reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Martuska zależy jaką masz butelkę, bo tu dziewczyny się skarżyły że maluchy po jedzeniu butli im nie łapały piersi. Ja mam TT i jest super, mała w ogóle nie odczuwa różnicy, czasami daje butlę i ssie pierś bez zmian. u mnie tez jest ten osad.

Aventa, bo dali mi 4 butle za free na szkole rodzenia wraz ze smokami wiec juz nie kupowalismy. niby piła z niej całą dobe na neonatologii i kilka razy jeszcze w szpitalu i bylo ok. mam nadzieje ze tak zostanie :))

reklama
Bombusiu moja dzis tez jakis dzien leniucha ma i spi hehe:D a co do kawy to nie pije bo nie lubie:) ale cappucino bym sie napiła mam w szafce moje ulubione orzechowe.. ale boje sie.. myslisz ze nie zaszkodzi? ja panikara jestem hehe:p

u mnie tez dobra. ja pije wode, ale duzo - ok. 2 litrow dziennie co najmniej, a do tego zwykle dochodza jakies 2 herbatki na cieplo, wiec razem 2,5 litra min. zdarza sie mi wypic piwo bezalkoholowe. jem wszystko z wyjatkiem tego co niedozwolone wlasciwie, nic specjalnego.

Bombusiu moja dzis tez jakis dzien leniucha ma i spi hehe:D a co do kawy to nie pije bo nie lubie:) ale cappucino bym sie napiła mam w szafce moje ulubione orzechowe.. ale boje sie.. myslisz ze nie zaszkodzi? ja panikara jestem hehe:p

Ja piłam juz cappucino i ok, ale ja to juz duuuzo rzeczy jadam i pije (oprócz rozdymających i cytrusów) i mały nie ryczy na brzuszek, bąki są i kooopy tez:)))).........wysypki nigdy nie miał zadnej:)

GSC-Mi kumpela robi chodzilam do fryzjerskiej 1,5 roku wiec duzo znajomych fryzjerek mam
wlosy zakupilam sama na allegro 1 pasemko 1.25zl i mi tak wyszlo 85 . A u fryzjera to tak
ok 400-500zl. Zalezy jaka metoda ja mam na mikroringi wiec trzymaja sie dobrze .
Pielegnacja to jak normalne swoje wlosy nawet farbuje normalnie.

Niuunia- Tak u nas bardzo czesto czkawka:)

Natka ja nic nie pije pobudzajacego poprostu przez sciaganie stymuluje mi sie i
produkcja sie zwieksza

reklama
no to ja też chyba musze bardziej się skupić na piciu wody a nie tych innych rzeczy , choć mam już dość wody al to doleje troche soczku malinowego własnej produkcju i będzie już inaczej

GSC ja na twoim miejscu to z tym cappucino to chyba bym do rana poczekała , jakoś mam taka zasade że na wieczór nie wcinam nigdy nic nowego przede wszystkim żeby noc spokojnie przespać no i obserwować małego

Do góry