reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pati no nic sie nie ruszylo. Szyjka twarda, wysoko, zamknieta. Lozysko II stopnia, nie oddziela sie. Mala wazy 3900. I wg wymiarow z usg termin na 4.09!!!!!!!!!!!!!!! No jak to uslyszalam to az mi sie oczy zaszklily. Skurcze dochodzily do 50...
Jeden plus - nie ma paciorkowca, wymaz jak najbardziej w porzadku.

reklama
Hahaha Ciamajdko no to nieźle... teraz czekamy na rozwój akcji :-D W razie czego jeszcze ja się na porodówkę nie wybieram więc jak coś to pisz :-)

A co do mycia włosów, golenia itp to ja to teraz robię prawie codziennie :-D W razie W żeby nie było wpadki że niewygolona czy z tłuściochami na głowie pojadę na IP :-D

Ok, a teraz uciekam powoli spać bo jutro o 5.30 pobudka... normalnie przegięcie. No ale M na 7 do roboty więc muszę go podrzucić, a później zabieram mu samochód i na wizytę do ginka. Jak będę po to dam znać.

Miłej nocy kobietki, bez spacerów po kibelkach. No a Ty Ciamajdko a kysz na porodówkę ;-) :-D

Ciamajdko oj ja też trzymam za Ciebie kciuki, a mnie właśnie mówili, że parcie na stolec przyspiesza poród i dostałam nawet dwa czopki, po których super wypróżnienie nastąpiło.

Co do Ehtele dostałam od niej smska, ale niepełnego druga część była pusta.....coś z maluszkiem jest nie tak:(:(:(:no::no::no: Jest w klinice, ma wył. tel.

A jednak.. przeczuwałam że coś jest nie tak u ehtele:-( oby to nie było nic poważnego... co najwyżej przejściowego..

na razie robię sobie herbatę bo jednak ciężko na żołądku mi jest... a tak to nic, tylko burczenie w jelitach...

eschenbach no to piekne wieści na tej wizycie dostałaś... :baffled:

edit: zaczyna się chyba przeczyszczenie, zbiera mnieczyli wiadomo jaki efekt będzie jak na razie...

Ostatnia edycja:
Ciamajdka nie mów hop póki nie przeskoczysz :p

Anecia to do jutra. Czekamy na info :-)

Esch o w morde jeża ale wieści ehhh. Ja też po ostatnim usg się załamałam, bo ono niby dopiero na ten piątek termin wyznaczało :baffled:

o kurde nasze przeczucia co do ehtele się spełniły ajć :baffled: mam nadzieję, że jednak wszystko będzie oki

Ufff burza! Dziewczyny jaka jestem szczęśliwa! W 9mcu to już nawet deszcz może uszczęśliwić kobietę. Chociaż tak najbardziej uszczęśliwiłby mnie.... poród!
Ale z tej radości posprzątałam trochę w domu, poprzemeblowywałam w sypialni (wiem miałam nie dźwigać, ale tylko pchałam =)))))

Mam nadzieję że z Ehtele i jej Dzidziem będzie dobrze. Trzymam za nich kciuki!

luizka4don kochana jesteśmy z Tobą i maluszkiem. Będzie dobrze, na pewno! Dobrze że to niska przepuklina to Mały powinien wyjść z tego bez szwanku. Tulam mocno!!!

S_A_R_K_A jeśli chcesz to wyślij mi zdjęcie lub skan tego ktg to Ci coś powiem. Nie żebym się super znała, bo ginekologiem nie jestem, ale na studiach miałam te rzeczy!
I błagam kobieto nie strasz tym babyblusem, bo jak mi się to przydarzy to z moim charakterkiem mogę pół oddziału roznieść i się cała rodzina jeszcze poobraża!

Eschenbach nie martw się kochana. U mnie wszystko tak samo na ostatniej wizycie tle że rozwarcie 2cm, ale z taki można chodzić dłuuuuuuugo! No i termin teraz wg lekarza też na 4 wrzesień.Brrrrrrrrrrr

Ciamajdko jestem z Tobą (dopóki nie zasnę=)) jak tylko ten olej zadziała to ja lecę do apteki! Bo ten 9 miesięczny lokator musi opuścić już swój domek, bo domek pęka w szwach!

Idę pod prysznic! Cium

p.s. Dziewczyny czy któraś może mi na priv wysłać swój numer telefonu? Bo nie mam do nikogo a wrazie co chciałabym Wam dać znać. Chyba że nie chcecie =(((

Ostatnia edycja:
weroneczka poszło na priv...

dziewczyny, jesli chcecie sobie wziąć rycynowy to nastawcie sie na mega rewolucję... prawie umarłam w ubikacji i to na pewno jeszcze nie koniec...
co Wam szczegóły będę opowiadać... ale jeśli chodzi o efekt przeczyszczający to ja już podziękuję.. fajnie było, ale mogłoby już przestać...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry