reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Niestety ;-(
Ale jedyne w czym mogę obecnie wyjść z domu to spodnie dresowe albo czarna jeansowa spódniczka. :) W końcu muszę coś znaleźć. w H&Mie ceny też zabójcze ale wkurzam się dodatkowo, że od lat sprzedają te same ubrania dla ciężarnych, które wyglądają jak szmaty.

mój "czrnuch" się dyscyplinuje... sadełko z boku przesuwa się ku przodowi! oj... ciuchy mam- jest wygodnie, spac juz sie tyle nie chce- zyc nie umierać.

Hej dziewczyny :-),
fiuufiuu, cieszę się ogromnie, że wszystko się dobrze skończyło :tak: i z dzidziolkiem wszystko dobrze :tak:
Co do tego urlopu, to ja już się całkowicie w tym pogubiłam, ale raczej ja z tego nie skorzystam, ponieważ należał mi się będzie tylko zasiłek macierzyński, urlop już nie, ponieważ ten przywilej należy się tylko zatrudnionym :tak:
A ja cały dzionek kombinuję z M. co tu zrobić i jak i gdzie zdobyć pieniądze na start dla nowo otwartej firmy. Niestety takie proste jak myśleliśmy to, to nie jest :-(
Mi już głowa pęka z tego wszystkiego :baffled:
Dzisiaj się zważyłam i prawie z wagi spadłam jak zobaczyłam, że waga mi w dół poleciała :no: Schudłam 1 kg, choć jem w miarę normalnie, czasem tylko jeszcze marudzę jak coś mi nie przypasuje, ale jem i to jest najważniejsze. Myślałam, że ta waga mi pokaże 1 kg do przodu, a nie do tyłu. :-(
No cóż, pewnie jeszcze nadrobię te kilogramki ;-)
Miłego popołudnia dziewczynki :tak::-)

Polianna a na allegro sprawdzałaś?? Ja kupiłam sobie 2 pary jende za 39,9 ze sztruksu grubego na zime, a drugie po 35 zł z normalnego dzinsu.
Kiniusia ja schudłam najpierw 4 kg :szok: wiec byłamw szoku a dzisziaj weszłam na wage no i jestem 2 kg do przodu wiec moge powiedziec, ze na - jestem tylko 2 kg.

Powiem Wam dziewczyny. ze ja mam ostatnio dziwne sny, dotyczące ciąży jakos sie niepokoje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co do ciuszków dziewczyny, to ja odziedziczyłam już 2 pary ciążowych spodni po siostrze, ale ona też kupiła je w ciucholandzie i w sumie wydała za obie pary 4 zł :tak:
Mam jeszcze 1 parę dresów z szerokim pasem, więc też w nich chodzę. Moje spodnie sprzed ciąży są już odłożone na okres po ciąży :tak: Na tyłek je założę, ale na tym się już kończy ;-)
Pajkaa, no ja w sumie też na początku schudłam przy mdłościach, potem nadrobiłam i teraz znów schudłam, choć jem w miarę normalnie. Trochę mnie to zmartwiło, ale znów nie jest to aż tak duża waga, żebym aż tak się zamartwiała :tak: Za chwilę zrobię poobiednie kanapki ociekające ketchupem (którego wcześniej w ogóle nie jadłam), więc może nadrobię trochę ;-)

J na pewno nie dąłabym yle kasy za spodnie bo moim zdaniem płaci sie za firme a nie za jakosc a na allegro idzie znalesć duzo tansze spodnie i wcale nie są gorszej jakosci ;-)
ja sie troche martwie o swoje malenstwo nie wiem dlaczego mam jakies złe przeczucia a usg dopiero 26:-(

Pajkaa, każda z Nas się martwi i przez to niepotrzebnie stresujemy te Nasze małe istotki. Te 10 dni musisz jeszcze wytrzymać i wiem, że łatwo się mówi, ale głowa do góry. Na pewno wszystko jest w najlepszym porządku. :tak:
Ja także nie dałabym tyle kasy za spodnie. Także uważam, że w takim wypadku płaci się za metkę i nazwę firmy umieszczone na niej. Ja zazwyczaj kupuję spodnie w okolicach 30-50 zł. za parę, a najczęściej za grosze w ciucholandzie, gdzie są to kompletnie niezniszczone i oryginalne ciuchy :tak:

reklama
Gdybym tylko znalazła taki ciucholand ;) Nigdy nie widziałam w ciuchlandach ciązowych ubrań (może źle szukałam). Moze w poniedziałek się przejdę ponownie i sprawdzę czy coś się znajdzie.Z drugiej strony - naprawdę nie chcę szerokich spodni tylko zwężane . Szerokich mam 3 pary i pamiętam,że czułam się wtedy naprawdę mało kobieco :-/
Hmm...nie wiem. Narazie musi mnie poratować spódniczka (chyba,że dzisiaj się nie dopnę :p )

Do góry