no to teraz mam spokój
olać egzamin, w końcu zdam, bo tak na prawdę dobrze idzie mi na jazdach, więc coś tam umiem. stres mnie zjada :/ mam jeszcze teorię spiskową, że na placu manewrowym jest wbudowany jakiś elektromagnes co ściąga auto, dlatego uciekł mi na łuku za bardzo w bok
poza tym są i pozytywy dnia dzisjeszego
skończyłam zlecenie! ! ! koniec siedzenia po nocy i copyrightingowania
pieniążki na dniach będą na koncie, więc będzie można kupić małemu nowy fotelik do auta i jakieś fajne krzesełko do karmienia
zdecydowałam, ze już więcej nie biorę zleceń. pracuje tak już prawie dwa lata i życia nie mam:/ weekendy i wieczory przed kompem, bo w ciągu dnia przez mojego bąbla albo zajęcia na uczelni nie ma szans zeby cos napisać:/ muszę zabrać się za pracę magisterską i zrobić w końcu coś dla siebie. no chyba, że będzie coś niedużego do zrobienia, żeby wpadło kilka stówek raz na jakiś czas. zresztą baza danych jest już chyba cała zaktualizowana. No i teraz bezkarnie i nieograniczenie mogę siedzieć na BB bez poczucia, że mam zlecenia do robienia
a no i mój kochany synio pomylił dzisiaj noc z dniem. obudził się o 2 w nocy, kulał się na łóżku, kopał, drapał, cyckiem to bardziej się bawił niż jadł...masakra...teraz odsypia dziadu mały. i znowu były mega siki, ale małżon przebrał młodego dwa razy w środku nocy więc przecieku nie było...może te sikanie takie wielkie to na zęby? podobno też tak może być...
Natka - pozdrowienia dla Gabrysia od Gabrysia
duży chłopaczek
dobrze, że już po biegunce, zawsze jest strach...a dla babci dużo zdrówka i siły!!!
Madzia - Wszystkiego naj, naj, naj, naj! :* :* :* :*
Cosya - powodzenia z szukaniem niani
Luizka - Gabulec również uwielbia rzucanie, no i najlepiej żeby mama albo tata podnosili
łobuzy małe! a brokuła gabulec uwielbia, wiec moze piotrkowi tez zasmakuje.
Agulek - zazdroszczę natchenia na sprzątanie. ja przymierzam się do hardkorowych wiosennych porządków
Bombusia - jak czuje sie mama pracujaca?