weroneczka
Fanka BB :)
Witam, my juz po spacerku i od razu do Was pytanie czy też wracacie ze spaceru zawsze z rozdartym dzieckiem? Mój po godzinie/półtorej jest tak godny że musze dosłownie z nim biec do domu bo tak sie drze. Normalnie sąsiedzi pomyślą, że cos temu dziecku robie bo wychodzimy z wrzaskiem (bo ciepło ubrany) wracamy z wrzaskiem (bo głodny). Uffff a teraz udaje że śpi tzn oczy zamknięte a smoka tak ciuchta że mało nie urwie. Co za dziecię...
Niuunia zajebiaszcze ramki. Sama chyba sobie zamówię. Super!
luizka polecam Zovirax, drogi ale skuteczny, albo spróbuj tych owych plastrów co reklamują. Poza tym wspołczuję, ja nigdy nie miałam ale mój M się z tym męczy.
Gdzie mierzyłaś małemu temperaturę??
Bombusiu obserwuj ten katarek i ściągaj jak najczesciej i wodę zapuszczaj, nie zaszkodzisz a może pomóc. Trzymam kciukasy żeby to nie byl katar!
My podawalismy:
- tantum verde na gardło bo katarek splywał,
-do noska disnemar lub sterimar baby
-krople nasivin dla niemoląt (niby od 3 miesiąca sa ale mały miał taki katar że musieliśmy podawać),
-Cebion czyli witaminkęC,
-atecortin (zawiesina do oczu i uszu ale nam kazano dawac do nosa i super działało tylko że to na receptę)
Teraz mamy tylko homeopatyczny spray Euphorbium też fajny dość. Dużo tego!
Dadam jeszcze do postu Natki że warto zapuścić do nochala spray i połozyć na brzuszku wtedy lepiej wypływa z noska, a potem Fridą potraktować.
Ide coś na obiad upichcić bo M wróci z pracy a tu zimna kuchnia, a Himek lada moment może wstać brrrrrrrr...
Niuunia zajebiaszcze ramki. Sama chyba sobie zamówię. Super!
luizka polecam Zovirax, drogi ale skuteczny, albo spróbuj tych owych plastrów co reklamują. Poza tym wspołczuję, ja nigdy nie miałam ale mój M się z tym męczy.
Gdzie mierzyłaś małemu temperaturę??
Bombusiu obserwuj ten katarek i ściągaj jak najczesciej i wodę zapuszczaj, nie zaszkodzisz a może pomóc. Trzymam kciukasy żeby to nie byl katar!
My podawalismy:
- tantum verde na gardło bo katarek splywał,
-do noska disnemar lub sterimar baby
-krople nasivin dla niemoląt (niby od 3 miesiąca sa ale mały miał taki katar że musieliśmy podawać),
-Cebion czyli witaminkęC,
-atecortin (zawiesina do oczu i uszu ale nam kazano dawac do nosa i super działało tylko że to na receptę)
Teraz mamy tylko homeopatyczny spray Euphorbium też fajny dość. Dużo tego!
Dadam jeszcze do postu Natki że warto zapuścić do nochala spray i połozyć na brzuszku wtedy lepiej wypływa z noska, a potem Fridą potraktować.
Ide coś na obiad upichcić bo M wróci z pracy a tu zimna kuchnia, a Himek lada moment może wstać brrrrrrrr...