reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Kurka wodna, już sama nie wiem co to wszystko ma znaczyć. Pierwszy raz tak mnie siepie, ale to chyba nie to bo się z M naśmiewam że dzisiaj to na serio musi w butach spać i żeby nie srał ogniem.

Poczytałam Was:
monika8112 fajnie że pępuś odpadł, Mały pewnie rośnie przy tym cycu w oczach, doopka się zagoi prędzej czy później. Trzymaj się!

Ola_ odpoczywaj, teraz fajnie chłodno się zrobiło to powinno się dobrze spać!

urszulka202 to poszukaj może w innych marketach, może akurat też będzie jakaś promocja. Ja wiem tylko co i jak w realu bo moja firma ma tam stoisko i znajmomi co pracują w realu daja mi wcześniej cynk albo gazetkę. Ale poprzeglądaj ulotki innych marketów, bo te chusteczki na serio idą jak woda. Ja zresztą używam ich do wszystkiego, od swojej szanownej d... po ścieranie kurzy, a teraz dojdzie jeszcze Mały.

Bombusiu i reszto =) w Pampersie jest 63 sztuki (przynajmniej w Sensitive, bo ja te juz kupiłam to sprawdziłam), w promocji jest 6 opakowań po 24,95, zarówno zwykłe nawilżane jaki i sensitive. Jeśli chodzi o te z Biedry to też mi je polecano, nazywają się Dada i chyba też maja dwie wersje. Z tego co widziałam to też są w promocji teraz i paczka kosztuje 3,75.

Milusiu wiem głupie pytanie ale co to jest ta "frida" czy to to samo co gruszka do nosa, bo ja jakaś tępa jestem?!
Poza tym fajnie że nie katujesz męża, im chyba też jest ciężko na początku się do tego wszystkiego przyzwyczaić.

Ciamajdko tak mnie rozbawiłaś swoimi planami, że aż mnie kłuje w brzuchu.
Szalona kobito jesteś, ale to dobrze, przynajmniej pozytywnie nastrajasz otoczenie!
Hheheeh tyle linków podesłałaś dzisiaj a ja tego wszystkie słucham, aż się M pyta czy na pewno ze mną ok.

Idę brwi sobie zrobić, wziąć ciepły prysznic (może przejdzie) i piczkę wygolić (jakby nie przeszło=))
Buziam!

reklama
a wcale, że nie Ciamajdko, bo ja jestem - suszę włosy, bo jak pójdę z mokra głową spać to zombii :p ale też wypachniona :-) wogóle jakoś pośladki mi się rozlazły :eek: a poza tym mam mega nerwa, bo nie ma kto ze mną do lekarza jechać :wściekła/y: urodzę za kierownicą i tyle - no kur***ica mnie bierze. cały czas kogoś wozić a jak ja potrzebuję to hugo

weroneczka i jak tam?

heloo

witam dalej 2w1

jakoś mnie wenq opuściła. leżę już w łóżku i mnie coś pobolewa brzucho.

byłąm dzisiaj z mamą na zakupach nałaziłam się i "tylko" miednica mnie bolała pieruńsko.
ogólnie to takie zmulanie. Mama zrobiła obiad i upiekła drożdżówkę:-p. Braciak wyszlifował łóżeczko, M pomalował wiatrołap, teraz będzie fugował podłogę. . Konradek się wściekał i nie wie co ma ze sobą zrobić. ( juz śpi) no i wszyscy czekamy....

jutro na 10 wizyta u Ginki, da mi skierowanie do szpitala, pojadę i się zapytam co dalej ze mną planują.:eek::szok:

reklama
Esch aj przyzwyczaiłam się, że w czwartki i zawsze zapominam
Ciamajdka nie no ja na dłuższe peletony muszę jeździć. A Twoi rodzice kiedy wyjeżdżają?

Do góry