reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
hej mamuśki

oj u mnie mały kryzys...jestem przeładowana :/ najpierws stresy zwiazane z sesją, ciągnący się za mną egzamin na prawko, do tego każdą wolną chwilę spędzam przy kompie robiąc zlecenia :/ no i mały urwis, który non stop marudzi, chce tylko do mnie, tata niewiele może pomóc, poza tym codzienność pt. pranie, sprząteniel, gotowanie itd... :/ masakra...wczoraj miałam doła, musiałam sobie trochę popłakać :(

luizka - szalona kobieto, pieczenie o tej porze :p no ale w koncu na swoim jestescie :) to mozesz robic co tylko chcesz ;)

Farrah - tajemnicza osóbko ;) rozumiem, że był jakiś konkretny powód zmiany, pewnie jakiś sieciowy szpiego-donosiciel :/ pochwal się na prv wczesniejszym nikiem bo ja ciekawskie jajo jestem ;)

Ciamajdko - no w końcu się matko odezwałaś. jak tam Edzia ? o ile dobrze pamiętem to kieeeedyś tam pisałaś, że chcesz wprowadzac program Domana? coś z tego wyszło?

Marianna - oj kasiorka leci strasznie. Ja głównie sama gotuje, robie słoiczki na zapas, ostatnio mały wciąga przynajmniej jeden posiłek w kawałkach, dzisiaj będzie ziemniak i brukselki ;) u nas na szczescie cyc non stop, a mm tylko jak idę na zajęcia. generalnie od urodzenia zeszły nam do dzis dwie duże puszki bebilonu, także nie jest źle. dzięki cycolowi nie odczuwamy aż tak bardzo w domowym budżecie, że jest dodatkowa paszcza do nakarmienia ;P w sumie z pieluszkami też jest lepiej, bo schodzą nam max 5-6 szt. dziennie, jak zakładamy na dzień wielorazówki to nawet 3-4.

a i przeczuciliśmy się a bella happy. mają fajną "kieszonkę" i gumkę, która elegancko trzyma kupę ;) poza tym doczytałam, że nie są chlorowane. a no i czekamy na nowe wielorazówki ;) zamówiliśmy wzór w krowę i żyrafę ;)

to ja wracam do pracy :/ buziale!

Pajkaa- Załamana ? ja mam ciągle 10 na plusie i cyscki jak dwa namioty ( 80 I) maże by mieć rozmiar 34 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz to mogę Ci troszeczkę oddać tłuszczyku :-)

a ja sie nie dziwie, ze załamana. ja tez powoli zaczynam wygladac jak anorektyk, jak zobaczylam swoje nagie plecy na zdjeciu, to mi klucha stanela w gardle. cycki tez przed ciaza mialam 80F, teraz 75E mimo ze nadal karmie (no chyba ze są mega pełne akurat). trzeba zaczac cwiczyc, bo to chyba znaczy, ze miesni ubywa niestety.

Andzia, u mnie podobnie. jeszcze nadal nie ma decyzji co do naszego kredytu. dobrze, ze sie chociaz sesja skonczyla i wszystko pieknie do przodu (choc wczoraj mialam taka zalamke, ze i to niewielka pociecha byla).

Andziu- Napewno nie jest latwo...codzienne obowiazki ..praca...szkola...dziecko... potrafi wykonczyc!! Ale dasz rade:) Kryzys minie i zowu bedzie dobrze:) No wkoncu hehe nikt nie patrzy co robie i jak...pelen luzik chce chodzic sobie ,,nago`` to chodze hehe;poczywiscie to taki przyklad;p;p

Ja tez sama gotuje ale juz mi sie koncza pomysly moze napiszecie co za obiadki gotujecie bo ja ciagle
ziemniak burak miesko
ziemniak marchewka pietrucha seler
ziemniak marchew mieso
ryz marchew
i tylko tyle nie wiem co juz wymyslac;pPomozcie:)

Ostatnia edycja:
Pajkaa- Załamana ? ja mam ciągle 10 na plusie i cyscki jak dwa namioty ( 80 I) maże by mieć rozmiar 34 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz to mogę Ci troszeczkę oddać tłuszczyku :-)

wiesz za niedlugo zaczne ubierac sie w jednym sklepie z Sebkiem :( wsyzstko wisi a to nie jest fajne :(

2\

Miriannak - oj kaski leci , ja nawet się śmieję że wprowadzam plan naprawczy :-) i rzeczywiście na wielu rzeczach można bardzo łatwo oszczędzić nawet nie rezygnująć z ani z wygody, ani z jakości

u nas taki deszcz ze śniegiem :-(

a co do odchudzania i zbędnych kilogramów to chyba bym się z Wami zamieniła chciałabym raz ponarzekać że mam za mało kg niż ciągle za dużo i wreszcie nażreć się do syta :-) po pierwszym dziecku zostało mi 10 kg, po drugim 10 kg więc nie fajowo ( przed pierwszą ważyła 55 a teraz tak ok 70 kg :-( )

to ja przed staraniami ważyłam 53 kg potem doszlo mi troche i wazyłam 67 kg a teraz 57 kgi jest git niech juz tak pozostanie :p

reklama
Hej, ja egositycznie.
Jutro maly idzie do szpitala. W zwiazku ze spadkiem wagi.
Dzis dzwonilam do kolesia od wozka. Tel albo zajety, albo nie odbiera. Sprawa zgloszona juz za posrednictwem allegro. Moze to go ruszy.

Do góry