marulka
mamcia wieloetatowa
Witam wszystkie przysłe mamy i dołączam do grona :Sierpień 2010:-)
U mnie to już 8 tydzień, pierwsze usg za, badania w trakcie.
Witaj Ola, gratulacje i witaj w gronie sierpniówek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie przysłe mamy i dołączam do grona :Sierpień 2010:-)
a właśnie skoro jesteście w temacie rozstępów - mnie również to nie minęło... teraz ładnie zbladły, wydaje mi się, że to dzięki wypełniającym je tłuszczykowi konkretne rozstępy zostały mi na bokach brzucha - po 2 sztuki takie mające kształt blizn... Zamierzam stosować jakieś kremy (chyba już powinnam zacząć co? :-o ) ale obawiam się że mnie to nie uchroni....
Milusia nasza skarbnico kosmetologicznej wiedzy, może wiesz, jak sobie poradzić z rozstępami... czy jest coś co można zrobić domowym sposobem, żeby zapobiec lub chociaż ograniczyć do minimum ryzyko wystąpienia lub same rozstępy????
Gratuluję kochanaWitam wszystkie przysłe mamy i dołączam do grona :Sierpień 2010:-)
Ja mam identycznie.Mdlosci znow wrocily..Czulam sie juz tak dobrze.Wczoraj mnie scielo z nog po poludniu i wstalam dzis rano..widzę, że tu dziś cisza i spokój... wszystkie ciężarówki goszczą się i zajadają pyszności :-) ja uprawiam leżajsk... uporałam się dziś z Górą Prasowania Nr1 i odpoczywam wcześniej też się gościłam - a co! pamiętacie, mówiłam, że nie mam już mdłości - żartowałam... dziś przylazły znowu... bleeee no cóż... liczę na to po cichu, że te odmienne w porównaniu do tamtej ciąży nastroje to na dziewczynkę ;-);-);-);-)
Polecam wam Bio oil.Dobry specyfik w trakcie cizy i po.Ja go dopeiro zacelam uzywac po i powiem ze rozstepy i bardzo zjasnialy.Teraz uzywam go w trakcie.zobaczymy czy pojawia sie nowe..A na oliwke jonsona mam uczulenieMi jedynie oliwka nawilza dobrze skore ta dla dzieci z jonhsonabalsamy nie dzialaja wcale a sporo juz uzywalam a skora dalej jak skorupaoliwka jest wybawieniem