Witajcie Dziewczyny
Koralowa ehh różnych sprzedawców można spotkać na allegro, ja bym wózek odesłała niech zwróci kase, może coś fajnego się jeszcze trafi w takiej cenie
Pajkaa super że z brzuszkiem Sebusia lepiej
Luizka u nas też całą noc padał śnieg, a myślałam że już się zrobi ciepło. Co do niekapka my też mamy Nuby troszkę inny model niż ten co pokazała Fusik, ale też ma miękką końcówkę, jak narazie Jaś czasem się z niego napiję a czasem się nim bawi go gryzie
Andzia no to dziś sesja już tak naprawdę skończona skoro indeks trafił do dziekanatu
, mam nadzieję że zakupy będą udane
Bombusiu ja też ostatnio mam doła z powodu pracy, jak pomyślę że za 3 tyg nie będę w domu z Jasiem to robi mi się smutno, dobrze że do końca marca z małym będzie mąż w domku, ale potem Jaś wiecej czasu będzie spędzał z obcymi osobami niż z nami
. Dobrze, że Alanek ma babcie na miejscu
.
Lobelia trzymam kciuki za biznes
ja mam taki plan że teraz wracam na etat i póki nie będe miała drugiego dziecka to tak będę pracować, a jak pojawi się kolejny maluch to chyba pomyśle o własnej działalności i pracy w domku. A hokery to właśnie takie wysokie stołki, wczoraj wieczorem kurier nam je przywiózł, a stół bardzo wysoki nie jest, taki jak dolne szafki w kuchni i przy nich takie normalne krzesło jest torszkę za niskie
A my właśnie wróciliśmy ze spacerku
dwie godzinki połaziliśmy
niby pochmurno, ale nawet ciepło na dworzu
jak mąż wróci z pracy to ide na zakupy, bo mam zamiar na niedziele zrobić tort, pierwszy raz w życiu będę robić więc zobaczymy czy się uda
A tu zdjęcia stołu i krzeseł