Bombusia
Fanka BB :)
ANECIA urodziła jest sms i zdjęcie na wątkach!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się i ja
My po ciężkiej nocce, zresztą wczorajszy dzień nie był łatwiejszy a dziś wygląda na to że szykuje się powtórka z rozrywki :-( Nie wiem czy coś zjadłam i młodemu w mleczku zaszkodziło ale prawie co godz chce cyca, pręży się, jest bardzo niespokojny, łapie tylko krótkie drzemki do 30-45 min, no i ogólnie widać że zachowuje się inaczej niż wcześniej i coś mu dolega. Od wczoraj była tylko 1 mała kupka a wcześniej nie miał z tym problemów. W nocy z tego płaczu w końcu padł i spał jakieś 3 godz ale tylko raz. Uspokaja go tylko cyc i nic poza tym. Boję się cokolwiek zjeść żeby nie pogorszyć :-( W dodatku dziś będziemy sami bo mąż będzie długo w pracy i wróci pewnie po 2 w nocy. Macie jakieś rady? Położna kazała mnie wypić herbatę rumiankową. \sorry że tak egoistycznie tylko o sobie i małym ale jestem wkończona, nie mam siły odnieść się do waszych postów, poza tym piszę 1 ręką bo na drugiej mam młodego ;-)
Gratuluję rozpakowanym mamom a tym 2in1 życzę cierpliwości choć z własnego doświadczenia wiem że o niełatwe. Przygotowujcie sobie wszystko dla maluszków, gotujcie obiadki na zapas i do zamrażarki żebyście mogły potem tylko dochodzić do siebie i zajmować się swoimi skarbami :-) Ręka mi odpada więc na razie kończę. Buziaki dla was
życzę rozkręcenia akcji i porodu :-)Hej!U mnie jakby coś się zaczyna.Miałam takie słabe skurcze pobolewające,chodzę co ok 2 godz do WC ale to raczej nie wody.Teraz mm brzuch twardy.
pewnie jedź sprawdź, po co się denerwować. Powodzenia...!Dziewczyny jade na IP mały sie prawie dzis nie rusza musze to sprawdzic, czekam tylko jak małż z pracy wróci. Pewnie mnie zatrzymaja na patologii. Bede pisac jak by co.
Trzymajcie sie!!!