reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

hej Mamuski,
niestety my dpiero od dziś w domku.. po 17 dniach.. Sara biedulka miała infekcje bakteryjna (ponoc mialam cos w macicy :/) i byla na antybiotyku.
aktualnie aklimatyzujemy sie w mieszkanku. odezwe sie.

gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za te co jeszcze zostały na polu walki ;)

P.S.
dla uzupełnienia:
Sara po porodzie wazyla 3080g, mierzyla 56cm, ur. o 12:35 SN

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko weszłam się przywitać :-) i zabieram się za czytanie...

martuśka85 fajnie, że już Jesteś z córą w domku :-)

fiuufiuu jak dobrze, że już Jesteś z Nami :-)

ciamajdko w tym oczekiwaniu postanowiłam odświeżyć nieco swój "imydż" ;) kochana ja też miałam nieciekawą nockę... właśnie ogarnęłam mieszkanie i zdycham na kanapie... ciężko dziś coś..

fiuu witamy cieplutko Ciebie i Lulka (zdrobnienie - mistrzostwo świata!) jak tylko latorośl pozwoli wpadaj i melduj co tam u Was :D jak się organizujecie, jak Jaśko (pozdrowienia!) etc.

martuśka ojjj współczuję bardzo bardzo tych 17 dni - dzielne z Was babencje! trzymajcie się ciepło i odwiedzajcie nas często, niech się sierpniowa grupa odrodzi na nowo po tych porodach ;)

Żyję...nadal 2w1... chociaż nadzieja matka moja ukochana nie opuszcza mnie ani na moment...

Nie było mnie w domu, o 9 wpadł tata, zabrał nas na miasto i takim oto sposobem załatwiliśmy kilka spraw:
-kupiliśmy wózek- WRESZCIE:))) no ale od 3 tyg bylismy juz na tego konkretnego zdecydowani... później dam zdjęcia...
-kupiliśmy z tatą aparat foto (ale dla niego)
-zjedliśmy u babci obiadek

Z rana zaczęły się telefony więc chamsko wyłączyłam telefon i poszłam w tango:))) i tak oto nie mają ludzie do mnie dostępu..tzn. sprawdziłam czy są jakieś wiadomości po całym dniu od którejś z Was-ale nie ma:p

a teraz idę leżeć i umierać z bólu, bo miałam najkoszmarniejszą noc w całej ciąży...chyba po tym spacerze, bo czuję się jakby mnie tramwaj przez cały Wrocław przewlókł...

gratuluję rozpakowanym!!!! Esch Bogusia gratuluję!!!!!

Fiuu witaj :))))))) buźki dla Lulka:p
marulka nie "poznałam" Cię:p

Ehhhhh no to nie ty jedna mialaś taką nockę... bo ja to dzisiaj normalnie przegięcie, ale mam nadzieję że maluch szybko postanowi opuścić brzuchol :-) No tylko ze tak jak u Ciebie... nadzieja matką.... ;-)

hej Mamuski,
niestety my dpiero od dziś w domku.. po 17 dniach.. Sara biedulka miała infekcje bakteryjna (ponoc mialam cos w macicy :/) i byla na antybiotyku.
aktualnie aklimatyzujemy sie w mieszkanku. odezwe sie.

gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za te co jeszcze zostały na polu walki ;)

P.S.
dla uzupełnienia:
Sara po porodzie wazyla 3080g, mierzyla 56cm, ur. o 12:35 SN

Najważniejsze że już jesteście w domku. Trzymam kciuki żeby już teraz wszystko było OK!

Cześć Dziewczyny!!!

A jednak środa była szczęśliwa. Oleńka urodziła się 18.08.2010 o godz 15.20,waga 3410g. Poród trwał w sumie około godzinki :-)

Jesteśmy już od wczoraj w domciu :-)

Pozdrawiam wszystkie,gratuluje rozpakowanym,a dwupakom życzę wytrwałości!!!

Witajcie kochane:-)

dzisiaj moja kochana Wiki skończyła pierwszy miesiąc życia :-) A z okazji tego święta mamusia poszła sobie do fryzjera,a w tym czasie tatuś zabrał córeczkę na spacerek :-)

Ciamajda No czekam i czekam na wieści, że rozpakowana jesteś a Ty nadal w dwupaczku... Trzymam kciukasy za szybki poród :-)

reklama
witam sie i ja :)
mam chwilke czasu bo tatus z synkiem mecza oglądają:)
Ciamajdko popraw mnie proszę na stronce rozpakowanych mam moj synek waga 3080 g i długość 56 cm :)

Marulka u mnie przed porodem wyszło prawie 3600 g a widzisz Sebek lekko ponad 3 kg sie urodził :)

Dziewczyny mam pytanie w co ubierać w taką pogodę maluszka?? Bo chyba mi się dziecie przegrzało :( ma taką dziwną wysypeczkę na pleckach :(

Do góry