Bombusia
Fanka BB :)
urszulko opisałam stronę wcześniej wizytę u neurologa, a Twój synus na pewno ma przykurcz, bo własnie ja sie dzis też o tym dowiedziałam i to trzeba rozmasować rehabilitacjami!!!!...........teście porażka poprostu((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajko ja własnie dlatego zakupiłam bujaczek z jedną grzechotką, bo mój też nie lubi jak ma za dużo przed oczami, a z czasem jak będzie większy to mogę mu zawisic cos innegoBombusiu gratuluję wizyty
U nas w miare spokój. Ja mam leżaczek-bujaczek fisher price i moje dziecie go nie lubi załapał juz jak ma robic, zeby sie kolysac a wiszące zabawki go denerwują ;P bo zasłaniaja mu widok