Hej mamuski :-):-) piszecie jak szalone
ciezko nadgonic;-)
ja sie rozchorowalam w weekend
wczoraj M zostal w domku, aby sie malym zajac, a ja sie kurowalam w lozeczku. dzisiaj jest juz lepiej :-) i znowu sami rzadzimy w domku :-(. Mamusia z maska na twarzy, aby nie zarazic hehe. Olivek spi juz ponad 1,5 h
nigdy mu sie to w dzien nie zdarza...
Bombusiu - wspolczuje chorobska kochana, lecz sie szybciutko:-( mam nadzieje, ze Alanka ominie...
Luizko - gratuluje mieszkanka, nie ma to jak na swoim :-):-) ooo jak super, ze z Piotrusiem wszystko w porzadku :-):-):-)
Pajko - sliczny wózeczek ;-);-) oby dobrze sluzyl
Cosya - i u Ciebie szpital?? zdrowka zycze :-) no i powodzenia w szukaniu pracy
Lobelia - wspolczuje nocki :-
no:
agulek80 - zaglosowalam na Marcinka :-) tez zazdroszcze dziewczynom, ktore szybko dochodza do siebie po porodzie (chociaz i tak nie jest zle u mnie), znam kilka tykich, ktore przez cale zycie zmagaly sie z nadwaga, a po porodzie lasencje jak sie patrzy
Madziu - fajnie jak mezulek w domku, zazdraszczam :-) my tez najlepiej sie czujemy jak wszyscy razem jestesmy. co do aktywnosci maluchow, to u nas to samo. rano - dziecko zloto, a im pozniej tym bardziej marudny. a od 18 to juz.... byle do 19 i kapania
Lea - hej "sasiadko" :-):-):-) nie kracz tylko sie ciesz heheh moze jakis skok sie skonczyl?? zycze Ci aby juz tak zostalo
a jak z glutenem?? co kupilas?? my jednak czekamy jeszcze, przez ta alergie. aaaa dzwonilam do Milupy, zapytac sie ile lyzek tej kaszki to 2-3 g glutenu. a ona w szoku, skad ja mam takie informacje, ze tyle trzeba podawac? tej kaszki juz nie produkuja i ogolnie nic sie nie dowiedzialam, bo baba nie wiedziala. a cz Ty tutaj rozmawialas z lekarzem o glutenie?? kurcze ja zapomnialam, za 2 tyg mamy badanie krwi i wtedy sie zapytam
Misssi - ooo komu lepiej
spa..... musze tez o tym pomyslec
Lilijanna - ja tez wole pojsc spac 22-23 i wstac o 6. wszystko sobie porobic, maly sie budzi okolo 7.30, a mamusia juz zwarta i gotowa :-):-) ale taraz w taka pogode sie nie chce
wiec z utesknieniem czekam na wiosne i dluzsze dni...
natko - baw sie dobrze z coreczka :-):-):-)
martuska - powodzenia na sesji!!!!!!!!!!!