reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusia wiesz co nie mam jakoś zaufania do tego olejku. Jak mała będzie chciała wyjść to wyjdzie. Maluszkowi krzywdy nie robisz - jest z mamusią, więc spokojny :-)

pati jakoś nie mogę się przemóc. A co Ty się skusisz?

ooo ehtele dostała esa - ufff włączyła tel

reklama
leżę i myślę..
trzeba umyc włosy w razie czego, ogolic sie:-D

mała na razie ma wieczór szaleństw.. poczeka któraś ze mną? nie idźcie spać:rofl2:

Luizka jejku... na pewno wyjdzie z tego...miej siłę a on na pewno będzie czerpał ją z Ciebie..

wszystkie telefony mam do dziewczyn które albo urodziły albo są w szpitalu... Niuunia możesz mi przesłac swój na priv?

Pati ja się powstrzymywałam z 3 powodów:
1. mój tata wyrwał dzisiaj 4 zęby- robi sobie przed wyjazdem do Holandii wielką rewolucje w ustach.. i jak dziadek w szpitalu będzie wyglądał.. ale kij tam, mus to mus:)
2. jednak boję się bólu...
3. pada deszcz-choć nie wiem co to ma do rzeczy:D

za:
-już chcę urodzić
-dzisiaj 16, uwielbiam tą liczbę ale nawet gdyby to sie nie wyrobię na pewno
-skurcze mnie juz dobijają, więc może pójda teraz po bandzie...

Ostatnia edycja:
Tak Ehtele właczyła telefon, ale nie dopisuje buuuu:((((((((((
Ciamajdko koniecznie mi też smsa ślij ja napisze na BB chocby sie paliło i waliło!!!!!!!!!

Dobra uciekam już bo M wrócił i ssak chce źryć!!!!!!!pa

Ciamajdka u mnie nie zapowiada się, żebym szybko poszła spać, więc będę Ci tu dopingować i czekać na rezultaty :-) No właśnie ja też zastanawiam się czyj tu nr mieć w razie W - jakbym wkońcu w szpitalu wylądowała. Ale Bombusia się tu udziela, więc mam nadzieję, że nie pogniewa się jak naskrobie do niej :-)

Ostatnia edycja:
Ciamajdko - ja się jeszcze nie kładę, co prawda nie wiem do której wysiedzę ale będę zaglądać ;-) a ty leć myć te włosy i się przygotowywać, tak na wszelki wypadek :tak:

Ciamajdko ja pewnie tez bede siedziala i kibicowala Ci!!! I jak poskutkuje to jutro lece po ta rycyne bo po dzisiejszej wizycie mam totalna zalamke :-:)-:)-(

Niuuuniaaaaaa bosko:))) dzięki...

idę do wanny...
pisze na olejku że efekt przeczyszczający może nastąpić o 2 do 6 h po podaniu...

dzięki dziewczyny:*

będę jak wyjdę z czeluści wodnistych:)

reklama
Do góry