reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Niestety ;-(
Ale jedyne w czym mogę obecnie wyjść z domu to spodnie dresowe albo czarna jeansowa spódniczka. :) W końcu muszę coś znaleźć. w H&Mie ceny też zabójcze ale wkurzam się dodatkowo, że od lat sprzedają te same ubrania dla ciężarnych, które wyglądają jak szmaty.

mój "czrnuch" się dyscyplinuje... sadełko z boku przesuwa się ku przodowi! oj... ciuchy mam- jest wygodnie, spac juz sie tyle nie chce- zyc nie umierać.

Hej dziewczyny :-),
fiuufiuu, cieszę się ogromnie, że wszystko się dobrze skończyło :tak: i z dzidziolkiem wszystko dobrze :tak:
Co do tego urlopu, to ja już się całkowicie w tym pogubiłam, ale raczej ja z tego nie skorzystam, ponieważ należał mi się będzie tylko zasiłek macierzyński, urlop już nie, ponieważ ten przywilej należy się tylko zatrudnionym :tak:
A ja cały dzionek kombinuję z M. co tu zrobić i jak i gdzie zdobyć pieniądze na start dla nowo otwartej firmy. Niestety takie proste jak myśleliśmy to, to nie jest :-(
Mi już głowa pęka z tego wszystkiego :baffled:
Dzisiaj się zważyłam i prawie z wagi spadłam jak zobaczyłam, że waga mi w dół poleciała :no: Schudłam 1 kg, choć jem w miarę normalnie, czasem tylko jeszcze marudzę jak coś mi nie przypasuje, ale jem i to jest najważniejsze. Myślałam, że ta waga mi pokaże 1 kg do przodu, a nie do tyłu. :-(
No cóż, pewnie jeszcze nadrobię te kilogramki ;-)
Miłego popołudnia dziewczynki :tak::-)

Polianna a na allegro sprawdzałaś?? Ja kupiłam sobie 2 pary jende za 39,9 ze sztruksu grubego na zime, a drugie po 35 zł z normalnego dzinsu.
Kiniusia ja schudłam najpierw 4 kg :szok: wiec byłamw szoku a dzisziaj weszłam na wage no i jestem 2 kg do przodu wiec moge powiedziec, ze na - jestem tylko 2 kg.

Powiem Wam dziewczyny. ze ja mam ostatnio dziwne sny, dotyczące ciąży jakos sie niepokoje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co do ciuszków dziewczyny, to ja odziedziczyłam już 2 pary ciążowych spodni po siostrze, ale ona też kupiła je w ciucholandzie i w sumie wydała za obie pary 4 zł :tak:
Mam jeszcze 1 parę dresów z szerokim pasem, więc też w nich chodzę. Moje spodnie sprzed ciąży są już odłożone na okres po ciąży :tak: Na tyłek je założę, ale na tym się już kończy ;-)
Pajkaa, no ja w sumie też na początku schudłam przy mdłościach, potem nadrobiłam i teraz znów schudłam, choć jem w miarę normalnie. Trochę mnie to zmartwiło, ale znów nie jest to aż tak duża waga, żebym aż tak się zamartwiała :tak: Za chwilę zrobię poobiednie kanapki ociekające ketchupem (którego wcześniej w ogóle nie jadłam), więc może nadrobię trochę ;-)

J na pewno nie dąłabym yle kasy za spodnie bo moim zdaniem płaci sie za firme a nie za jakosc a na allegro idzie znalesć duzo tansze spodnie i wcale nie są gorszej jakosci ;-)
ja sie troche martwie o swoje malenstwo nie wiem dlaczego mam jakies złe przeczucia a usg dopiero 26:-(

Pajkaa, każda z Nas się martwi i przez to niepotrzebnie stresujemy te Nasze małe istotki. Te 10 dni musisz jeszcze wytrzymać i wiem, że łatwo się mówi, ale głowa do góry. Na pewno wszystko jest w najlepszym porządku. :tak:
Ja także nie dałabym tyle kasy za spodnie. Także uważam, że w takim wypadku płaci się za metkę i nazwę firmy umieszczone na niej. Ja zazwyczaj kupuję spodnie w okolicach 30-50 zł. za parę, a najczęściej za grosze w ciucholandzie, gdzie są to kompletnie niezniszczone i oryginalne ciuchy :tak:

reklama
Gdybym tylko znalazła taki ciucholand ;) Nigdy nie widziałam w ciuchlandach ciązowych ubrań (może źle szukałam). Moze w poniedziałek się przejdę ponownie i sprawdzę czy coś się znajdzie.Z drugiej strony - naprawdę nie chcę szerokich spodni tylko zwężane . Szerokich mam 3 pary i pamiętam,że czułam się wtedy naprawdę mało kobieco :-/
Hmm...nie wiem. Narazie musi mnie poratować spódniczka (chyba,że dzisiaj się nie dopnę :p )

Do góry