Witajcie babeczki,
dzień mi minął trochę na powiekach bo sobie siedzialam i oglądałam tv do 3, a potem jeszcze z M sobie rozmawiałam i w koncu poszłam spać o 4, a moje maleństwo już o 8 było chętne do zabawy
ściskam was bardzo mocno
Weroneczko ja teź nie zawsze mogę wszystko nadrobić, zwłaszcza kiedy człowiek jest tak strasznie zabiegany
Bardzo dobrze to ujęłaś w ciąży to były czasy, normalnie leżałam sobie, oglądałam tv, czułam się jak na wczasach
Miłego spotkania z braciszkiem
Lancuszek sliczny
Ribcia oj to dużo wcina
mój w ciągu dnia to tak co 2,3 godzinki, ale 90 ml, w nocy to dwa lub trzy razy je...
Navijko no to zuch z Twojej malutkiej
Fajna ta pielęgniarka ja przyznam szczerze, ze u nas tez jest świetna
Navijko no niestety tak jest, ze ludzie to chyba unikają matek z wozkami, ja widzę jak się zachowują ludzie gdy trzeba mi drzwi otworzyć większość to robi z totalną łaską
ale ja zawsze serdecznie się usmiechnę i ślicznie podziękuję
Bidulko wspołczuję walki z tymi kolkami, no, ale zbliża się koniec tego pierwszego trymestru
i podobno pozniej jest lepiej
Bombusiu oj wzruszam się czytając, ze Twoja znajoma będzie rodzić....no nic tylko zaciskać kciukaski
i informuj nas tu na bieżąco
Słońce dzięki za takie zaszczyty, ale nie mnie sie należą, przecież Ty tu śmigasz codziennie z takimi długaśnymi....Kurcze też miałam iść do biedrony i zapomniałam może jutro coś jeszcze znajdę...
PAti to wszystko sie unormuje i niebawem jeszcze się bedziemy nudzic
moja znajoma po pol roku zaczęła się normalnie nudzić, malutka spała całe nocki....ona była wypoczęta i zaczęło jej czegoś brakować...
Andziu kuruj sie kochana bardzo ...wracaj bidulo do zdrowka, no i niech tam mąż zadba o Ciebie
Luizko nie martw sie kochana im szybciej tym lepiej
będziemy tu trzymac mocno kciuki
Urszulko no wiesz teraz dzieciorki zajmują większość czasu..., ale niebawem będziemy tu smigać jak ta lala. Urszulko ja też muszę pokupować takie pierdołki, a to wszystko tyle kosztuje
Pajeczko fajnie, ze Sebuś był dzielny no i z kazdym dniem będzie silniejszy, a zobaczysz, że niebawem będzie zasuwał na czworaczka
Aneciu, ale tyś nadrobiła słoneczko mnóstwo
a Adaś to słodziaczek
Martuśka mój maluch ma tak od 3 tygodni ma białe dziąsełka, bardzo sztywne, piąstki całe do buźki pcha, a ślina to tak cieknie, że jak leży z rana u mnie na podusi to normalnie mokra, ale zdarza się, ze już w tym wieku dzieci ząbkują