wypadku pytam bo my z Lio kolek nie mielismy wiec nie znam problemu.

jeszcze rez peplasam ze truje ale kto moze mi pomoc jesli nie Wy kochane!:sorry:

W Polsce się ich nie kupi:(albo Czechy (ale tam sa słabsze) albo Niemcy. W Polsce podobno rewelacyjny jest Debridat a taki sam skład co sab simplex ma podobno espumisan dla dzieci

Hej, ja jestem w temacie, bo Mikołaj miał bardzo ostre kolki przez 3,5 miesiąca.
Saba w Polsce nie ma. Skład ten sam ma Esputicon i Espumisan dla dzieci tylko mocniejsze stężenie, więc daje się go mniej.
Debridat to lek na receptę, działający na cały układ pokarmowy, u nas nie pomgół, a zaszkodził. Z reszta u nas nie pomagało nic, jedynie woda koperkowa Gripe Water dostępna w aptekach jakoś łagodziła. A kolki były i w końcu jak układ pokarmowy dojrzał, same minęły...

Dzieki dziewczyny oczywisice jak teraz pojade to jej zabiore sap simplex, tak pytalam was gdzie mozna je kupic w polsce bo pamietalam ze tutaj byla o nich mowa a nie moglam skminic jak je kupowalysicie. a jak podawalyscie herbatki koperkowe pilyscie same czy podawalyscie maluszkom z butelki?

reklama
Hejka. U nas to samo od 3 dni czyli marudzenie dziasla opuchniete a jak narazie brak uzebienia dzis nawet nocka byla gorsza niz zwykle....Mam nadzieje ze dlugo to nie potrwa . Jutro jak bedzie ladna pogoda to z Mkiem i Piotrusiem jedziemy do zoo i do ogrodu botanicznego na spacerek:)Znowu musze zaczac probowac go odzwyczajac od cycka ale nie wiem czy wytrwam:(

Andzia- Ja tez przez te wszystkie katastrofy coraz czesciej mysle o tych
przepowiedniach i wogole....

Bombusiu
- ja rowniez zachwycona pogoda Piotrus dzis gadal do autobusow i
golebie ubaw po pachy;p A u mnie odwrotnie marudzenie na maxa ehh kiedy to minie.

Do góry