reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

w pewnym momencie po prostu się lało (jezuu sorry no ale...) i juź nie wiem co to było...
i poczułam autentycznie jak mała opadła na dół... na razie ściska mi jelita ale to chyba nie to...czekam i pije herbatkę układajac pasjansa...:)

reklama
dziewczyny, jesli chcecie sobie wziąć rycynowy to nastawcie sie na mega rewolucję... prawie umarłam w ubikacji i to na pewno jeszcze nie koniec...
co Wam szczegóły będę opowiadać... ale jeśli chodzi o efekt przeczyszczający to ja już podziękuję.. fajnie było, ale mogłoby już przestać...

no zobaczymy Ciamajdka jak tam dalej postępy ;) - życzę 100 % rozwoju akcji !
w sumie ja nie mogę doczekać się lewatywki - mam meeeega zaparcia ! - więc to dla mnie taki gratisik do porodu ;)
ale sama jestem niezmiernie ciekawa co tam u Ciebie zadziała dalej ................... hmmmm no ...... poczekamy i zobaczymy odblokowanie zastoju sierpniówek
zapewne ;)! tylko która pierwsza Ty czy Pajkaa -heh

kurde no ciekawe co z ehtele i Olkiem !?

milusia83 dziękuję za takie rewelacje z porodówki - choć to drugi mój poród -trzęsę dupką jak nie wiem cooooo !!!!!! trochę się uspokoiłam no i zapamiętam te wskazówki- he tylko ciekawe czy moje usta zechcą się uśmiechnąć -hmmm

Anecia1111 powodzenia na jutrzejszej wizycie

Niuunia jak tam po wizycie na KTG ?

eschenbach gdybym wierzyła w ostatnie usg mojego gin. to małą o wadze 4 kg tuliłabym już od 9 dni ! a u mnie na chwilę obecną 2 cm rozwarcia - mała szaleje jak zwariowana - czyli "0" chęci wyjścia z jej strony !
także nie przejmuj się zbytnio kochana jego mówieniem ;)

pozdrawiam Wszystkie i życzę miłej i spokojnej nocy ;)

ale chyba sama w to nie wierzę, że usnę !!! ......... tak jestem ciekawa dalszych wydarzeń dzisiejszej nocy !!!

Ciamajdko - Oj współczuję rewolucji ale pomyśl że jak coś to już ci lewatywy nie będą musieli w szpitalu robić :tak:
Esch - faktycznie taka wizyta może podłamać, sama wiem coś o tym... no cóż nasze dzieciaki wybitnie uparte

Ciamajdko - trzymam kciuki, i chyba nie zasnę i będę odświerzała wątek :)

koleżanka u mnie była i mówiła, że jej kumpeli w Niemczech właśnie olejkiem indukowli poród.

Mój M juz mnie okrzanił, że zaraz mi zabierze lapka, że za dużo czytam o tych porodach itp, zamiast spokojnie czekać. ( jaki mądry) I się boi, że zaraz ja polecę po olejek. Już nic mu nie mówię. Ale ileż można się męczyć.

ja w czwartek (skończę 40 tydz.) mam wizytę u Ginki, biorę skierowanie do szpitala, pojadę na IP i się zapytam jak oni ten poród widzą. Czy SN, czy CC? niech sprawdzą grubość blizny na macicy i wagę dziecka oraz KTG.

Ciamajdko trzymam kciuki za rozkręcenie akcji ! Ja zmykam spać, jutro rano zajrzę czy coś po za czyszczeniem Cię ruszyło, a pisałaś, że nie miało z czego czyścić hiiihi a jednak cos sie znalazło :-p:-D Czytałam o tej rycynie w necie i faktycznie to działa, na różne kobitki w różnym czasie, Pajka wypiła wczoraj wieczorem a dzisiaj na IP . Ciekawe jak u Ciebie będzie...

jak by co to trzymaj się kochana na tej porodówce, jak to mówią jak dzidzia weszła to i wyjść musi ...:tak:;-)

DOBRANOC

nervita nie byłam, bo mój już nie miał czasu :-( ja też cierpnie na zaparcia. Choć na ostatnich kilka dni nie mogę narzekać :p też jestem ciekawa dalszego rozwoju akcji i nie mogę odejść od kompa hi hi :-p

Ciamajdka no to lany temat :-p

Moja mała w brzuchu szaleje. Wogóle momentami mam dziwne wrażenie puszczania bąbelków ( w zasadzie to nawet słyszę) :baffled:

widzę, że nam się tutaj niezły suspens zrobił :-)
Ciamajdko - czekamy na rozwój akcji :-)
To Pajka wczoraj łykała ten olejek a nie dzisiaj?? No patrzcie patrzcie...

Mój M juz mnie okrzanił, że zaraz mi zabierze lapka, że za dużo czytam o tych porodach itp, zamiast spokojnie czekać. ( jaki mądry) I się boi, że zaraz ja polecę po olejek. Już nic mu nie mówię. Ale ileż można się męczyć.

ja w czwartek (skończę 40 tydz.) mam wizytę u Ginki, biorę skierowanie do szpitala, pojadę na IP i się zapytam jak oni ten poród widzą. Czy SN, czy CC? niech sprawdzą grubość blizny na macicy i wagę dziecka oraz KTG.

no mi moja mama suszy głowę za forum i że karze M. mi kompa odłączyć ;) -hihi

a co do SN i CC : byłam w sobotę w odwiedzinach u noworodka urodzonego przez CC, gdyż mamusi odeszły wody ale nie miała skurczy a bali się w szpitalu dać oksy - bo wcześniej - 8 lat temu rodziła przez CC i 4 lata temu SN /wtedy miała skurcze/ i tak po 8 latach bali się dać oksy ! więc podejrzewam, że również będą obawiali się o Twoją macicę ;) ale trzeba być dobrej myśli, że super skurcze będziesz miała - życzę Ci tego i wielu innym również ;)

reklama
Do góry