riba_1
Mamusia Olivka :)
Ciamajdka - to macie zamiar na stale do Holandii wyjechac?? ale Ty masz tam rodzicow, prawda?? nauczysz sie jezyka, zobaczysz. nie ma lepszej szkoly niz przebywac w danym kraju. mi zaden kurs w Pl nie dal tyle co pobyt tu.
martatt - witaj :-), ja tez mam nadzieje, ze nie bralam udzialu w tej klotni...
a Twoja dziecina, naprawde duza - chyba najwieksza wsrod sierpniowek??
navijka - swietna sprawa z tymi jezykami. dzieciaki niesamowicie szybko sie ucza. mam znajomych, ktorych dzieci w 4 mowia, bo i rodzice i dziadkowie innych narodowosci sa.
Pajko - baw sie dobrze jutro :-)
Milusiu - sto lat kochana!!!!!! i oczywiscie zdrowka
swietny pomysl na prezent, ja tez zawsze cos wymyslam - ostatnio kupilam ta mega wielka kartke z zyczeniami i w srodku powklejalam 40 malych kopert i w kazda wlozylam 10 zl :-)
Olu - my dajemy Sab Simplex, ale jak juz pisalam, dajemy od urodzenia, i nie mielismy dotychczas kolek. mylse, ze warto kupic skoro M do D jedzie.
navijko - nasz wklada piastki do buzi i ssie. nie czesto, ale wtedy gdy jest glodny, a nie ma smoka.
a ja ciasto juz zrobilam, 2 pokoje posprzatalam. jeszcze lazienka zostala, ale to juz jak maly zasnie. jutro reszta mieszkania. ooo maly zaczyna marudzic, zamyka juz oczka. chyba trzeba isc kapac i lulu... :-)
martatt - witaj :-), ja tez mam nadzieje, ze nie bralam udzialu w tej klotni...
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
a Twoja dziecina, naprawde duza - chyba najwieksza wsrod sierpniowek??
navijka - swietna sprawa z tymi jezykami. dzieciaki niesamowicie szybko sie ucza. mam znajomych, ktorych dzieci w 4 mowia, bo i rodzice i dziadkowie innych narodowosci sa.
Pajko - baw sie dobrze jutro :-)
Milusiu - sto lat kochana!!!!!! i oczywiscie zdrowka
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Olu - my dajemy Sab Simplex, ale jak juz pisalam, dajemy od urodzenia, i nie mielismy dotychczas kolek. mylse, ze warto kupic skoro M do D jedzie.
navijko - nasz wklada piastki do buzi i ssie. nie czesto, ale wtedy gdy jest glodny, a nie ma smoka.
a ja ciasto juz zrobilam, 2 pokoje posprzatalam. jeszcze lazienka zostala, ale to juz jak maly zasnie. jutro reszta mieszkania. ooo maly zaczyna marudzic, zamyka juz oczka. chyba trzeba isc kapac i lulu... :-)