reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hej Mamuski,
niestety my dpiero od dziś w domku.. po 17 dniach.. Sara biedulka miała infekcje bakteryjna (ponoc mialam cos w macicy :/) i byla na antybiotyku.
aktualnie aklimatyzujemy sie w mieszkanku. odezwe sie.

gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za te co jeszcze zostały na polu walki ;)

P.S.
dla uzupełnienia:
Sara po porodzie wazyla 3080g, mierzyla 56cm, ur. o 12:35 SN

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko weszłam się przywitać :-) i zabieram się za czytanie...

martuśka85 fajnie, że już Jesteś z córą w domku :-)

fiuufiuu jak dobrze, że już Jesteś z Nami :-)

ciamajdko w tym oczekiwaniu postanowiłam odświeżyć nieco swój "imydż" ;) kochana ja też miałam nieciekawą nockę... właśnie ogarnęłam mieszkanie i zdycham na kanapie... ciężko dziś coś..

fiuu witamy cieplutko Ciebie i Lulka (zdrobnienie - mistrzostwo świata!) jak tylko latorośl pozwoli wpadaj i melduj co tam u Was :D jak się organizujecie, jak Jaśko (pozdrowienia!) etc.

martuśka ojjj współczuję bardzo bardzo tych 17 dni - dzielne z Was babencje! trzymajcie się ciepło i odwiedzajcie nas często, niech się sierpniowa grupa odrodzi na nowo po tych porodach ;)

Żyję...nadal 2w1... chociaż nadzieja matka moja ukochana nie opuszcza mnie ani na moment...

Nie było mnie w domu, o 9 wpadł tata, zabrał nas na miasto i takim oto sposobem załatwiliśmy kilka spraw:
-kupiliśmy wózek- WRESZCIE:))) no ale od 3 tyg bylismy juz na tego konkretnego zdecydowani... później dam zdjęcia...
-kupiliśmy z tatą aparat foto (ale dla niego)
-zjedliśmy u babci obiadek

Z rana zaczęły się telefony więc chamsko wyłączyłam telefon i poszłam w tango:))) i tak oto nie mają ludzie do mnie dostępu..tzn. sprawdziłam czy są jakieś wiadomości po całym dniu od którejś z Was-ale nie ma:p

a teraz idę leżeć i umierać z bólu, bo miałam najkoszmarniejszą noc w całej ciąży...chyba po tym spacerze, bo czuję się jakby mnie tramwaj przez cały Wrocław przewlókł...

gratuluję rozpakowanym!!!! Esch Bogusia gratuluję!!!!!

Fiuu witaj :))))))) buźki dla Lulka:p
marulka nie "poznałam" Cię:p

Ehhhhh no to nie ty jedna mialaś taką nockę... bo ja to dzisiaj normalnie przegięcie, ale mam nadzieję że maluch szybko postanowi opuścić brzuchol :-) No tylko ze tak jak u Ciebie... nadzieja matką.... ;-)

hej Mamuski,
niestety my dpiero od dziś w domku.. po 17 dniach.. Sara biedulka miała infekcje bakteryjna (ponoc mialam cos w macicy :/) i byla na antybiotyku.
aktualnie aklimatyzujemy sie w mieszkanku. odezwe sie.

gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za te co jeszcze zostały na polu walki ;)

P.S.
dla uzupełnienia:
Sara po porodzie wazyla 3080g, mierzyla 56cm, ur. o 12:35 SN

Najważniejsze że już jesteście w domku. Trzymam kciuki żeby już teraz wszystko było OK!

Cześć Dziewczyny!!!

A jednak środa była szczęśliwa. Oleńka urodziła się 18.08.2010 o godz 15.20,waga 3410g. Poród trwał w sumie około godzinki :-)

Jesteśmy już od wczoraj w domciu :-)

Pozdrawiam wszystkie,gratuluje rozpakowanym,a dwupakom życzę wytrwałości!!!

Witajcie kochane:-)

dzisiaj moja kochana Wiki skończyła pierwszy miesiąc życia :-) A z okazji tego święta mamusia poszła sobie do fryzjera,a w tym czasie tatuś zabrał córeczkę na spacerek :-)

Ciamajda No czekam i czekam na wieści, że rozpakowana jesteś a Ty nadal w dwupaczku... Trzymam kciukasy za szybki poród :-)

reklama
witam sie i ja :)
mam chwilke czasu bo tatus z synkiem mecza oglądają:)
Ciamajdko popraw mnie proszę na stronce rozpakowanych mam moj synek waga 3080 g i długość 56 cm :)

Marulka u mnie przed porodem wyszło prawie 3600 g a widzisz Sebek lekko ponad 3 kg sie urodził :)

Dziewczyny mam pytanie w co ubierać w taką pogodę maluszka?? Bo chyba mi się dziecie przegrzało :( ma taką dziwną wysypeczkę na pleckach :(

Do góry