reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
hej!!!!!!!!!!!!1
moja mala daje mi dzis do wiwatu- nie chce spac w ogole. walczylam z nia ponad 4 godziny- nie ma kolek, jest spokojna ale w pewnym momencie zaczyna plakac wtedy na rece i jest spokoj. i strasznie duzo je. nie wyrabiam ze sciaganiem pokarmu normalnie. najwyzej podam dzis mieszanke jak juz nie wyrobie. teraz szykujemy sie do kapieli.
u nas kikucik jeszce jest- mam nadzieje ze niedlugo odpadnie.
w poniedzialek mamy wizyte kontrolna u pediatry.
a sluchajcie bylam umowic sie na patronaz i niestety nici z niego- polozne ktore pracowaly w przychodni zwolnily sie i zostala jedna ktora na patronaze nie ma czasu- tak mi powiedziala. takze niezle- zostaje bez patronazu. na szczescie w poniedzialek przylatuje moja ciocia polozna to mi mala obejrzy i zobaczy czy robie wszytsko przy malej ok. mowie wam masakra.
a usg bioderek u nas juz prawie nigdzie nie da sie zrobic na NFZ- tylko prywatnie. swiat normalnie oszalal.

bombusiu moja tez ma czkawki kilka razy dziennie. a czy twoj maly tez ma takie dlugie- ok 10 minut? bo moja wlasnie takie ma.

Przeszło mi a w zasadzie jemu... więc obyło się bez przemocy:-D

a tak w ogóle to nadal nieregularne.. idę do ciepłej kąpieli, walne maseczkę na ryjka, maseczkę na włosy, wydepiluję wszystkie części ciała-choć robiłam to 2 dni temu... do tego zjem fantazję z czekoladą, poczytam książkę i postękam do Pana Boga za jaką karę jeszcze nie rodzę i dlaczego moi rodzice pojadą nie mając okazji do poznania wnusi... popije to wszystko pomarańczowym krzysiem co by się ułożyło i pójdę spać z nadzieją że w końcu mnie zmogną porządne pierdzielone skurczysyny...

a rano wstanę i strzelę sobie w łeb z pistoletu gazowego na dobry początek następnego pięknego dnia...:laugh2::-D

Bombusia gratulować odpadnięcia kikutka:)

monotonia codzienności-> http://www.youtube.com/watch?v=w1N2ML00g2M&feature=related

Ostatnia edycja:
Ciamajdka to jak będziesz strzelać to mocniej co żeby mnie złapało ;-) wogóle widzę masz podobne plany. Ja idę zaraz zrobić sobie własne SPA. Koszenie, maseczki no i miałam umyć 2 razy głowe i urodzić a tu co 4 mycie i doooopa :crazy:

A mi się skojarzył z naszym stanem 2 pac ha ha :-D YouTube - 2pac - changes (Original Version)

a pamiętacie to YouTube - Kaoma - Lambada miałam taką kieckę lambadówkę :-D

Ostatnia edycja:
Olaboga dziewczyny ale mnie siepło! Boli jak na @ i plecy. Nie mam skurczów (chyba bo tak na prawdę nigdy nie miałam i nie wiem jak je odczuwać). Poza tym te bóle jakieś nieregularne. Zresztą jak widziałam, niejedna z Was tak miał i przeszło to i może mnie przejdzie!
Alem głupia, tak bardzo chciałam porodu a teraz dygam i sram w gacie!

Poczytam co na bb, może mi się rozejdzie!

Niuunia dwie ciężaróweczki w SPA.... oby nam się to "przydało" i żebysmy ładnie na porodóweczce wyglądały haha:) też miałam taką kieckę, różową haha.. a teraz na ten kolor nie mogę patrzeć.. :) to były czasy....;P

weroneczka kochana niech Cię siepnie raz a porządnie.... ja tu jeszcze dzisiaj wejdę zajrzeć to pisz w razie czego.. bo wiesz-cisza ciszą, ale burza to w sekundę może się rozpętać... u mnie chmury już kupę czasu wiszą a nic się nie dzieje:))) natura mnie w jajco robi:p

prędzej się depresji nabawię niż urodzę, zależy mi jedynie na tym by moi rodzice zobaczyli naszą kruszyneczkę... a tak to by mnie walił jakikolwiek termin, ot co!!!

ooo...przepadałam za tą blondyną, bez skojarzeń:)) http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU&feature=related
stare miłostki -> bhehe http://www.youtube.com/watch?v=Yt-KMPvgKPo&feature=related
jeszcze pachnie mi to lato-> http://www.youtube.com/watch?v=VjLeflQ4MDs&feature=related
boże i ten podlotek kiedyś podnosił mi ciśnienie, chyba w podstawówce haha-> http://www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc&feature=related

już nie truję.... chciałam Wam przypomnieć stare czasy....:)))
idę do wanienki...

ahm, dobra jeszcze coś-> może ktoś to zna "idę albo nie idę" w wersji żul z konopii:)) http://www.youtube.com/watch?v=6KRbP2Ulh6Q

Ostatnia edycja:
eschenbach myślę że nie ma co szaleć ze szpitalem - dopóki nie ma skurczy, wody nie odeszły lub konkretnie nie krwawisz.. jeśli tak odchodzi czop (z krwią), to znaczy że szyjka sie otwiera powolutku i niewielkie krwawienie może temu towarzyszyć.. spokojnie, ale czujnie :) życzę żeby nocka należała do udanych ;) bo jak już pisałam miło jest rano gratulować kolejnej rozpakowanej :D

bombusiu gratuluję odpadnięcia pępuszka :) zachowujesz sobie kikutek na pamiątkę czy żegnasz go między brudnymi pieluchami? ja po Olku zostawiłam sobie sucharka i jego pierwszy (drugi w zasadzie, ale pierwszy pokochany) smoczek no i oczywiście opaskę ze szpitala ;)

śpijcie słodko kobietki i niech masochistki pożądnie dziś zegnie (w tym mnie) a mamciom pragnącym snu życzę spokojnej nocy :D

reklama
Ciamajdko no to mi frajdę zrobiłaś!:-D nie wiedziałam, że tę piosenkę śpiewa Peter Andre:szok: a miałam kasetę z jego piosenkami jak chodziłam do podstawówki;-) fajnie powspominać:-D też miałam lambadówę :happy:

Do góry